32 yaşındayım ama 5 yıldır düzenli fitnessa gidiyorum. 2 kere doğum yapmama rağmen vücudum fit. Ancak öyle yılan gibi kıvrılabilen esnek bir kadın değilim. Hele hele düğünlerde hiç oynayamam. Ama eşime kucak dansı yapmak istiyorum. Yalnız kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Onu tahrik etmek istiyorum, kendimi gülünç ve utanç verici duruma düşürmek istemiyorum. Shakira gibi oynamak istiyorum tabiri caizse.. Benim gibi esnek olmayan bir kadın için bu yaştan sonra olur mu? Tavsiyeniz veya tecrübeniz varsa lütfen yazın 🙏🏻🙏🏻
Kocama kucak dansı yapmayı evde nasıl öğrenebilirim?
Kucak dansı yapmak istiyorsanız, salıvermeli, seksi olmalı ve vücudunuzu güvenle çalıştırmalısınız. Dansın unutulmaz olması için, bir iklim yaratmanın yanı sıra cazibesini sandalyenin yakınında ve uzağında çalıştırmak gerekecektir. Seksi bir kıyafet giyin. Egzotik bir dansçı gibi görünmek zorunda değilsin. En iyi özelliklerinizi geliştiren ve rahatça hareket etmenizi sağlayan kıyafetler giyin. Tayt ve seksi iç çamaşırlarının üzerine bir bluz, uzun bir elbise veya kendinizi seksi hissettiren herhangi bir şey gibi spor kıyafeti olabilir. Tipik bir kucak dansı bir veya iki dakikadan fazla sürmemelidir - doğru yoldaysanız, eşiniz performans daha bitmeden size saldıracaktır. Kendinize sağlam bir sandalye alın. Sandalye, içinde oturan adam kadar önemli bir faktördür. Güvenli bacaklara ve yüksek arkaya yaslanmaya sahip kalın, sağlam bir tane seçin. Ayrıca kendi kilosunu ve erkek arkadaşının kilosunu rahatça tutmalıdır. Sandalye çok kırılgansa ve düşerseniz, hatta kırarsanız, durumu tersine çevirmek zor olacaktır. Eşini sandalyeye oturt. Bir derse katılıyormuş gibi oturmalı - rahat bir şekilde, biraz gevşek ve bacakları hafifçe açık. Vücudun "benim için dans et" demeli. Odaya gir. Milyonlarca kez kucak dansı yapmış ve bunda iyi olduğunu bilen şehvetli bir profesyonel gibi yürüyün. Bir ayağınızı diğerinin önüne koyun, duruşunuzu koruyun ve omuzlarınızı kaldırın. Kalçalarınızı yukarı ve aşağı hareket ettirerek başlayın, ne olacağını görmek için ellerinizi vücudunuzun üzerinde yavaşça gezdirin. Sandalyenin etrafında bir yürüyüşe çıkın. Kalçalarınızı yukarı ve aşağı çalıştırmaya devam edin. Eşinizin omzunu okşayın ve onun arkasındayken vücudunuzu yere indirin, onu daha da fazla havaya sokmak için. Crouch. Eşinizin kucağına binene kadar kucak dansı başlayamaz. Önünde durun ve boynunuzu çocuğun yüzüne doğru eğin. Kıçınızı biraz yukarıda bırakarak kendinizi onun kucağına indirin. Destek için bir bacağınızı sandalyenin arkasına, ardından diğerini yerleştirin. Bu, sandalyeden düşmenizi önleyecektir. Kollarınızı eşinizin boynuna sarın. Vücudunuzu yukarı ve aşağı hareket ettirmeye devam edin. Tease. Vücutları yakınken, yüzünüzü ona yakın tutun ve daha fazlasını istemenizi sağlayacak dudaklardan hızlı bir öpücük için eğilin. En ateşli hareketlerinizi göstermeden önce fazla heyecanlanma. Bir seks tanrıçası gibi eğilin. Bacaklarınızı sandalyeden çıkarın ve eşinizin bacakları arasında durun. Ellerinizi dizlerinin üstüne koyun ve yüzüne doğru hareket edin. Ardından, yüzünüz eşinizin karnına yakın olacak şekilde vücudunuzu bir yandan diğer yana hareket ettirene kadar yavaşça kendinizi indirin. 8 yapın. İşin sırrı kalçalarda - adamın önünde durun ve artık dayanamayana kadar kalçalarınızı sekizde hareket ettirin. Bunu yaparken ellerinizi göğüslerinizin üzerinde ve ardından vücudunuzun geri kalanını gezdirin. Hareketleri yaparken döndürmeyi bile deneyebilirsiniz. Eşinzin kucağında kalçalarınızı ona sürtebilirsiniz. Seksi olmaya devam et. Bir iş toplantısı için gidiyormuş gibi sandalyeden ayrılmayın. Kalçalarınızı çalıştırmaya devam edin ve sandalyeden kalkarken ellerinizi vücudunuzun üzerinde gezdirin. Gittikten sonra, geleceklere hazırlanın.
Şu isteğin okuyunca bile insanın sana çakası geliyor, bir gün kocanın gömleğini giy kravatını tak karşıla onu sonra kravatını onun boynuna at koltuğa götür kapat gözlerini bağla ellerini kocanın sonra dans etmeye başla kucağında arada ağzına al aletini ağzındayken yalat kendini delirsin kocan
Esneklik kazanmak istiyorsan, yoga yapmanı tavsiye ederim. Kucak dansına gelince, doğal ol , içten ol, içinden geldiği gibi davran. Kocan emin ol begenecektir. Enişteye selâmlar bu arada. Iyi pompalasín Seni 😆 belini kırsın iyice tavşan gibi becersin 😆😆😆
Bu yaştan sonra demissiniz. Yaşınizda hiç bir şey yok aksine ne istediğini bilen hayata daha olgun ve kararlı bakila bilinen bir yaştasınız.. yapmak istediğiniz şeyi spontane olarak başlatın gerisi gelir.. ne kadar düşünür kurgularsanız o kadar gergin olursunuz
Squat yapmaya başla öncelikle sonrada buna yönelik dans için alıştırma yap.. aynı yaşta sayılırız yaşlı görme kendini yaşında bir şey yok öğrenme isteğin ve azmin olsun yeter
Zaten profesyonel olmana, bu kadar kasmana gerek yok. Iyi yorumlar var ama bu kafarına bile gerek yok emin ol, ilk harekette zaten işini bitirir adam bekleyemez o kadar
Bazı vidolar izleyerek öğrenebilir ve ilk etapta boş koltuğa, dandeltede provalar yapabilirsin İyice kıvrımları öğrendikten sonra eşinizi mutluluğa uçurabilirsin
Ya senin gibi ne güzel insanlar ya ne de şanslı eşleri bence eşinin üzerinde denedikce kucağında yani istediğin kıvamı yakalarsın. Deneyerek tecrübe et harikasınız.
bunun için yanlış anlama ama kalçan nasıl kalça önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya adam zaten cennete düşmüş kendini niye kasiyon 32 yasimda 2 cocuk vermissin birde on numara vucudum var dion zaten daha ne ki seni izlemek nile zevk verir adama ya
Daha ne kadar ilginç sorular görebilirim ki derken her gün cılkı çıkarılıyor. Otur kucağına sürtün. Başka bir kural yok yani.
4
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyor musun bende her sorumda, daha ne kadar haset ve gereksiz yorum gelebilir ki diyorum.. Lakin her defasında daha lüzumsuz cevaplar geliyor.. Seninki gibi!
Kucak dansı ile ilgili kötü anıların var herhalde.. Soru seni bu denli rahatsız ettiyse başka bir sorunun altına geçip orada kin kusabilirsin, hem ortam değişikliği iyi gider 😉
"Otur kucağına sürtün" Kenar mahallenin Güzin ablasından kucak dansı nasihatleri dinledik.. Şimdi de ahlak ve kibarlık dersi veriyor kendini eğitime adamış ablamız.. Senin gibi basit cümleler kurup laf soktuğunu zanneden bir ergen bana büyük gelmeyi bırak ancak ayak bağı olur..
Gerçekten kanser eden tiplerdensiniz ya. Lafı nasıl anladın bilmiyorum. Ama fazla batmış anlaşılan. Yoksa bu tepki başka sebeple olamaz. Bak senden genç olduğumu biliyorsun işin ne? Senin gibi sözlük mü dizeyim. Kısa öz yazarım sen ne kaparsan. Ki kapmışsın fena 😄
Şaka bir yana, bu kadar çatlayacağını bilsem seninle uğraşmazdım, sen zevk alıyor olabilirsin ancak ben haline gerçekten üzülüyorum.. Eveet lavabodan çıkma vaktim, yani sana ayrılan sürenin sonu geldi 😉 sana normal şartlarda zaman bile ayırmam çünkü ziyansın..