Cinsel Yaşam Tanıdığının nudesini gören var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tanıdığının nudesini goren var mı Tanıdığının nudesini gören var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır görmedim ama bir kız yanlışlıkla biriyle cinsel içerikli konuşmalar yaparken mesajının tekini bana yollamıştı ☠ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gorme kanka çok kötü bir durum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok çok şükür. Kimseninkini görmedik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah görmezsin gercekten psikolojisin alt üst olur Yorumla
neyniii_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Selam , görmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence görme hiç iyi bir şey değil Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet gördüm 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimi gördün Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Arkadaşın sevgilisini, sen kimi gördün Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya arkadaşın sevgilisi ve gördükten sonra göz göze gelemiyorum ben daha çok utanıyorum Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Sen nasıl nerede gördün Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşı resim silmişti ben geri yüklerim deyince herşey ortaya çıktı Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Kızda biliyor bunu yani, bu kötü olmuş Yorumla Soran +1 yıl Yok kimse bilmiyor ve kimseye diyemiyorum ayıp bizde öyle şeyler anlatmak bize göre değil Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Evet çok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaya insan psikolojisi bozuluyor Yorumla ckr035 +1 yıl Sen nasıl kimin gördün Yorumla Soran +1 yıl Yazdım kanka yorumlara bsk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet gördüm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimi gördün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzenimi gördüm telefonunda hiç belli etmedim görmemiş gibi yaptım Yorumla Soran +1 yıl Of seninki daha beter gerçekten çok kötü bir durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kötü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır görmedim ama bir kız yanlışlıkla biriyle cinsel içerikli konuşmalar yaparken mesajının tekini bana yollamıştı ☠
Gorme kanka çok kötü bir durum
Yok çok şükür. Kimseninkini görmedik
İnşallah görmezsin gercekten psikolojisin alt üst olur
Selam , görmedim
Bence görme hiç iyi bir şey değil
Evet gördüm
Sen kimi gördün
Arkadaşın sevgilisini, sen kimi gördün
Aynen ya arkadaşın sevgilisi ve gördükten sonra göz göze gelemiyorum ben daha çok utanıyorum
Sen nasıl nerede gördün
Kız arkadaşı resim silmişti ben geri yüklerim deyince herşey ortaya çıktı
Kızda biliyor bunu yani, bu kötü olmuş
Yok kimse bilmiyor ve kimseye diyemiyorum ayıp bizde öyle şeyler anlatmak bize göre değil
Evet çok
Yapmaya insan psikolojisi bozuluyor
Sen nasıl kimin gördün
Yazdım kanka yorumlara bsk
Evet gördüm
Sen kimi gördün
Kuzenimi gördüm telefonunda hiç belli etmedim görmemiş gibi yaptım
Of seninki daha beter gerçekten çok kötü bir durum
Evet kötü