Arkadaşlar 18 yaşındayım.1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim de 21 yaşında. Ben şuanki ilişkimden önce birine nude atmıştım. Aynadan çıplak bir foto. Bu kişide bu fotoyu başkasına atmış. Bu çocuk da instadan bana yazdı bu çocuk bana senin fotonu attı diye fotoğrafı da atmış bana. İnsta şifrem sevgilimde var ve benden önce görmüş o mesajı ve o fotoyu falan da görmüş. Konuşmuyor şu an benimle kırıldı galiba. Ne yapıcam nasıl gönlünü alıcam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhak etmişsin işte hiç bir erkek yaşadığı ilişki anında sevgilisinin daha doğrusu vücudunu bile görmediği kız arkadaşının çıplak fotorafını onun bunun elinde görüpte o kızla hala birlikte olucak kadar mal diğildir unut o çocuğu geri dönmesine imkan ihtimal yok umarım da geri dönmez
03 Yorumla
Soran+1 yılO da gördü vücudumu
Soran+1 yılHem seviyor beni ayrılmaz dimi
- +1 yıl
valla vücudunu gördüyse ayrılmaz fakat bunu şöyle düşün bakir olmayan bi erkeğin bakire kız istemesi gibi düşün erkek aklını anlayamazsın sevgilin o fotorafı gördükden sonra senin hakkında neler neler düşünüyodur sonuçta bi kadın tanımadığı veya cinsellik için konuştuğu bi hıyara özel olan bedeninin resmini atmış şu an sevgilin acaba özel bedeninin resmini atan bi kız acaba kaç hıyarla birlikte olmuştur diye düşünüyodur bence sonuçta bu olaydan sonra ona güven vermiyosun zaten eğer ciddi düşünüyosa sana asla geri dönmez dönmemeside en uygunu senin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNude atıyorsan ortaya çıkma ihtimalini her zaman aklında bulundur kocan değilse. Sevgili nişanlı sözlü kanka bs kime atarsan at başkasının eline geçebilir. yüzünü kapatıp atsaydın bari.
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm kapalıydı telefon vardı aynadan attığım için belli yani benim olduğum inkar da edemezdim
Cevap sahibi+1 yılOlsun yinede attığın kişi bu fotoları bilerek başkasına göstermese bile bir şekilde ondan çalınma sızma ihtimalini düşünmelisin. P. no siteleri binlerce böylw fotoğrafla dolu. Çoğunun haberi bile yoktur kendi fotolarından
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde bir keresinde eşim yakalayacak tı zor atlattım. Farketmedi
08 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiline mi atmıştın
Soran+1 yılVe nasıl atlattın
Cevap sahibi+1 yılBaşka biriyle görüşüyodum. Telefonu yatağın üstüne bırakıp su içmeye gitmiştim. Döndüğümde tel eşimin elindeydi. Ama görmedi
Soran+1 yılUcuz kurtulmuşsun canım. Seni yargılamak bana düşmez ama keşke aldatmasaydın eşini:(( Eş aldatmak çok çok kötü bir şeymiş geliyor bana. Eşimi aldatmaktan çok korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılAldatmak değil aslında ya hani sosyal ağlarda mubabbet ediyordum sadece.
Soran+1 yılAnladım canım
Cevap sahibi+1 yılYaw he he çok biliyosunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun, başlığı eski sevgilim diye değiştir bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAma baya eski bir şey şu an çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, bundan haberi yoksa öncesinde zor artık
Soran+1 yılHaberi yoktu nasıl olsun ben bile unuttum attığımı ve sonradan çok pişman olmuştum zaten inşallah ayrılmaz :((
Cevap sahibi+1 yılÇok zor, aklından çıkmaz artık bir süre sonra sürekli bununla başına ekşir. Bitmesi ikiniz için de iyi olanı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım iyi misin sen nude atmak nedir bu sevgilinden ayrılınca bu sevgiline attığın nudeler de ortalıkta dolaşmayacağı ne malum bırak bu işleri gözünü sevim
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuktum işte ya attığım kişi sevgilim bile değildi ne bu salaklık bende kendime kızıyorum
Cevap sahibi+1 yılAltta yorumlara baktım bu sevgilime de 1 2 tane attım demişsin onu diyorum
Soran+1 yılOff istemişti evet 1.5 yıllık sevgilim çok seviyorum onu mutlu et beni at falan dedi attım bir de çok ısrar etmişti şu an atmıyorum ama
Eskiden olmuş bişi olmaz ona da atbdifem de görmüş fazlası lazim
00 YorumlaNude neden atıyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılOff çocuktum cahildim işte bir salaklık yapıp attım
Artık sevgilin değil tebrikler eski sevgilin
14 Yorumla
Soran+1 yılAma baya eski bir şey sonra pişman oldum zaten
Soran+1 yılŞuanki sevgilim de istiyor sürekli atmamaya çalışıyorum ama attım 1 2 defa çok ısrar ettiği için
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gönlü la 😂 ayrılmazsa aklını seveyim
02 Yorumla
Soran+1 yılOff ama eski bir şey ve pişmanım önemli olan bu değil mi
Cevap sahibi+1 yılKatillerde pişman oluyor?
Ama evine alır mısın?
Hırsızlarda pişman oluyor?
Ama emanet eder misin?
Sende pişmansın ama...
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kırılır tabi gönlünü bir şekil al
00 Yorumlaartık unut onu içinde sana olan şüpheleri gitmez
04 Yorumla
Soran+1 yılAma neden ki baya eski bir şey ve sonra pişman oldum zaten önemli olan bu değil mi
Soran+1 yılAma çocuktum o zmanlar cahildim onunla büyüdüm inşallah affeder şüphe duymaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılNoldu şu an
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloff benimde basima geldi Şu an 18im ama 12 yasinda atmistim haberim yoktu ne niyetle istediginden adamin bakip gecer zannediyodum sevgilime anlattim ayrilirmi benden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne