Sevgilim benden önce birine nude atmış?

Öncelikle lütfen empati kurarak cevap verin. Bu kız geçmişinde çok defa ilişki yaşıyor öp öpüşme sarılma bunları takarsam kız bulamam. Yinede hoş değil ben de temiz değilim ama o kadarda kirli değilim bir sevgilisinden ayrılıyor ama yaşı küçükken olan şeylerin sevgili olmadığının farkında. Ayrıldıktan hemen sonra biri ile tanışıyor ve sadece 2 ay konuşuyor şaka gibi 2 ay ve çocuğun ısrarı üzerine nud3atıyor. İlişkiye başlarken ben defalarca sordum böyle birşey olduysa söyle. Söylemedi yine de kendin söylemek istemedipin içinse bir bahanesini bul ayrıl ama bana bunları yaşatma. Bende en son inandım güvendim 6 ay beraberdik hiç art niyetim olmadı beni gerçekten sevdi bende gerçekten sevdim ama 2 mizde gerçekten sevmiştik. Yaptıklarından pişman ama küçük bir hata değil bu. Bikinili dans videosunu es geçmeyelim tabi. Çocuk silmiş ama gördükten sonra aklından silse ne olucak. Benimle olduğu 6 ay beni hiç üzmedi güvenimi kırmadı ama bunları duyunca ayrıldım dayanamıyorum. Yani kız aileden çok eğitim almamış bilmiyor cahil affet diyor bir yanım. Diğer yanım hazmedemezsin aklına geldikçe canın yanar diyor. Yani hala konuşuyoruz kendisine diyorum Allah affetsin o yeter senin için rahatlasın die uğraşıyorum. 2 mizinde hayatını mahvetti Çünkü biz mükemmel bir aşk yaşadık. Ne yapıcam şaşırdım hayatımda en korktuğum şey biriyle cins3l ilişkiye girmiş veya c1nsel temasa girmiş ya da nude atmış biri ile olmaktı ama bu benim başıma geldi ayrıca 1 sene boyunca sevdim başına ne gelse hep yanında oldum yeri geldi 1 haftayı aşan tripleri oldu yine çektim hep dedim ki bu benim evleneceğim kadın bana trip atsa ne olucak diyip çektim ama şu an affedemedim içim sızlıyor ayrıca bana anlatmadığı 1-2 birşey dahada olmuş ve inanamicaksınız ama herşey 15 yaşından önce olmuş. Ne yapıcam bana bir akıl verin 24 saattir tek yediğim beni zorla yemeğe çıkaran arkadaşın ısmarladığı hamburger di evde dolaşıyorum uyumaya çalışıyorum beynim kabuslar ile dplu gözüm kapalı sadece. Nude dışı pek yok
Sevgilim benden önce birine nude atmış?