Çıplak ayak mı kısa çoraplı bir ayak mı yoksa külotlu çoraplı bir ayak mı daha çok ilginizi çeker?
Çıplak
Kısa çorap
Külotlu çorap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnce çorap olunca kar gibi eriyorum bu siyah veya ten rengi olabilir en çok ince çoraplı seviyorum ama bazen de tamamen teni yüzümde hissetmek için çıplak ayak tabanlarını yüzümde hissetmek istiyorum
Teşekkür ederim😊
Cevap
17Cevap
tercihim çıplaktan yana ama her zaman da şart değil elbet. kilotlu çorap sadece ayakkabının içindeyken hoş, ama muz çorap olursa başka tabi. Kısa çoraba gelince fotoğraftaki gibi bileksiz olanlar güzel değil. Ama klasik bilekten kısa çoraplar, özellikle pembe/beyaz olanlar harikadır.🧦👣
Ayak fetişini ayri bir kategori olarak ayırmıyorum. seks sırasinda pozisyona göre ayaklari da arada cıkartiyorum 😋 sıralama Külotlo corap baslangic ilerleyisde parcalanir sadelesir Ciplak kalir 😈
Üçü de farklı farklı olarak ilgimi çekebilir. Ama en dikkat çekeni külotlu çorap olur galiba. Estetik açıdan daha hoş bir görüntü sunar çünkü
Hepsinin ayrı çekiciliği var ama bence çıplak. Kız ayağı görünce hemen bi garip oluyorum çok etkileyici geliyo nutkum tutuluyo. Bunun farklı sebepleri de var ama özetle böyle :D
Çıplak bakımlı ve hijyenli ayak tercihim ikinci olarak siyah külotlu çorap diyebilirim. Benim de deneyimlemek istediğim bir hayal.
çıplak daha güzel ama külotlu çorap olunca sanki benden daha bi üstün gibi geliyor :/
Kesinlikle çıplak ayak. Ardından da külotlu çorap gelir.
Fetiş değilim ama kılotlu çorapli kadınlar aşırı sexy geliyor bana
Hepsi hoşuma gider çıplak ayağı direk öpüp yalamaya başlarım kısa çorabı ağzımla çıkartarım kilolu çorapları ısırarak yırtarım
Külotlu çorapa boşalıyorum
Çıplak ayak 😊
Peki neden
kısa..
Peki neden?
Bende sutyen fetişiyim
Çıplak ayak daha cok ilgimi çekiyor
Ben c diyorum
Peki neden?
Çıplak Ve Kilotlu Çorap İkiside Favorim
Sebebleri İse; İkisindede Çıplaklık Olması Kilotlu Çorap Daha Vahşetli Oluyo Çıplakta İse Daha Rahat Hissediyorum Ama Çoraplıyı Pek Sevmiyorum
El örmesi yün çorap
yorumsuz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar