Çok çok sevdiğim yazıdır bu herkesin okumasını çok tavsiye ederim ve okumuşsunuzdurda bilen ve duyan varsa söze şöyle başlamış ve çok güzel de yazmış. Siz erkekler kadınlara ve kızlara damga vurduğunuz o kelimenin anlamını çok iyi bir şekilde açıklamış...
Orospuluk beyindedir. Ve ben öyle çok, erkek orospusu biliyorum ki... Kızlık Zarı, kızların bekaretini kontrol için yaratılmamıştır. Bebekken kakalarından, mikroplardan, pisliklerden korunmaları için yaratılmıştır.
Bebekken kakalarından, mikroplardan, pisliklerden korunmaları için oluşan bir mekanizmadır. Tuvalet eğitiminden sonra ise işlevini yitiren ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır ve hayvanlarda da bulunur. Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra, kızların namusu olarak onların üzerine etiketlenmiştir.
Onun için gerekirse öldürülmüşlerdir, o varsa saygı duyulmuş Yoksa katledilmiş, bir parça zar için “iyi mal”, “0 kilometre” olarak görülmüşler, cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin İlk ben “becerdim” anlamında “gurur”lanmasına ve övünmesine sebep olmuştur.
Yanlış önermedir. Bekaret beyinde değil bacak arasındadır, bacak arasındaki zardan dolayı bekaret terimi ortaya çıkmıştır. (kızlık zarı) Bu önermenin doğrusu namus bacak arasında değil beyindedir olmalıdır. (bekaret) (namus)
Açıklama: Bekaretin kelime anlamı kızlık demektir. Zarı kaybedersen, bekareti de kaybedersin tıbben. Dolayısıyla bacak arasında biter. Namusun kelime anlamı bir toplum içinde ahlak kurallarına karşı beslenen bağlılıktır. Tamamen kişilikle alakalıdır, beyinde biter.
Bekaret ile namus/iffet kavramlarını birbirine karıştıranları gösteren sorudur.
Evet bekaret bacak arasındadır, somuttur, zardan ibarettir ve ilişki sırasında kanayarak kendini belli eder.
Lakin namus öyle midir? beyindedir, soyuttur ve kimde olup olmadığı bilinmez. Hoş namus nedir, ne değildir o da kişisine göre değişir. Mutlak bir tanımı olduğunu sanmıyorum.
Cinsel açlığın Afrika'sı olanTürkiye'de üzerine çok tartışılır, millet meraklıdır başkalarını kurcalamaya ve tartışmaya. Herkes kendi kapısının önünü temizlese sokaklar pırıl pırıl olurdu aslında.
"Bekaretin nerede olduğunu es geçtim, varlığı çok mu önemlidir?" Sorusunu akla getiren bir cumle. Eger bekaret bir kizin ilk defa birisiyle iliskiye girmesiyse, o zaman bacaklari arasindadir. Yok eger bekaret bir kizin hayatinin erkegiyle, ilk defa onunla veya degil, iliskiye girmesiyse o zaman kafasinda ve kalbindedir. Ama hala onemli olan ve de gorunuse bakilirsa boslukta kalan soru "Bekaret cok mu onemlidir?" sorusu. biz erkekler her turlu herzeyi yerken iyi hos da kiz yapinca mi boyle sozu edilecek hale geliyor?
Kendi adıma cevap vereyim Bekaret vs. zerre kadar umurumda değil. Umursamıyorum bekareti, Kültürel bir değer olarak görüyorum bekareti ve pek de önem veriyorum kendi adıma. Ama lütfen, kendi adıma diyorum...
Bekarete önem veren erkekler gitsin bakire kızlarla evlensinler. Evet Einstein'ım biliyorum, hatırlatmanıza gerek yok ancak ben unuttuysanız hatırlatayım dedim, tartışma gerektirmeyen bir konu zira...
Eger siz öyle düsünüyor iseniz, serbestsiniz istediginizi yapabilirsiniz. Ama bunu evleneceginiz kisiye gerdek gecesindede söyleyin lütfen bakalim onun tepkisi ne olacak. Buradan böyle yazmasi atip tutmasi kolay ama is oraya gelince olmuyor öyle, ben burada bu sekilde cok yorum gördüm bekaret bacak arasinda degil beyinde diye, peki bunu diyenler esleriyle evlendigi gece aynisini söylesin bakalim kendini yataktami bulur sokaktami. Evet bazi erkekler var genis mezhepli onlar kabul eder ama bazilarida var kime patlattirdiysa ona gitsin der, demekle kalmaz haytinida karartir, hep kötü gözle bakarlar. Sen yazmissin ya erkekler gurur duymak icn bakire kiz ister diye, peki sen bekaretini koruyup bu gururu yasamak istemezmisin? yani kendin icin korumak istemezmisin bekaretini? niye kizlarin bekaretini erkekler icin korudugunu düsünüyorsun? Sen kendin bekaretini koruyarak bundan gurur duymayi, seref duymayi, mutlu olmayi istemezmisin? Bir erkek namussuzluk yapiyorsa bu onun namussuzlugu, seninde bu namussuzlugu yapmanmi gerekiyor? ALLAHtan korktugun icin koru, gelecegin icin koru, namussuz damgasi yememek icin koru. Cünkü asirlar gecsede insanlarin beynine yerlesmis bu fikri kimse degistiremedi degistiremezde, dünyanin kurulusundan beri var bu ama kimse o kadar ugrasa ragmen degisiremedi.
Dibine kadar doğru ve haklı eğer bir erkek kadınına göremeyeceği bir zar için o tanımlamayı yapabılıyorsa kusura bakmayım Bilader siz erkek değilsiniz Ne dişiler gördüm bacaklarını belimde hissettim Ne dişiler gördüm gülmekten oldum Bir dişi gördüm kapalıydı ama ikinci gün altımdaydı anadan dogmaydı ama sacını açamadı.. Ben ne adamlar gördüm sevdiği hatuna öldü.. Ne Adamlar gördüm sevdiğini dürttürdü Adam severse görmez bilmez hani derler ya pavyondan çıkarırım ne pavyonu Adam olan adam sevdiğini kerhaneden çekip çıkarır..
Bu yazıyı okuyupta anlayan azdır. Çünkü; İnsanlarımız doğru olanı değil, işine nasıl geliyorsa onu doğru olarak empoze etmeye çalışır. Bekaret, bakirelik çokta önemli bir şey değildir. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez, herkes namusunu kendisi için taşır, bir başkası için değil.
Çok uzun yazmışsın yahu :) Sadece başlığa cevap vereyim, Bekaret bakirelik vs denen şey bir zar parçası değil, çok görüyoruz duyuyoruz anal oral bacak omza yok yüzüne ağzina boşalmalr vs her booku yiyip ama vajinal birleşme olmadi kızlık zarı duruyor, ben bakireyim.. Yokyaaa senmisin bakire? Sen bakireysen Genel evdeki hayat kadınlarıda bakire :P
bazı sozlerıne katılırım ama bazılarına katılmadım cunkı erkek ılk once evlendıgı kadının kendısıylen ılıskıye grımesını ıster. kızlık zarı olmazsa kım gırdı kım cıktı bellı olmaz malafos olur ıstedıgı kadar baskası olmadı veya 1,2 kısıylen oldum desın erkek ınanmaz.. gercı sımdı dıktırıyorar ama oda anlasılıyorr tecrubelıyse anlasılır opsmekten bıle anlasılır kızın acemı olup olmadıgı..
Bekaretin le kapatmaya çalışsan da bedenin gizlemiyor ruhunda ki f***yi, Zaten bacak arasından ibaret olsaydı namus yaradan da kapatırdı inekteki memeyi der neyzen tevfik..
bravo yazı süper ve çok anlamlı olmuş ta bundan birşeyler alacak kişi sayısı malesefki çok azdır memleketimiz de... orospulukta vermekle değil kalbinin mikişmesin dedir bazı erkek ya da bayanların...
benimde çüküm kafamda zaten, takilmayin boyle seylere soylediklerine katiliyorum dibine kadar ama bu her zaman her yerde boyle olmaya devam edecek, kanamayan ama kabukta baglamayan yaradan ibaret.
Ee böyle diye herkesle yatma zorunlulugu hissetmiyorsunuz dimi?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok salakça bir yazı. bende merak ediyorum, bekâret bacak Arasında değil beyindedir diyen erkek arkadaşların kaç tanesi kerhaneden bir o. pu ile evlenir, ya da ailesine sokak fahişesini gelininiz bu diye tanıştırır, geçin bunları kardeşim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biraz iffet biraz haya lütfen böyle seylerle kandirmayalim birbirimizi lütfen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
madem beyinde, ozaman tüm kızlar evlenmeden önüne gelenle yatsın zaten bekaret beyinde kimsede beyin s... kmiyor.
Onlarca kadınla yatan erkek ne kadar namusluysa onlarca erkekle yatanda o kadar namusludur. İkiside aynı ölçüde haramdır. Allah katında erkek "Aslan" felan değildir harama göz dikmiş haramla yaşam bir faniden başka birşey değildir.
En İyi Cevaplar