Arkadan ve ağızdan iş görenlerde bunun içindedir bence...
Namus iki bacak arasında değildir ! Ne demek?
Arkadan ve ağızdan iş görenlerde bunun içindedir bence...
Aslında o sözün aslı şudur; Namus iki bacak arasında değildir derken şunu kastediyor örneğin evli bir insansınız ve başkasını düşünüyorsunuz düşünmek bir aldatma mıdır değil midir... Peki her şeyin başlangıcı düşünme ile değil midir evet... Kötü ve iyi olan her şeyi yapmadan evvel düşünürüz peki ya niyet...
Sanal seks karşındaki insanı aldatmak mıdır değil midir? Bence evet...
Benim penceremle namus güzel düşünceye sahip olanların hak ettiği bir kavramdır niyeti halis olmayan hiç kimse namus kavramının arkasında duramaz... Söz gelimi bakire veya bakir bir beyle evleniyorsunuz ilk deneyiminiz aradan yıllar geçiyor erkek bayanı bayan erkeği keşfediyor daha sonrasında yaşanacak senaryoları siz düşünün... Bakirken evlenmiş ve evli olduğu halde bir başkası için atan yürekler var bu ülkede çünkü bu dayatmalar insanları mutsuzluğa sürükleyen bir nedende olabilir... Namus iki bacak arasında dersem Doğu Anadolu'da töre cinayetine kurban gitmiş masum kızların canilerini desteklerim demektir namus iki bacak arasında değildir desem sizlerin ön yargılarına kurban giderim en iyisi ben bildiklerimi yanıma alıp gideyim...
Sevgilerimle değerli kardeşim...
Sorunuz için teşekkür ederim...
Şöyle söyleyeyim. Avrupada seks tabusu yoktur. Peki Avrupalılar toptan namussuz mudur? Demek başka kıstaslara bakmak lazımdır. Namus bir insanın düşünce tarzı ile alakalıdır. Ben malesef Türkler olarak onlardan daha namussuz olduğumuzu düşünüyorum. İki yüzlülük bizde, fesatlık bizde, cekemezlik bizde, yalan dolan türlü türlü oyun adam kafalama çabaları bizde... Bunlar hep beyin değil mi? Her şeyi yapıp da bacaklarını birkaç dakika açmadın diye mi namuslu oldun? Bu kadar kolay algımız varsa gene sorun bizde.
Simdi diyolar ki bana daha once cok caktilar ama sen bunu aldiris etme artik herseyden kurtuldum diyerek cagdaslasma adi altinda yavsaklasiyorlar kendini yataktan yataga atip daha sonra pismankik duyanlarin sozleridir bunlar.
Tabi bunu erkekler de diyo onlar da durumun farkinda olmayanlar madem o kadar bakmiyorsunuz gidin alin genelevden bir kiz evlenin evlenince de duzelir nasil olsa demi
Onu diyen namussuzdur. Kimse kusura bakmasın. Nerdedir peki namus onu açıkla la diyeceksin. Biz türküz avrupa özentisi olmaya çalışan 3-5 tane kendini bilmez. Sokak serserileriyle ömrünü çürüten bazı kızlarımızdan çıkan laflar.
Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi zor Fatih' i tek olmalı. Fatih Sultan Mehmed.
Cevap
8Cevap
geri kafali diyin bana ama almanyada dogup büyüdügüm halde bana göre yine bacak arasindadir. bir kizin 20 erkekle yatip sonra bunu demesi bana sacma geliyor. bunu bahane olarak görüyorlar.
ben öyle düsünüyorumda baskalari ne der bilemedim ^^
@jambuer hecccc sanmiyorum :D
Seninle aynı fikirdeyim ve bu düşünceyle bağıran erkeklerin amacı bence şu :
Namus kısmına takılma, bence problem yok. haydi gel ilişkiye demektir amaçları..
@jambuer yinede inanmiyorum ^^
iki bacağının arasındaki deliğe bir şeyin girip çıkması seni namussuz yapmıyor demek.
mesela ben sana namussuz söyleyeyim bi' tane.
neyse vazgeçtim. kendimi şu 16 yaşındaki çocuk gibi ne olduğunu anlamadan mahkemede hakimin karşısında falan bulmak istemiyorum şuanda..
İnsani ihtiyaç olduğu için her insanın evlilik öncesi yapmasında hiçbir problem yoktur diyorsun sanki?
Bir de o namussuz örneğini merak ettim doğrusu...
Hayır demek istenilen namusu iki bacak arasında anlayamazsın insanın içinde olması lazım ama bunu söyleyen namuslu kız göremezsin namuslu kız bunun kavgasına girmez kendini kabul ettirmeye çalışmaz
aynen öyle.. bu lafın peşinden gidenler hep ağır darbeler almış olanlar. vücudumun ne yaptığına bakma boşver. ben temizim beynen :D diyorlar..
ya kardesım hala bu konulardamısınız ya bırakın artık kım nasıl yasamak ıstıyorsa yasasın kım kımınle evlenıyorsa evlensın sızıne kardesım bırakın artık namus meselesını ıster bacak arasında ıster beynınde ıster kalbınde ısterse gotunde. sen begenıyorsan al evlen begenmıyorsan bırak.
Bana gelen kişinin ne yapmış olduğu ve yapma potansiyeli benim hiç umrumda değil, beğendiysem arkasına bakmam alırım diyorsun.. bunu mu anlamam gerekiyor..
sana sunu soylemek ıstıyorum bu zamanda bı ınsanın ya gecmısını arastırmıcaksın ya da oldugu gıbı kabullenceksın... yoksa kafayı yersın
ben or. sp. yum ama oyle herkese vermem demek veririm ama sarkıntılık yapana namuslu gibi davranırım demek cocugun cebinde parası altında arabası varsa bacaklarımın birini anadolu yakasına digerini avrupa yakasına kadar ayırırım gerekirse demektir kısacası bakıre olmayıp vaj. nası ptt gibi olmus hatunun kendini vicdanını tatmin etmesidir iyice gavurlar gibi olduk memleketimde 16 yasında 15 yasında bekaretini kaybemiş kızlar var sahsen bide anne olucaklar
yani diyorsun ki kadın pazarlayan biri kendi iki bacağının arasına sahip çıkıyorsa kadın veya erkek, namuslu mu oluyor?
Tabi ki olmuyor, oluyor diyen yok zaten... Kastedilen şu mu? Her türlü ilişkiyi yapmış ama artık yapmıyor veya yapmadığını söylüyor. Bu mudur artık namslu olma durumu
namusu sadece cinselliğe indirgemek sığlıktır bence
severek ama gerçekten severek sevdiğinle birlikte olmak başka şeydir başka amaç için birlikte olmak başka
kısacası namus bacaklarını açıp açmamak değil bunu yaparken ki niyetindir
haaa demiyorum ki herkes her önüne gelenle yatsın yanlış anlaşılmasın
evlilik vaadiyle kandırılıp birlikte olunan kız evet hata yapmıştır ama kandırandır namussuz olan kandırılan değil
Sevdiğin insanla birlikte olmak tek beden olabilmek namussuzluk mudur?
Kaç kişiyi sevdiğini de sorgulamalı? :D
Askin cinsel organi olmaz, akil yok mu sizde?
iki bacak arası kalıbındaki anlam onları da içermiyor mu?
Namus ruhta dostum beyni namuslu olan vücudunuda korur ruhu o* ise bacak arası namuslu olsa ne olur olmasa ne olur gider anal yapar oral yapar kakalar kendini namuslu diye
olmadığını kim söylemiş. düşünsene senden önce sevgiline birçok kişinin dokunduğunu. bu seni rahatsız etmez mi cidden? olmadığını söyleyen kendini kandırır. millet kendini avrupada zannediyor herhalde.
Bacak arama giren girsin istediği kadar.
ben beynen namuslu yum! 😆
yani motor avuntusu
anlamadm kanka.
Namus beyindedir
Bu çok kısa ve genel tanım.. cinsel ilişkiye gir komutunu beyin göndermiyor mu?
Biraz daha açıklayabilir misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar