Kendimi tatmin etmekten başka sansim yok en etkili şekilde nasil yaparim bunu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun orgamz olamamak kısacası
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var.
Bunları kullanman lazım 60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMastb sadece geçiştirmektir. Yani şöyle düşün karnın acikmis ama karnını doyurmak yerine atıştırmalık yiyorsun ve kısa sürede karnın tekrar açılıyor duymuyorsun bu da aynı şey. Maalesef ne yaparsan yap gerçekten cinsellik yasamadigin sürece geecek anlamda tatmin olamazsın sadece gecistirirsin. Film falan izle dicem öyle birşeyler yap ama o heyecan vermiyorsa sevgilin varsa sevgilinle konuş karşılıklı belki heyecan hissedersin hayal edersin böyle yapabilirsin. Ama asla tam tatmin olamazsın. Cunku sağlıklı belirli yaşa gelmiş her kadın ve erkek cinsellik yaşamak ister. Cunku bedenine engel olamaz hormonlarına da
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmış olmak için yapma. 2 sey önericem; biri fantezilerin olacak. zaten gerek ilişki yasamıyosun, zevkin kısıtlı. o zaman seni ne etkiliyosa o fanteziyi hayal edeceksin. sınır koyma kendine gercek değil nasılsa. diğeri de arkanı parmaklamak. bak göreceksin bunları yaparsan nasıl aklın gidiyo. ha birde doğru kişiyle seksting harika olur.
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ccemike nasıl yani :) arkanı diyorum orayı parmaklamanın nesi yanlış? bakirelik ön tarafta
Cevap sahibi+1 yıl@ccemike sana takip atıcam
Cevap sahibi+1 yıl@ccemike ne uyuzsun ya :) aman özele gelme yerler seni :) ya burda zaten kimliklerimiz gizli, bişey sordun vp vericem ne tuhafsınız siz ya. arkayı parmakla diyorum bakire diyosun. belli ki bilmediğin çok sey var. ama kaç bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılşaşkın attım ki sende bana at. ben yazamıyorum mesajın kapalı. ya sen yazacaksın ya da sende beni takip edeceksin. şaşkın ya, bide bana kızıyo :)
+1 yılBir su sisesine seni rahatsiz etmeyecek sicaklikta iliktan biraz fazla sicaklikta su doldur. Sisenin usteni kayganlastiri jel ile sivasla ve klitorisine vajinana sürtünerek mast yap. Sicaklik hissi erkek penisi hissi verecektir. Ve farkli seylerle hayal gucunle mastini cesitlendir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılLibidin yüksel güzelim farklı mastürbasyon yolları dene ama tabikiii en etklisiii ilişkiye girmekk bende çook istekliyim mastürbasyon sadece anlık tatmin ediyor ilişkiye girene kadar isteğim azalmak yerine çoğalıyor
33 Yorumla Farklı yerlerde yap mast. aynanın karşısında, duşta, dizi izlerkn ve afrodizyak etkili yağ ile yapmanı öneririm.
Çok farklı oluyor inann..40 Yorumla
+1 yılÇünkü gençsin güzelsin ;) seni de üzen çıkar ama 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
hallettin mi isteğini :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina üst kısım da çıkıntı var bulaşık süngeri al orayı okşa yavaş yavaş ama ancak yatak da en rahat pozisyonu al yavaş yavaş okşa
30 YorumlaNeden kendini tatmin etmekten başka şansın yok? Sende mi erkeksin :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Doymuyorsun ondan seni güzel silecek biri lazım ozaman bak nasıl doyuyorsun
10 Yorumla
+1 yılHerkes azgın bende öyle mastürbasyon yapmaktan gina geldi valla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılAktif bir partner bulup yaşaman lazım ya da enerjini başka şeylere kaydirman gerekecek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten diğer ihtimal de seni daha fazla tatmin edemeyecek su altı en güzeli derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaret kaygın yoksa ne yapacağını biliyorsun iyi ve güçlü bir seks partner seni hamur gibi yoğuracaktır diğer türlü evlen idare et ya da yastığa devam
00 YorumlaNeden biliyormusun?
Cunku kafan bos ve onu dolduracak bir ilgi alanindan kaciyorsun.00 Yorumla
+1 yılSeks yapamadigin icin yüksek ara ara düzenli seks yspsan güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hormonlarla ilgili dr git anlat durumu ona göre hormon sakinleştirme ilaçları versin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşla alakalı olabilir. Vücudun tam üretken olduğu zamanlar. Ben de aynıyım hatta şu an kıvranıyorum. Oruçluyum ve sabrediyorum. Patlamak üzereyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKankacım ne yaparsan yap her zaman devam ediyor istek ve bitmiyor maalesef 😂 25 yaşında bir bakir olarak tecrübe ile sabittir
10 YorumlaTitreşim yoğun orgazm yaşatır
93 Yorumla- +1 yıl
aynen onun üstüne tanınamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexting dene sesli ben öyle yapiyrim burdaki kızlarla
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende boşalıyorum 5 dakka sonra tekrar uyanıyor bıktım artık birine geçirsemde kurtulsam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok kolay anlatayım istersen çok farklı tarz ve haz
10 Yorumla
+1 yılFantazi çeşitliligi önemli farklı yöntemler farklı ortamlar da farklı orgazmlar yasayarak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım mast doyurmuyor artık aslında bayağı boşalıyorum akiyor bacaklarimdan ama tatmin olamıyorum hiç içine bir şey sokmayı denedin mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Fake hesap açarsan eğer konuşabiliriz istersen baya rahatlarsın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıldım bende artık istiykrum
63 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olmamı istermisin?
Cevap sahibi+1 yılHe mk koş
- +1 yıl
Nere gelim 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece sevismeyi kabul eden erkeklerle ol derim
20 Yorumla
+1 yılBunları burdan anlatamam özele gel istersen 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. internette satılan seks oyuncaklarından al...
10 Yorumla
+1 yılBanyoda ya da vibratör al
10 Yorumla
+1 yılBen de aynı durumdayım t. akip et yardım edeyim
00 YorumlaKaleye fazla yüklen me Haa 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzıcık sapık ve cesaretli ol renk kat
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapay vibratör ya da penis al işini görür.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBileğini güçlendirmelisin
00 Yorumla Sanal en iyisi istersen yardımci olurum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bağıra bağıra okşa kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde ya bıktım bu durumdan
815 Yorumla- +1 yıl
ne yapıcan çare yok yok farklı tarz ve yönteme dönecegiz
Cevap sahibi+1 yılFarklı yöntem kalmadı hepsini denedimm ksksbdvn
- +1 yıl
neler denedin tecrübelerden faydalanmak isterim.
Cevap sahibi+1 yılDuş başlığı nude parmak çığlık çığlığa boşalma yastık oyuncağa sürtünme Tabgaçlar gibi gibi
Cevap sahibi+1 yılTangalar* Tabgaç ne hakcfmxnc
- +1 yıl
kaç yıldır bu işi yapıyorsun. özel konuşalım istersen
Cevap sahibi+1 yılAttım istek
Cevap sahibi+1 yılEdicek misin
- +1 yıl
ok
- +1 yıl
Bir çok yöntem var deneyeceğin
- +1 yıl
Tatmin olmadıysan banada istek atabilirsin ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de Dilek, Arzu, Müstesna isteğini deneyin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen gibi kızlar hayat da var mı ki daha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. p*rno izleyerek güzelce okşa
12 Yorumla- +1 yıl
Ama o anlık sadece yetmiyot
- +1 yıl
@Mrs_elibon anlık derken sen ne arıyorsun ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılmast tekniklerini artırmalısın için yanıyor
20 Yorumla Sexting yaparak
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılmast a devam
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSexting
10 Yorumla kötü bişey değil bu ;)
00 Yorumlabunu zevkine göre yap
00 Yorumla
+1 yılTatmin et o zaman bu bir problem değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlet alabilirsin ya da sevgili yaparak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanal seks
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal ve konuşarak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Dildo al
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha çok zevk almak istiyorum diyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSohbet ederek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBeni bularak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen 😅
10 Yorumla Sanal dene
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte
10 YorumlaCansel lik kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuyla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden yok sans
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle 😅😅
10 Yorumla