Cinsel isteğim neden bu kadar fazla?

15 yasimda basladi bu durum. Her zaman cinsel istegi fazla bir kizdim. Hayatima giren erkeklerden de sexapalitemin cok yuksek oldugunu duydum her zaman. İstemszce erkek arkadasimin beni arzulamasi onu bastan cikarmayi ckk sevdim. Hic bir zaman oteki kizlar gibi ben 5 aydan once elimi bile tutturmam veya öpusmekten igreniyorum diyen kizlardan olmadim ve hc bir zaman da onlari anlayamadim. Muhafazakar bir ailem var. Bu durumdan dolayi cogu zman kendimi hep kotu hissettim cokca agladim zirladim aileme yakismadigimi dusundum. Ama sonuc degismedi. En ufak bir film karesinden veya bir resimden bile durtuleniyorum. Yani bu durum anormal mi? Kendimi afedersiniz kasar gibi hissediyorum. He simdi bakirelik mevzusuna gelecek olursak... Kimseyle cinsel iliski yasamadim. Kıyısindan kosesinden döndum irademe sahip cikabildim. Anal da yapmadim. Ama bikeresinde surtunme esnasinda kan gelmisti bilemiyorum yirtilma var mi. Gerci konumuz da bu degil ama yani demek istedigim benim gibi istegi arzusu yuksek bir insan olarak kendini korumak, frenlemek cok zor oluuor. Şu an hayatimda olan erkege de mesela dun bir resim attim istemsizce. Cok Seksi bir resimdi. Beni arzulamasi cok hosuma gidiyo ama bu durumun sonra tamamen cinsel istek olarak beni gormesinden korkuyorum cunku ben onu seviyorum. Sizce ben anormal miyim ve ne yapmam lazim?
Cinsel isteğim neden bu kadar fazla?