15 yasimda basladi bu durum. Her zaman cinsel istegi fazla bir kizdim. Hayatima giren erkeklerden de sexapalitemin cok yuksek oldugunu duydum her zaman. İstemszce erkek arkadasimin beni arzulamasi onu bastan cikarmayi ckk sevdim. Hic bir zaman oteki kizlar gibi ben 5 aydan once elimi bile tutturmam veya öpusmekten igreniyorum diyen kizlardan olmadim ve hc bir zaman da onlari anlayamadim. Muhafazakar bir ailem var. Bu durumdan dolayi cogu zman kendimi hep kotu hissettim cokca agladim zirladim aileme yakismadigimi dusundum. Ama sonuc degismedi. En ufak bir film karesinden veya bir resimden bile durtuleniyorum. Yani bu durum anormal mi? Kendimi afedersiniz kasar gibi hissediyorum. He simdi bakirelik mevzusuna gelecek olursak... Kimseyle cinsel iliski yasamadim. Kıyısindan kosesinden döndum irademe sahip cikabildim. Anal da yapmadim. Ama bikeresinde surtunme esnasinda kan gelmisti bilemiyorum yirtilma var mi. Gerci konumuz da bu degil ama yani demek istedigim benim gibi istegi arzusu yuksek bir insan olarak kendini korumak, frenlemek cok zor oluuor. Şu an hayatimda olan erkege de mesela dun bir resim attim istemsizce. Cok Seksi bir resimdi. Beni arzulamasi cok hosuma gidiyo ama bu durumun sonra tamamen cinsel istek olarak beni gormesinden korkuyorum cunku ben onu seviyorum. Sizce ben anormal miyim ve ne yapmam lazim?
Cevabın nedir?
bir kere bu durumun anormal bir durum değil. Gayet sağlıklı olduğunun göstergesi. Bu kadar "azgın" olmanın nedeni de kendini tatmin edecek bir cinsel sürece girmemiş olman. Yoksa sende hiç bir zihinsel ya da fiziki bir sorun/shastalık falan yok. Genç, sağlıklı, çekici bir kadının en doğal arzularını yaşıyorsun.
Buradaki temel çelişkin, aile başta olmak üzere, toplum tarafından kadına biçilmiş o daracık kaftana sığmamandır. Etrafın bu muhafazakâr sığlıkla çevrili olduğu için kendini kötü hissediyorsun. Sen değil, etrafın sıkıntılı ve rahatsız, onu söyleyeyim.
Ha yapabileceğin bir şey yok. Ekonomik özgürlüğünü eline almadan aileni ve yaşadığın çevreyi karşına alamazsın. Ama en azından, bu arzuların nedeniyle kendini suçlamaman gerektiğini anlamalısın. O yüzden sil gözyaşlarını ve kendine "evet, ben bu kalıplara sığmıyorum, etrafımdakiler bozuk, ben değil" demen gerekir. En azından seni piskolojik oalrak rahatlatır bu.02 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekku ederimmm 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel durtulerın artık senı baska seylere ıtıyor artık masturbasyon veya fılmler senı acmıyor kı sebebıde artık bunlardan sıkılmıs olman tam anlamı ıle ıstedıgın zevkı alamıyor olmandan kaynaklanıyor ve bu yuzdende tam anlamı ıle ıyı bır seks ıstıyorsun. ve sunu soyleyım kı bu gerceklesene kadar sendekı bu ıstek gecmeyecek buna emınm hatta ve hatta seks yaptıgında yıne gecmeyecek...
06 Yorumla
Soran+1 yılNe olcak o zaman
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyleri öğrenmen ve kendine de fren yaptırmayı öğrenmen lazım
Soran+1 yılTamam denicem
Cevap sahibi+1 yılZor olacak senin için biliyorum; )
Soran+1 yılEvwt :)
Cevap sahibi+1 yılAma güveniyorum sana ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden bir tane daha 🙈🙈🙈 ben sürekli fotogrf atamiyorum ya da baştan cikaramiyorm çünkü sevgilim çok düzgün birisi ısrarla evlenmeyi bekliyo kendini cekiyo benden ileri gtmeye kalksam bn de p*rno ya verdm kendimi bazen yastk kosesine surtunuyorm bazen erkek kesiyorm gözüme aslında sunla sadece sevissemm sır saklar mi başıma bela olur mu die dusunuyrm sonra erkek arkadasimin bunu hc ama hiç hak etmedigini düşünüyorum kendime çok kziorm ama senin gbi ufak seylrden etkileniormm hemen istek. Bundan önceki erkek arkadasmda azcık öpüşme ile bile islanmam çok hoşuna giderdi galiba istekli kadınları erkekler seviyor ve bz de normaliz bence :) :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHahah al benden de o kadar 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı duurmdayım her defasnda pişman olsamda yine devam yine devam ailem için üzülsemde elimde değil bian önce gerçek aşkımı bulup evlenmek istiyorum bu günahlar böyle gitmez. soruna gelcek olursak bence düşünüyolar ister istemez ne kadar hoşlarına gitsede bende aynı boku yyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle kardesim. Gecmis sonra her onumuze gelen kiside sorun oluyor. Durust olsan bir dert olmasan bir dert
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ya dürüst olsak farklı gzle bakıyolar olmasak yalancı napsak blmiorum
Cevap sahibi+1 yılburda olduğun zman söle kendimi açayım bana mesaj at bu konuda kafam darman duman
Soran+1 yılGizlisin guzelim yazamam ki ozelden
Cevap sahibi+1 yılaçıyorum yaz hemen kapatcam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu insanin yapisinda olan birsey yapi meselesi iateswnizde kafanizdan cikaramazsiniz düşünün namazdayken bile aklima geliyor evde ne zaman bos kalsam soyunup ayna karsisinda bedenimi inceliyor bundan haz alıyorum bu yapi meselesi
06 Yorumla
Soran+1 yılYani ama soyle bisey var kendimi frenleyemiyorhm. Diyelim birjnden etkilendim veya yeni sevgili oldugum biri var. O an onu opmek istiyosam kendimi hc tutmak direk ise girisirim. Benim icin bu durum cok masumane olabiliuor ama karsi taraaf beni cok yanlis degerlendiriyor.
- +1 yıl
Ayni durumdayim tavsiyem şuki
Senin bu tavrin karsiliginda sana farkli gozle bakmayacak mantaliteye sahip bir partner bulman
Soran+1 yılCok zor o da ya. Hele universitede
- +1 yıl
Tavsiyem yasitlarinizla degil en az 5 yas buyuk olan erkeklerle ilgilenin
Soran+1 yılOlabilir :) tesekkur ederimmm
- +1 yıl
Rica ederim mutlu kalin sehves hnm
durumun normal ama iyi bir şey değil bunlar dikkat et kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılSurekli cevremde salyalilar oluyor iste
+1 yılCinsellik askin en onemli duygusudur heycan olmasi sart seni arzulayan biri senden kolay kopamaz seninle ayni dueumdayim bende cok istekliyim arzuluym bastan cikarmayi seviyorum ben mutluym bole sende ol
01 Yorumla
Soran+1 yılPekaaala :)
Genc yaslarda yanlıs anlasılma ihtimali var fakat ilerleyen yaslarda bu her erkegin hosuna giden ve erkegi baglayan birsey
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok dogru sanirim
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılBence çoktan sadece cinsel istek olarak görüyor bile
00 YorumlaAnormalsin tabi ka... Utan be ailenin yüzüne şu halinle nasıl bakıyorsun anlamıyorum. Edepsiz.
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
Soran+1 yılEdiyo zaten. Nasil engelleyebilirim
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılNasil bir tovbe
Soran+1 yılTamam cok sagol. Ama gecmis unutulmuyor
Soran+1 yılHic bir erkek istemez ki. Şu an hayatjmda olan kisi bile o yuzden istemiyor
Soran+1 yılSagol 😒
Soran+1 yılBakicaz artk :(
Soran+1 yılO zaman seni Allah korusun
49 yaşına gelip bir kızın olduğunda odasında ne yaptığını bileceksin..
02 Yorumla
Soran+1 yılSaniyorum evet
+1 yılSen zor bulunan bir hint kumasisin kisa ve oz olarak
07 Yorumla
Soran+1 yılAma kasar damgasi yiyoruz sonra
- +1 yıl
O mevzu insanlarin bakis acisina gore degisir bence zor bulunan bir kizsin
Soran+1 yılİnsallah evlenecegim adam da oyle dusunur
- +1 yıl
Insaallah dogru adami secersin senin yas kac
Soran+1 yıl21.
- +1 yıl
Hmm iyiymiş univ okuyo musun
- +1 yıl
Engellemisin beni saka yaptim bosuna telaslanma
bana göre normalsin hemde çok normal. senin erkek versiyonunda benim cünkü :)
012 Yorumla
Soran+1 yılYani simdi ne oluyor biliyomusun. bir erkek beni istiyo bende onu. Sonra biseyler yasamaya basliyoruz ama ben baglaniyorum erkek baglanmiyor. Sonuc olarak bu durumda hayatima hatalar girmis oluyor. Arzulanmak beni tetikliyo ama duygusallik da istiyorum. Yani bilemiyorum ne olcak
Soran+1 yılBaglaniyo ama cinsel olarak baglaniyo surekli beni arzuluyo
Soran+1 yılHer erkek boyle olsa zaten bugune kdr hayatima bir erkek girmis olurdu b
Soran+1 yılAnliyorumm
Soran+1 yılÖyle oldu :)
Soran+1 yılHayat adaletsiz ;)
+1 yılO kadar kötü yol ki bu.. Çıplak resim atma kimseye. Bunlar ilerde başına bela olacak. Evet güzelsin ama frenle kendini herşey seviyorum diye olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin :(
- +1 yıl
Bakire değilim deme kimseye ruhen... Herşey kızlık değil dürüst ol sevdiğine
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadşaımda senin gibi istenmesini arzulanmasını seviyor ama cinsellik yaşayamıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNedn
- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılCanim bos verr bennimde 7 yasinda basladi 10 yasinda asta basladim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş kızsın ve gayet normalsin ama güvenebileceğin biriyle yap sadece bekle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHos oldugumu nerden biliyosn :)
Cevap sahibi+1 yılYoksa bu kadar ilgi görmezsin ve güzelliğinin ilgi çekici olması seninde hoşuna gidiyor. Gözlerim görememiş olabilir ama hislerim iyidir ve tabi beyinde bedava 😇
Senin gibi hayatımda bir insanin olmasini isterim.
07 Yorumla
Soran+1 yılİnan bunu normal bir arkadasimdan bile duydum. Degisik bir cekimin var konusurken bile insani isteklendiriyosun demisti
Soran+1 yılValla oyle sanirim. 12 gun sonra erkek arkadasimin yanina gidicem 2 gece kalicaz mesela cok guzel gececeginden eminim ;)
Soran+1 yılValla bilemuyorum. Ben hep biseyler yasadigim insanla ciddi dusundum ama sonrasinda onlar niyeti bozdular. Korkuyo olabilirler onlar da
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz bir teskilat mi kursak azinlik olarak 😀
kuduruk :) bence normal :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Libodon Tavan yapmış senin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman oyle
+1 yılGel bana seni seksten sogutayim
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Bu gidisle motora baglayacak gibisin
Soran+1 yılYok yahu ne alaka
- +1 yıl
Hic seks yaptin mi ve yasin kac
Soran+1 yılYapmadim. 21
- +1 yıl
İste belki birgun bastan cikartir biri seni ve sevisirsin dikkatli ol. Biranliktir bu vermeler hep. nasil bir kizsin fizigin falan nasil
Soran+1 yıl85-62-102
Soran+1 yılÔyleymisim
- +1 yıl
:) konusmak ister misin
Soran+1 yılNe hakkindaa
- +1 yıl
Genel kadin erkek iliskileri hakkinda
- +1 yıl
Sanal seks degil amacim
Soran+1 yılHimmmm
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Sanirim daha cok beklicem :(
Soran+1 yılSanirimm
- +1 yıl
Tecrubelerimi ve sahit oldugim olaylari anlatcaktim napalim kismet
- +1 yıl
Dümene bak 😂
- +1 yıl
@konuskandegilim :D şşş ürkütme
- +1 yıl
Oldu 😂
cok saglıklısın gencsın ıyı bırsey takılma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ateşli arzulu istekli olduğun için
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durum degismezni
Soran+1 yılPekala
+1 yılAynı benim gibisin :D
00 Yorumlaolur öyle şeyler kanka büyüyünce geçer
00 Yorumlabanada senin gibi biri lazım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani :)
Soran+1 yılAhanda beni anlatti 😀
Soran+1 yılNasil oyun
normalsin
bir an önce evlen :D02 Yorumla
Soran+1 yılSuanki erkek arkadasim cok sansli 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşük kaliteli bir ürünsün
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol ya
Cevap sahibi+1 yılÖyle fotoğraflar atıp sadece cinsel olarak beni düşünmesin diyosun pohpohlamam mı gerekirdi
sıkma kendini yaşa doyasıya
00 YorumlaKadinligini yasamalisin
00 Yorumla
+1 yılBuyuyunc gecer
00 YorumlaNemfomani seninki.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor ki
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. okurken kalktı
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyosuuun
Soran+1 yılBilemiyorum 😀
Soran+1 yılSuanki oyle tirt degil 😀 ama ilerisini bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdın Melisa mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılNein
Cevap sahibi+1 yılProblem yok, hayatını yaşa. Dünya'ya 1 kere geleceksin, dolu dolu yaşamak gerek.
İçin rahat olsun, kasmaya problemliymiş gibi hissetmeye gerek yok.
+1 yılAy kiz bu ne 😧
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymis 😀
- +1 yıl
Bize neden boyleleri denk gelmiyo acaba diyorum. Her neyse.
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişki yaşadınız mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılyüzeysel şeyler yaşamayı düşünmedin mi hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyy nerdesin sen ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılBurdaaaa 🙋🏻
Cevap sahibi+1 yılHadiya :) buluşalmmı :) mast yaparz sadece birbirmize :)
Soran+1 yıl69 ?
Cevap sahibi+1 yılDenemk lazm :)
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılCiddym ama :)
+1 yılevlenmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe aferim he
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevısmen lazım
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında