Erkek arkadasımla iliskiye girdik ve?

Daha önceden erkek arkadasımla cok ileriye gitmeden iliskiye giriyorduk yani sürtünme şeklinde falan. ama gecenlerde biraz farklı oldu ve o zamandan beri genital bölgemden kan geliyor 5 gün oldu yaklasık 5 gündür gelen bir kanamam var. Çok yoğun bi kanama değil sadece peceteye sildikce gelen ya pıhtı şeklinde ya da acık pembe veya koyu kırmızı renk kan geliyor. Yogunlugunu anlayabilmek icin ped taktım pedim dolmuyor ama kan oluyor. Kızlık zarı bozulmus olsa bu kadar uzun süren bi kanama olur mu? ilişki sırasında böyle kan gelip gelmedigini bilmiyodum. Birde bitmeyen bir lekelenmem vardı adetlerim düzensiz onun üstüne böyle olunca kızlık zarı kanaması mı yoksa adet kanaması mı oldugunu anlamakta zorlanıyorum. Ve genital bölgemde sislik var gibi dokununca korktugum icin o tarafa bakmaya cesaret edemiyorum ama dokununca şiş biraz. Bekar oldugum icin doktorada gitmeye cekiniyorum eğer gidersem annemde bana eşlik edicek ve beni neyin bekliceğini bilmediğim için çekiniyorum sizce ne olabilir?
Erkek arkadasımla iliskiye girdik ve?