Daha önceden erkek arkadasımla cok ileriye gitmeden iliskiye giriyorduk yani sürtünme şeklinde falan. ama gecenlerde biraz farklı oldu ve o zamandan beri genital bölgemden kan geliyor 5 gün oldu yaklasık 5 gündür gelen bir kanamam var. Çok yoğun bi kanama değil sadece peceteye sildikce gelen ya pıhtı şeklinde ya da acık pembe veya koyu kırmızı renk kan geliyor. Yogunlugunu anlayabilmek icin ped taktım pedim dolmuyor ama kan oluyor. Kızlık zarı bozulmus olsa bu kadar uzun süren bi kanama olur mu? ilişki sırasında böyle kan gelip gelmedigini bilmiyodum. Birde bitmeyen bir lekelenmem vardı adetlerim düzensiz onun üstüne böyle olunca kızlık zarı kanaması mı yoksa adet kanaması mı oldugunu anlamakta zorlanıyorum. Ve genital bölgemde sislik var gibi dokununca korktugum icin o tarafa bakmaya cesaret edemiyorum ama dokununca şiş biraz. Bekar oldugum icin doktorada gitmeye cekiniyorum eğer gidersem annemde bana eşlik edicek ve beni neyin bekliceğini bilmediğim için çekiniyorum sizce ne olabilir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Peki penis ne kadar girdi.. O an yanma aci oldu mu
Birde sen kendini kastinmi o zaman
kendimi kastım
Tahris kanamasi olabilir. Ama bunu netlestirmek icin bazi seyleri ogrenmem gerekiyor. Burdan mi sormaliym buNu
Tahriş kanamasıdır inş. başka nasıl sorcaksınız ki
Su sekilde... Gzldn ckm
Peki siz bilirsiniz
gizli üye olarak gözüküyosunuz
Ciktm yazmadinki
Yazdım
Tamamdir
Ve nee olduyda o anda oldu :)
Bekaretiniz bozulmuş büyük ihtimalle
bunun kanaması bu kadar uzun sürer mi bir sonraki ilişkiye girdiğimde kanama olmaz mı ilişki esnasında kan geldigini sanmıyorum
Aktifsen cevap verebilir misin
Bekaretin gitmiştir.
bunun kanaması bu kadar uzun mu sürer peki
Vücut tipine bağlı. Az az gelmesi normal.1 hafta 10 gün içinde kesilirse bakire değilsin. Aksi halde regl düzensizliğine yorabilirsin.
Yani böyle bir durum varsa birdaha ki ilişkide kan gelme ihtimali 0 öyle mi
Ewvt sıfır..10 gün sonra dene. gelmez.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederimm. son durumu bildirmeyi unutma.
Bugün tam 1 hafta oldu ve benim hala kanamam var ama kanama su sekilde anlamak icin günlük ped takıyorum üst kısımları kan oluyor peceteye sildikçe kan gelşyor bazen pıhtı şeklinde geliyor acaba regl miyim diye bi düsüncede olusuyor anlam veremedim