daha sonra vajınamdan akıntıyla hafıf bı kan geldı ama içime kesınlıkle gırmedı neden kan geldı anlamdım.. lütfen alaycı cevaplar yazmayın bılgısı oln yazsın
Cevabın nedir?
+1 yılGeçmiş olsun aşırı basınç ve yüklenmeden bozulan zarlar çok genelde yüzeye yakın olur bu tür zarlar seninkide öyledr muhtemelen sürtünürken fazla yüklenmiştir herhalde oda zarın bozulması için bir sebep kan geldi diyorsun artık kadın olmuşsun daha içine almadan mutluluklar bunu arkadaşınla paylaş yarın evleneceksen nerde bu kızlık kanı diye sormasın salak herif
05 Yorumla
Soran+1 yılkanama olmadıkı nasıl bozuldu bir damla bıle yoktu oda akıntıyla geldı buradakı herkes zedelenme olmustur dedı
- +1 yıl
yorum yapanların hepsi okumuştur biryerden aklında kalanları yazmış
gerçekler acıdır kadınlığın hayırlı olsun arkadaşına söyle ilerde sorun yaşarsın kendi bozmuş seni sonra seni suçlar o gerizekalı
Soran+1 yılya hanı kanama olmadı dıyorum ıyımısın sen nerede bu kan
- +1 yıl
kan geldi diyorsun içine girmiş olsaydı kan çok gelirdi yırtılma direk olduğu için ama bansınla olduğu için yırtılma yavaş olmuş kan 1 damla gelmiş kılığın gitmiş bu dediğimi içine alınca anlarsın kan gelmez artık
Soran+1 yıltabı tabı o kadar cahıl değiliz bızde:)))
En İyi Cevaplar
Sürtünmeden dolayı olabilir
Dudak kenarlarına iyi bak , bazen sürtünmenin etkisi kanamaya varabilir
Zarına da zarar gelmiş olabilir , ona bakman mümkün değil
Ama girmediyse endişelenecek birşey yok015 Yorumla
Soran+1 yılbız iç çamasırlarımızla sürtünerek bı ılıskı yasadık hanı tende bı zedelenme yok sadece akıntıda geldı bu kan ama cok az geldı
Soran+1 yıltesekkur ederım yorumların ıcın
Soran+1 yılinsalhh hayatımda bı kez yaptım oda basıma bu sorunu açtı
Soran+1 yılsanırım korktuk ıste , panık yaptım işte bu sorunları bastan dusunecektım
Soran+1 yılakısına bırakmıyım en ıyısı ben bı daha korkmamak ıcın daha yapmıyım
Soran+1 yılsağol gercekten yorumlarınla bıraz olsun rahatladım
- +1 yıl
Rahat ol , sakin ol , hayatta herkes yaşıyor cinsellik
Sen ben biz nasıl olduk? Herkes bir yerden başlıyor... Ha erken , ya geç , ama doğanın işi bu , elbet karşı cinse ilgi duyup yakınlaşacağız... Tek değilsin unutma , gençken akıllar karışır , ileride aklındakiler netleşir...
Sadece dikkat etmen gereken , kaliteli ilişkiler..
Soran+1 yıloyle ama yetıstırılme tarzımız evlenmeden ılıskıyı kabul etmıyor aslında bende karsıyım evlılık oncesı beraberlıge bunu genclığımde yaptıgım bı hata olarak gorucem
Soran+1 yıl:)))
Ustumde kiyafet var diyosun dert ettigin seye bak, ic camasirini delip gecmedi heralde ddkdkkd allam yaaa
21 Yorumla
Soran+1 yılya ne bılım kan geldı ya korktum
Gizli Üye(36-45)+1 yılZedelenmiş ama birdahakine girse kan gelmeyedebilir orgazm oldun mu
110 Yorumla
Soran+1 yılama gırme olmadı kı 1 damla kan var dı yoktu... evet oldu zaten orgazmın akıntısıyla geldı kan...
Cevap sahibi+1 yılAnladım da su gelir ama orgazmkasılması olduğunda vajina kendini kasıpkasıp bırakırbu zedelenme ile içerdeki kanı dışarı atar yani dışıda olabilir çok takılmamak gerek
Soran+1 yılanladım yorumunu mantıklı buldum... ya ben de dıyorum kı bı bırlıktelık olmadı bu kan neden geldı
Cevap sahibi+1 yılBugün birkaç kişi daha sordu aynı soruyu sürtündük neden kan geldi diye
Soran+1 yılhadı ya o zaman boyle bı durum olması normal herkesde olabılıyor
Cevap sahibi+1 yılOluyor tabi ama herkesin farklıdır
Soran+1 yılhaklısın... bı daha yapmıcam cok fena tırstım uyuyamadım
Cevap sahibi+1 yılBence bunu ona hiç söyleme dillendirme unut.
İlişki olmamış çünkü üzülmede yani
Soran+1 yılfarkettı bendekı durumu , oda üzülüyor süreklı arıyor mesaj yazıyor , bız zaaten onumudekı hafta ısteme oluyor sonrada nısanımız var ama ben daha yapmam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Yapmayın Şunu Yaa, Bu Kadar Basit Olmayın, İki Dkklık Zevk İçin Yazık Etmeyin Kendinize!!! Sonra Yakında Evlenicem, Eski Sevgilimle Sevişmiştik, Eşime Söylemimiyim Diye Ağlamayın... Gıcık Oluyorum Sizin Gibilere >:(
07 Yorumla
Soran+1 yıldur bı sakın ol ben yaptıgım seye dogru demıyorum ama yasanıldı ve cook buyuk bı hataydı ve ben hatamdan ders aldım bı dahada yapmam
Soran+1 yılsen haklısın hemde sonuna kadar daha boyle bısey yasaytamam kendımden dahı utandım cunku boyle bırı degılım kı ben bı bırlıktelık dahı yasamadım sadece erkek arkadasımla bıraz yakınlastık ama buda bana yettı de arttı bıle ben töbe ettım Allh kabul eder ınsalh
- +1 yıl
Yeterki tövbe et ve bir daha yapma, kabul olunmayacak tövbe yoktur... ben size üzüldüğüm icin kızıyorum, erkek icin sorun yok, elini yıkar ceker gider sonrada bakire kızla evlenmek ister... ama sizler oyle değilsiniz, kendinize hakim olmanız lazım... kusuruma bakma ben seni düşünüyorum ok.
Soran+1 yılfarkındayım sağol ben hem hata yapıp hemde ıyı yaptım dıyenlerden değilim , evet erkkeler ıcın basıt bı mesele Allhtan erkek arkadasım bencıl bı adam değil benım cok uzuldugumu farkedınce evlenelım dedı ben bıraz uzatıyordum evlılıgı sanırım hata yapmaktansa evlenmeyı tercıh edıcem zaten sevıyorum er ya da gec olucaktıu bıraz tarıhı one aldık. omumuzdekı hafta ıstemeye gelıyolar ınsalh hayırlısı olur
Soran+1 yılamın ınsakhh:))
üstünüzde birşey var mıydı?
çok azda olsa girdi mi?013 Yorumla
Soran+1 yılevet vardı gırme olmadı gırse anlardım yanı sadece sürtünme oldu
Soran+1 yılyokk hıc bı acıma yok ılk kan geldıgındede acıma yoktu sıvı bı akıntıyla geldı kan dedığım gıbı bı damla falandı
Soran+1 yılolabılır ama ben kan gorunce zevk falan kalmadı
Soran+1 yılerkek arkadasım olgun bı ınsan buradakı yorumların hepsını oda bana soyledı ama ben cok panık yaptım hatta benı rahatlatmak ıcın boyle bısey oldugunu düşünüyorsan buradan cıkıp yıldırım nıkahıyla evlenırım dedı ama boyle bısey olmadıgına bende artık ınandım zaten onumuzekı hafta ısteme var yıldırım nıkahınada bence gerek yok
Soran+1 yılaman aman ben evlenmeden ne sürtünüürm nede o ısı yaparım cahıllıgıme geldı bı daha töbe
Soran+1 yılgözü bende sımdılık hatta bu olay olduktan sonra ıyıce bı bağlandı, ben ona sevgımle saygımla hızmetımle gözüne gırerım Allh nasıp edıp evlenırsek o konudada elımden gelen herseyı yaparım
Soran+1 yıl:))))
+1 yılCokk basit cvbi bastirmaktan dolayi zedelenmis cunku kizlik zari o kadar derinde degil birazdaha oyle devam ederseniz kizligini kaybedebilitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yok daha denemem
- +1 yıl
Bencede deneme eger bozulmasini istemiyorsan
Soran+1 yılistemıyorum tabıkı bunun hata oldugunun farkındayım
- +1 yıl
Iyi
Sanırım tahriş olmuş olabilir, sen o heyecanla sanırım fazla sürttürdün o da aşındı
01 Yorumla
Soran+1 yılolabılır
+1 yılönemli bir sorunolduğunu sanmıyorum senin kasılmalarından kaynaklanabilir sorun etme bence
09 Yorumla
Soran+1 yılinsalhhh bıraz sıkıntı yasadım düşünmekten
- +1 yıl
sıtres yapma bence dediğin gibi sürtünmeyse bir sorun olmaz merek etme stres yaparsa adet geçikmesi olur daha çok gerilirsin sıkma canını
Soran+1 yılsürtünme oldu bırlesme olsa anlardım zaten ıc çamasırımız vardı. hatta onda bıseyler hıssedınce kendını gerı cekıyodu
- +1 yıl
sen eminsin demi içeriye azda olsa girmediğinden biraz şüphelisin sanki iç çamaşırı engel değilki girmeye
Soran+1 yılemınım canım oyle bısey olsa anlardım
- +1 yıl
ozaman sorun yok
Soran+1 yılinsalhh ıyı bı ders oldu
- +1 yıl
aynen kesinlikle dikkat etmelisin neticede kızsın hayatını karartma bence dikkatli ol sevişirken
Soran+1 yıltamam hersey kontrolumde artık
Bir daha donla pantolanlo surtunmeyin sizde soyun vazelin sur sürtün, kilotla yaparsan tahris olur kanar nasil sevisme laan bu
03 Yorumla
Soran+1 yıltedbır olsun dıye
patlamamış merak etme oluyor bazen öyle bende haftasonu ama sürtünerek değil direk içine girecem kan gelir sürtünmede de normal bişey yani
010 Yorumla
Soran+1 yıleee sız yapıyosunuz demekkı bız ılk kez bu sekılde yaptık bıdaha da dusunmuyoruz bence evlenmeden sadece pismanlık yasatıyor zevk falan ıkıncı planda kalıyor
Soran+1 yılneden geldıkı bız bırlıktelık yasamadık gırme falan olmadı
Soran+1 yılhımm analdım sağol
Soran+1 yılresımdekı kızmı lamı yapıyosun ve asla bırakmaz derken o ısı senınle yaptıgı ıcın mı
Soran+1 yılanladım hakkınızda hyırlısı ınsalhh
sürtünerek birlikte olmak?
2 sürttürmeyle birlikte olunsaydı, metrobüslerde bakire kız kalmazdı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarim o zar gitmistirde bakireyim diye dolasmazsin ortada
014 Yorumla
Soran+1 yılben yaptıgım seye dogru demedım keske dger yazılarıda okusaydın.. evet yaptım ama çok pişman oldum.. işte sızın gıbıler toplumda oldukca gencler yanlıs yapmaya devam edıcekler
Cevap sahibi+1 yılİnsanın içinde varsa her şekilde yapar zaten
Soran+1 yılbenım ıcımde falan yok anlıyomusun. sana bana beddua ettın ya ben sana edemıyorum bıle yazık körelmıs duygularınıza... bı ınsanı asagılamak kolay ben yaptıgım seyden ömür boyu utanıcam ama sende bence insanlıgından utan
Cevap sahibi+1 yılBir insan böyle şeyler yapıyorsa hayatta pişman olmaz her neyse bununls umarım evlenir sinde başka bir erkeğe yaptığını anlatmak zorunda kalmazsin
Soran+1 yılsen bence kendın gıbı ınsanlarla karsılasmıssın ben cınsel ılıskıye gırmedım tamam mı sadece bıraz yakınlastık bu bıle hatydı... fakat sen ınsanları yargılamaktan kendı yanlıslarını göremeyecvek kadar körsün anlıyomusun , belkı benım bedenım kırlendı senın ruhun kırlenmıs
Cevap sahibi+1 yılSenin ruhunda kirli merak etme senin gibi bussuru sevişmiş bakire taniyorum zarı durutor diye namuslu olan
Soran+1 yılerkeklerınde namuslusu var sen onlardanmısın kı bu kadar ahkam kesıyosun
Cevap sahibi+1 yılTamam ya senle ugrasamicam git aynaya bak bakinca miden bulaniyorsa hala temiz sin dir
Soran+1 yılne oldu he oklar sana çevrılınce hemen senınle ugrasamıcam oldu... sen once gıt nerde alınıyosa bıraz ınsanlık al tamam mı
Cevap sahibi+1 yılSadece guluyorum milletin karisina sarkmamis temiz kalan karsisina bussuru sevişmiş bakire çıkan boyle gider se bakire olmayanla evlenecek birisiyim en azından durustler yutturmaya calismiyorlar kendilerini el değmemiş bakireyim diye
Soran+1 yılbence senın gecmısten gelen bı gocuntun var yapacak bısey yok
Cevap sahibi+1 yılNasil olmasinki karşıma senin gibi bakireler cikiyor biraz ağız larini ariyorum ya da geçmişlerini arastiriyorum acit gercek ortaya cikiyor midem havaya kalkiyor zar saglam ama her nane yenmiş
Soran+1 yılişte o kadar basıtsın ben bu olayı yasadım dıye ne kadar rahatsız oldum bılıyomusun.. Allhtan sevgılım senın gıbı hanzo değil neyse ya bız onumuzdekı hafta nısanlanıyorz zaten sen kendı halıne yan zaten dıger yorumlardada yazdım bol sans
Cevap sahibi+1 yılHanzo olmasa evlenmeden böyle bir pişmanlık yasatmazdi sevdiğine ben yasatmiyorum diye temiz kız bulamıyorum uckurugu nu düşünen ler buluyor
+1 yılNiye uyuyamadınki sürttürdüğüne göre evlenecegin adam o xd
00 Yorumla
+1 yılTahriş olmuştur korkma..
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım bende oyle düşünğyorum cunku bı ılıskı yasamadık
- +1 yıl
aynen..
+1 yılasil olmak varken, basit olmak niye
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın cahıllık ve ben ıyı bı ders aldım
+1 yıladetin başladı ondan kan geldi
02 Yorumla