Ya çok güzel hobiler bulabiliriz, diziler izleyebiliriz ama adamın aklı fikri sekste. Evdeyiz diye sadece sevişmek mi zorundayı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKeyifli vakit geçirebileceğiniz onca aktivite varken sadece seks üzerine odaklanmak çok absürt. Tabi ki cinsellik hayatın bi parçası ve olmazsa olmazı ama insan biraz da özlemek ister.. Yani sürekli sürekli olan bir olayın bi süre sonra eski heyecanı ve anlamı da kalmaz diye düşünüyorum. Onun ilgi alanları mutlaka vardır onlara yönelin ilgisini çekmeyi deneyin. Umarım başarılı olursunuz keyifli geceler.
91 Yorumla
En İyi Cevaplar
Koca istediğinde kadın hem vermesin hem de sürekli bunu düşünüyorsun desin. Yok hergün olsa yok demiyceksin falan. Senden bir tane de bende var. Hem istemiyor peşinde süründürüyor. Hem de aklın fikrin şeyde. Sanki yaptı doyurdu da hep seks düşünüyoruz algısı var. Bir de şunu demez mi. Ben seni biliyorum hergün olsa yok demezsin. Ayda bir kez o da onun istediği zamanda oluyor. Onun istediği süre cercevesinde. Sen onun sevdiği seyleri yapmazsan o da senin ilgi alanına yönelmez, sonunda da aldatır. Ben öyle yapıcam mesela. Yeter artık diyorum
10 Yorumla
+1 yılKızım elin kızı onu bulamıyor die gecesi gündüzü ağlamaklı geciyor.. Artık ölümleri düşünerek kahrolan binlerce kızımız var.
Sen ise bunun altında kalkamaz hale mi geldin. Hayatın en güzel şeyi cinselliktir yaşlanınca izlersiniz dizinizi şidmi mutluluğun tadını cıkarın254 Yorumla- +1 yıl
@ReyaL1
Aptallık maptallık derken Biraz kanımda var - +1 yıl
Son cümle çok güzel. Yaşlanınca izlersiniz dizinizi , şimdi mutluluğun tadını çıkarın.! 👍👏👏
- +1 yıl
@İzmirdenEmre
İşini bilmeyen ne insanlarımız var kardaşım kadının yaşadığı strese bak..
Demekki eşi seksten öte kadında dert derman denilecek hal bırakmamış.
+1 yılDemek ki eşine çok seksi ve tatlı geliyorsun. Sürekli seninle vakit geçirmek ve mutlu olmak istiyor. Bir de şunu unutmayaım. Eşiniz size düşkünse, gözü dışarda değil demektir.
Ancak bu durumdan çok şikayetçiyseniz, ona güzel bir dinle anlatmanız gerekmektedir.100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
144Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCan sıkıntısı evde kal kal haklı kocan şükür et kocan yanında yapıyorusunuz. Sen bir de bekar olanları düşün onlar da yapmak için yanıp tutuşuyor da eş bulamıyor. Tadını çıkar bu gülerin türlü türlü fanteziler deneyin eğlence kat sekse senin elinde bu durum..
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sercs teşekkürler :))
Cevap sahibi+1 yıl@Sercs 🤗
+1 yılDeğilsiniz. Ona damızlık inek olmadığını ve nefes alman gerektiğini söyle. Sürekli seks kafasında gezen erkek sorunsalı diye bir durum var. Aşırı tiksindirici. Sürekli seks konuşulmaz, yapılmaz. Hayat sadece bu değil. İlişki sadece bu olmamalı.
292 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılCinsel zevk cennet nimetlerinden yani dünyaya ait olmayan bir zevk.
Insan cennet nimetlerinden hic sıkılır mı? 🤔
Aranızda başka bir problem olmalı.. cinsellik kesinlikle olamaz. Odak noktani degistirmelisin yoksa bulamassin. Ve cözemessin de.58 Yorumla- +1 yıl
yokartik abartma lutfen 😊
- +1 yıl
Canim ne demek istedigimi anlamadin, cinselligin zevki cennet zevklerinden, tabiki Cennette her sey daha yogun ve güzel olcak, dünyadayken anliyabilmemiz icin bu nimet dünyada da var. Cennetlik bir durum derken? Söyledigin son sey cok mantiksiz dedigim seyle alakasiz.
- +1 yıl
kayla takiliyorum canim sana uzun zamandir gormedim sen cennetim ol yeter bana 😀😁saka bir yana tabi dogru diyorsun
- +1 yıl
Ve dedigin gibi bu aldatmalar vs niye var bu kadar cünkü insanlarin cogu bu zevki tatmak icin her seyi göze alip da yapiyor. Halbuki cok sey kaybediyor haberi yok.. veya umursamiyor.. namussuzluga göz yumuyor vs vs.
- +1 yıl
aynen kayla hak veriyorum sana
+1 yılBulmuşsun seni seven dokunan tatmin eden kocayı bence hiç söylenme kaç kez istiyorsa okadar seks yapın gidebildigi yere kadar 😂
Haaa eğer cidden sıkıldıysan bu durumdan, istemiyorsan adami bir gün boyunca güzelce yor değişik iç çamaşırları değişik fanteziler ile asla tekdüze olmayan birleşmeler yaşayın
Belki de yeterince enerjisini atamadığından sana sarıyordur
Güzelce bir yor sen onu bence :)48 Yorumla- +1 yıl
Hatun bulmuş bunamış bu yoklukta
- +1 yıl
Kesinlikle millet damacana miker bunlarda kendi hallerinden şikayet eder
- +1 yıl
Duvar deliyor. millet 😀 bayanlar evde pandemiden dolayı patlıcan salatalıkla idare ediyor bu sıkılmiş
- +1 yıl
Cidden he 😂
- +1 yıl
😀😀 senin var galiba 😀🙂
- +1 yıl
Ne var😂
- +1 yıl
Evde salatalıklar sağlam duruyor demek istedim 😀😀😀 sevgilin var
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yani bence değilsiniz de tabi ki o sizin özelini bize laf düşmez bir kere. Haa benim açımdan bakarsak evde kalmak eşinle yeni şeyler deneyebilmek olabilir. Bu film izlemek olur beraber yemek pasta börek yap ak olur yeri gelir temizlik olur yeri gelir banyo da kese atmak birbirini ıslatma olur yani muzipçe pek yapılmayan şeyleri denemek ve yapmak olabilir bunu fırsata çevirmek olurdu benim açımdan. Her gün nasıl baklava yemezse hergün de sevişilmez diye düşünüyorum ya da ilk akla gelen bu olmamalı. Sonuçta kaşrı da ki de bir insan ve amac sadece seni tatmin etmek değil, bunu eşine diyorum tabi ki.
00 YorumlaEşinle ilgili sıkıntı var demek ki, insan sevişmekten sıkılır mı? İstemiyorsun demek ki kocanı, bu işi bile iş haline getiren bayanlar var. Sadece bacaklarını açıp iş bitsin diye bekleyen hatta kendini sıkarak kasarak bu zevkli işi bile kendine işkence yapan kadınlar var. Erkeklere sabırlar dilerim. Zevk almasını bilmeli değişik fantaziler denenmeli sevişmeyi zevkle yaparsanız böyle bir duyguya kapılmak imkansız. Tabiki her şeyin bir sınırı da olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok çok haklısınız. Seks arzu, libido, hormonal durumlardan yapılır. Her zaman aynı şey sogutur. Değişik aktiviteler yapabilirsiniz. Yemek yapabilir. Kitap okuyabilir , film izlersiniz, temizlik yaparsınız. Eşiniz bir şeyler yapsın sonra istediğini yaparsınız. Alıştırmayin kendisini.
00 Yorumla
+1 yılOhhh keşke beraber kocamla karantinada kalsam 7/24 yapardım yeminle
1217 Yorumla- +1 yıl
@nonick34 tabiki bi sürü şey var seks yaparken tv izlemek tv izlerken öpüşmek yemek yapmak yaparken sakso falsn sbzıxosmskxs
- +1 yıl
@Berivann6 cinsellik hep olmalı
- +1 yıl
@Berivann6 her şeyde o olmalı hayatta işte o zaman hayat daha anlamlı ve güzel olur düşünsene Seksi aklına getirdiğinde nasıl da adrenalin yükseliyor heyecan basıyor için bir tuhaf ürperti oluyor değişik tarif edilemez bir his oluşuyor şu an mesela aklına getirsen anlayacaksın ne demek istediğimi
- +1 yıl
Kocan varmıki
+1 yılSeks yapa yapa ülkede nüfus patlaması oldu. Bir evde 10 kişi kalanlar var. Bir kişi virüsü kapıyor eve gelip 10 kişiye bulastiriyor sonra o 10 kişi başka 10 kişiye bulastiriyor. Etti mi sana ikinci aşamada 100 virüslü. Onlar da başkalarına bulaştırınca 1 senede milyonlarca vaka
18 Yorumla- +1 yıl
Ben düşünüyorum ama hemen midem bulanıyor başka şeyleri düşünüyorum 😁😁
- +1 yıl
Irkçılık ayrı şey eleştiri ayrı şey. Ben Suriyelileri eleştiriyorum kucumsemiyorum
- +1 yıl
Ben eleştirince bokunu çıkarıyorum ama 😆😆
Sürekli sevişmek zorunda değilsiniz. Eğer istekli değilsen ve bu durumdan rahatsız oluyorsan eşinle konuş. Detayda da bahsettiğin gibi, farklı hobiler bulup başka şeylere zaman harcayabilirsiniz.
60 YorumlaEvde başka ne yapılır ki kendi kendime dans ediyorum şaka gibi
92 Yorumla- +1 yıl
Bulmuş bunamış hatun bu yoklukta millet elizabeth takıliyior
+1 yılHayatında dengeyi bulmuş insan görmek istiyorum artik burda
93 Yorumla- +1 yıl
O da olur belki.
- +1 yıl
@AynadakiYansima belki
- +1 yıl
Ben talib olsam çanak anten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulmuş sun şikayetcisin benimkide seks yapmıyor Allah'ım delircem film izliyoruz kahve keyfi yapıyoruz bıktım artik
115 Yorumla- +1 yıl
Herkes de ayrı bir yerden yakınıyor 😅
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma ya
- +1 yıl
Herkesin ayrı demekki bu nedir bizde evlenmekten soğuduk full seks yapalım 😁
- +1 yıl
Şansına odun düşmüş
- +1 yıl
Senin koçan kaç yaşında? Şişman mı? Şişmanlar cinsellikte isteksiz olurmuş diye duydum da ondan soruyorum
+1 yılKızlar, seviş işte ne güzel demiş ;erkekler ise o ne öyle demiş. Ayol noluyo be tam tersi olması gerekmiyormu 😅
57 Yorumla- +1 yıl
Vallahi ben yazcaktım bu yorumu neyseki benim yerime sen yazmışsın kıyamet alameti herhalde bu tepkileri erkeklerden bekler olduk ama devrin kızları erkekleri sollamış vaziyette kimisi de biz koca bulamıyoruz diyo cidden şaşırdım görende dünyada erkek kıtluğı var sancak kadınlığımdan utanır oldum bir an:D
- +1 yıl
Artık kızlar abazan olmaya başladı 😁
- +1 yıl
Memlekette erkek kıtlığı var demekki bitmeden bizde bi tane kapalım bari :D
- +1 yıl
Erkekler kiskaniyor ondan oyle diyorlar
- +1 yıl
Şimdi anlaşıldı asıl mevzu
- +1 yıl
Nasl yni kıskanıyor deeken
- +1 yıl
Nasil anlatim bilemedimki.
seks yapamayan yapani kotuler iste
Genellikle yasli erkekler yolda opusen ciftleri gorunce sinir oluyorya onun gibi bisey buda
Buradada erkekler o modda
Kendi ellerine gecse onlarda sabaha kadar sevecek :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılFalan filan diyor, zorunda mıyız diyor.
Ya korona olsaydınız da birbirinize hiç yaklaşamasaydiniz ne olacaktı? Ya evden gitseydi de, bir daha yanına hiç gelemeseydi ne yapacaktın?
Bak kızım, senin gibi hiçbirşeyden memnun olmayan kadınları Allah düşmanımın başına vermesin. Net.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke ben de evli olsam da kocam sürekli seks istese ya
162 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişte bu yüzden evlenmek istemiyorum oh be istediğimi istediğim zaman yapıyorum yaşasın özgürlük
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Bey onu bile hiç yapmıyorum sevmiyorum başka hobilerim var
Az önce de biri kocamda tık yok diye serzenişte bulunuyordu.
Allah kimine at verir meydan vermez,
Kimine de meydan verir at vermezmiş.
Hayat böyle bişey demekki.30 Yorumla
+1 yılKimisi yapmıyor diye ağlar kimisi bol bulur ağlar kadınları anlamak gerçekten zormuş
61 Yorumla- +1 yıl
Siz bile hemcinslerinizi anlamakta zorlaniyorsaniz erkekler ne yapsinki
+1 yılBulmuşsun öyle adamı gerçekten birde lafını mı yapıyorsun keyfinize bakınnn
83 Yorumla
+1 yılElbette ki tek yapilacak şey seks değildir,, kaliteli vakit geçirme diye bir tabir var,, herşey tadında güzel,, seksin dahi fazlasi kaliteyi diplere çeker
20 Yorumla
+1 yılben de bunu anlamıyorum, bekar olduğumdandır belki de. evliliğin temelinde cinsellik vardır kim ne derse desin. Bekar olan kızlar hayıflar, evlisi ağlar.. Anlamadım ki, herşey evlenene kadar mı? Ne bileyim kilo almalar falan 😅😂
00 YorumlaDaha ne istiyorsun?
Tabi ki hobiler bulunur, yeni kitaplar okunur, belli konularda gelişilir.
Ama eşin seninle seks yapmadan duramıyor işte buna sevinmen lazım bence.
Zorunda olduğun için sevişiyorsan eşine olan ilgini bir sorgula bence.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSlkmı şu yorumlardaki erkekler. Evli kadınlar görüş belirtmiş ya da normal kişiler hemen yorumlara atlamışsınız bu kadar slak olmayın erkekler lütfen.
52 Yorumla- +1 yıl
Bu kadinlarda amma mal ya erkek seks ister yapmaz mızlanir binbir bahane ile yapmaz
erkek başka bi kadinla ihtiyacini giderilmesi aldatıldım diye mızlanir... slak boyle kadinlar ya... görevini yapan partnerini mutlu eden kadınlar baş tacı onlar super onlara laf yok
Cevap sahibi+1 yılBen başka konudan bahsettim ama sana gelirsek eğer bi kadın biraz boşluyor diye erkek sadakatini koruyamayıp aldatıcaksa hiç gelmesin daha iyi. o zaman kadınlarda aldatıyor diye öldürmemeniz lazım onlarda aynı şeyi yapıyorlar zira senin dediğine bakıcak olursak konu böyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav sanki 10 saat sürüyo ayır işte yarım saatini nolmuş 😅
84 Yorumla- +1 yıl
ne guzel bulmus oyle kocayi şikayetci ya 30 dk gunde bilemedin 1 saat
Cevap sahibi+1 yılDemi demi aynen😄
- +1 yıl
biz de işe git gel devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklımda seks varken bende başka bir şey düşünemiyorum ne yazık ki
81 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaşındayım evde kalıyoruz hep üstümde bikiyorum artık
829 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Bey 3 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Bey pandemide oldu home Office çalışıyoruz genelde sabah yap akşam yap çok fazla bu çocuk yok yapmadık daha
Cevap sahibi+1 yılEvet çalışıyoruz ama erkekler sadece kendi zevkini düşünüyor kocam bana tecavüz ediyor gibi algılıyorum artık yatağa atıp aniden girmesi hiç hoş değil hoşuma gidiyor ama kiriliyorum da biraz
Cevap sahibi+1 yılsöyledim yapma böyle diye devam ederse sevişmem güçlü adam 1.62 40 kiloyum 190 iri adam kollarımı tutunca birşey yapamıyorum benim gücümden ne olacak çok zevk alıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılSeks çok seviyorum her pozisyonda yaparım ama tecavüz ediyor resmen bunu istemiyorum iyi bir insan lafım yok yatakta çok vahşi oluyor çok sevdiğimden susuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kaç günü hergün yapiyor evde olunca sabah akşam hap kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet yaptı uyuyordum yağlamış beni tek elle kaldırıyor zaten hoşuma gidiyor böyle ama oral yapıp beni hazırlasın istiyorum akşam yatınca yalıyor onada birşey demiyorum seks sırasında yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılEdemem. karin olsam sen ne yapardın mesela çok zayıfım ama göğüslerim küçük değil güzel duruyor
Cevap sahibi+1 yılEşim gibi yaparmiydin onu merak ediyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hepsi boylemidir diye düşünüyordum teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKimseyi kırmak istemem ama cinsellik bu yapamam. ciddi ilişkim olacaksa tercih ediyorum bunu ayrılırsam olabilir varlıklı bir ailenin kızıyım bırakıp evlenirim kafam biraz kızgın şu anda anlattım size
- +1 yıl
Esinle konus bence ön sevisme olmadan oral yapmadan kadini sekse hazirlamadan seks olmaz de... senin penisin sertlesmeden seks yapamıyorsa kadinda öyledir de... umarım dinler ve düzelir... öküz bile ineği kokluyor yaliyor sonra sıkıyor... inanmiyorsa bi çiftliğe gitsin... kusura bakma ama gerçekler boyle
- +1 yıl
Shjssjsjjshs
- +1 yıl
Hapı reçetesiz mi alıyorsunuz hangi hap daha iyi sizce?
bi öküzle evlenmeden önce 2 kez düşünmen gerektiğini anlamış olmalısın.
her ne kadar iş işten geçmiş olsa da.30 Yorumla
+1 yılBazı çiftler için fırsat bazıları için ise sıkıcı..
Ancak iletişim kurarak ortak bir karar alınabilir..50 YorumlaHer şey dengede olmalı bence. Sürekli seks yapmak da bir süre sonra sıkar yani. Heyecan kalmaz.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav bırak yapsın sennlei doyana kadar kocam olsa affetmem
72 Yorumla- +1 yıl
Aynısı benimde olsa affetmem 😅
- +1 yıl
Bulmuşta bunamış hatun
+1 yıleğer kocan seni gerçekten mutlu edebilseydi sen bu düşüncede olmazdın. sen demek ki kendini kirlenmiş hissediyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
@Baharl
@yildizligeceee
teşekkürler
17 günlük süreçte sevişmek bence mantıksız. Tamam bazı günler sevişilir. Ama her gün yapılırsa mantıksız olur. Yapılacak önemli işlerin de olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılİletişim kurmalısınız. Birbirinizi anlayarak ve üzmeden ortak kararlar almalısınız. Mesela bir gün sevişin bir gün dizi izleyin. Bir gün sevişin bir gün film izleyin.
00 YorumlaAdam helalinden sevismek icin Evlendi vercen tabi 🤦
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evli kadın profili.
Sonra kocamız aldattı ağlamaları gelir arkasından.
Koca arayanlar da erkekler neden evlilikten kaçıyor sorusunu sorar dururlar. Böyle kadınlar yüzünden çocuklar.00 Yorumlabi gün senin istediğin bi gün benim istediğim diye anlaşma yapın wqşdfk
30 Yorumla
+1 yılNapsın başka bence kıymetini bil yapamayanlarda var onu eşiyle vs
30 YorumlaSürekli aynı evin içinde olmak çekiyorum ya bence aklı hep oraya kayiyodur bence artık bı şeyden sonrası istemsizdir. Dikkatini başka biseye çekersen geçer bence her güne bi film falan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız adam rahat rahat evde kalıyo keyfini çıkaracak napsın ya
61 Yorumla- +1 yıl
Yani 😎👍
Cok haklısınız
Evde karantinayı 24 saat seks sananlar var
Bu durumun nüfus patlaması riski var teslim olmayın direnin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönerilerde bulunuyor musun? eşinin belki atamadığı fazla enerjisi vardır. birlikte ev içinde idman vs olabilir belkide. ayrıca hayır deme hakkın var. devamlı sevismk zorunda değilsiniz. uygun ve kırıcı olmayan bir dille söylersen anlayacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim manitaya dekolteli fotograflar atıyorum yine tık yok
62 Yorumla- +1 yıl
Demek ki civciv otmuyor
+1 yılYine bir troll vakası galiba. Teyzecim burada güzel güzel yazdığım gibi eşine de söylesen ya aynı şeyleri.
10 YorumlaNe aptal mış kocan gercek ten. Kadın sadece kocasına seks yapmaz istemez farkında degil zaman la ögrenir oda
10 YorumlaKadınlar seks objesi değildir 😼 Hayır istemiyorum demesini öğren veya bunu kendisine öğret, gitsin çok istiyorum ise çavuşu tokatlasın
20 YorumlaOlan var olmayan var biz delirdik bi senedir insanlar bıkmış hahahah
20 Yorumla
+1 yılCinsel istek zamanla azalır, seninkinin isteği geçmişe göre arttıysa, pandemi öncesi dışarıda takılıyormuş demek ki.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa abartma sende. Konuş
Adamın aklı fikri sadece zekste de değildir âmk merak etme.
Ota böka nem kapmayın âmk bi anlayın şu karşı tarafı.
Karşınızdaki erkek karmaşık da değil , düz mantıklı bir varlık00 YorumlaTabiki hayır. Bu durumdan rahatsız olduğunu açıkça belirt ve ikinizinde keyif alacağı başka hobiler uğraşlar yaratmaya çalışın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yıl
Bazı çiftler için fırsat bazıları için ise sıkıcı..
Ancak iletişim kurarak ortak bir karar alınabilir..00 Yorumla Bencede yanı surekli seks iyi birşey degil bel agrısı yapar 1 sene yeterli bana kalırsa sureklı seks yorgunluk yapar bence
00 Yorumla
+1 yılKocanıza saygılar, sevişmek de bir hobidir. Kendinizi geliştirebilirsiniz. Ben de gelişmek isterdim ama hanımımız yok. Napalım.
00 YorumlaKocalar da ne yapacağını şaşırdı yapar suç yapamaz suç adam kalıyorsa sa bir yere sıkacak keyfini çıkar bu günleri arasın ileride
00 YorumlaOrtak karar alınmalıdır cinsellikte bile zorla güzellik olmaz sözü her durumu kapsar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSksösosmsoösosmsks of yorgunum bugün sen çıksana üstüme
10 Yorumla
+1 yılhaklisin surekli olmaz gunde olur ama aktiviteler olmali ben film keyfi seviyorum seks ten sonra dus ve sarilip film izlemek hep hayalimdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kaldiramayacaksan... pardon , indiremeyeceksen neden evlendin, git babanın evine.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gördüğüm 2. soru bu hafta. size tavsiyem ya libidonuzu yükseltin ya da onunkini düşürün :D bu adama hobi mobi işlemez p*nrhub dan film açarsanız onu mutlu edersiniz :D
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum başka ne olacak ki oturun satranç oynayın
10 Yorumla- Devamını Gör (152)
Devamını Gör(197)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamın karantinadan anladığı sadece seks yapmak, evdeyiz diye sürekli sevişmek zorunda mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler