İstemiyorum diyorum niye evlendik o zaman diyor. Zorundasın karıya mı gideyim diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle zorunda kavramını bir kenara bırakalım; bir erkek eşi tarafından cinsellik konusunda eksik bırakılıyorsa araya soğukluk girer. Elbette bu sürekli ve haftada bir kaç kez ve bıktıracak şekilde değil ise, diye yorumluyorum. Yalnız cinsel arzuları tavan yaptıysa ve haftada bir iki kez bu konuda vücutu onu uyarıyorsa sizde ona karşılık isteğini elbette geri çevirmeyiniz. Evliliklerin bir çoğu cinsel problemler yüzünden bitebiliyor. Sevgi saygı sadakat maddi manevi her şey bu konuya dahil. Eşinize bu konuyu sakin bir tavır ile anlatarak problemsiz çözebilirsiniz. Kavga ederek bağırıp çağırarak ve ona isteksiz bir tavır ile karşılık vererek yükselirseniz size olan sevgisini nefret'e dönüştürebilirsiniz. Bu da eşinizin sizden soğumasına ve başka arayışlar içine girmesine olanak sağlar. Kısaca her konuda anlayışlı olmak ve ortak noktayı birlikte koymak en doğrusu, eşinizi seviyor ve onu kaybetmek istemiyorsanız onu mutlu etmek sizin elinizde, sağlıklı günler dileim. Saygılar 🙂🌹
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin cevap verirken kullandığı kelimeler pek uygun düşmemiş.
Fakat ayrıntıları bilmiyoruz. Ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz ki?
Ayda bir istiyor onu da yok diyorum diyorsan haksızsın.
Hafta 3 ya da 4 defa oluyor yine istiyor diyorsa eşin haksız. Birkaç günden ölmez herhalde?
Ne kadar aralıklarla yaptığınızı bilmiyorum. Diyelim olması gerekiyor. Günü geldi. Ama neşen, tadın ya da havan yok. Moralin bozuk. O gün çok yorgunsundur. Bir iki gün ertelemek istedin. Bu seferlik böyle olsun demişsindir. O zaman eşin haksız.
Yarın bir gün sen istersin o hasta keyifsiz olur ve olmaz ertelenir. Evlilik maraton gibi çok uzun solukludur. Karşılıklı anlayış gerektirir. Bazen ertelemeler olabilir. Dinlemeyip böyle şeyler söylüyorsa haksızdır.00 Yorumla
+1 yılDeğilsin tabiki aynı şekilde sen her istediğinde de kocan yaşamak zorunda değil ama çift olmak bunun dengesini koruyabilmektir , yani zaten bir taraf çok istekli diğer taraf değilse , bir taraf sürekli tatmin oluyor ama diğer taraf olamıyorsa bu tip durumlarda denge yoktur çiftlerin konuşup bunu düzenlemesi düzeltmesi gerekir aksi halde sorunlu evlilikler artar ve dışarıdan ne kadar mükemmel de görünse bir evlilik içerden çatlar var sürekli stres üzüntü ortaya çıkar
00 Yorumla
Eşlerin birbirine empatiyle yaklaşarak uygun şekilde ve uygun periyotlarla birbirlerini tatmin etmesi gerekir. Fantezi oral vs. gibi farklı yöntemler ve pozisyonlar deneyerek zorunluluktan çıkarıp zevkli hale getirmenin yollarını bulabilirsiniz. Gerekirse profesyonel bir çözüm için uzman psikoloğa, aile terapistine ya da cinsel terapiste gidebilirsiniz. Keyifli günler. 😎
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
93Cevap
+1 yılEvet zorundasın. O da aynı şekilde sen ne zaman istersen seninle seks yapmak zorunda. Aynı yatakta yatarken kimsenin kimseyi kıvrandırmak gibi bir hakkı yok. Evlenirken cinsellik dışında saçma sapan her şeye önem verip, evliliğin temelini oluşturan cinselliği görmezden gelirseniz olacağı bu.
120 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun aklında başka kadına gitme ihtimalini düşünüyorsa bilki aldatabilir üzgünüm gerçekten sürekli reddetmemeni tavsiye ederim ama şöyle ki seni seks objesi olarak görmeside üzücü ne YAni sırf seks için mi evlendi senınle tuhaf ah bu erkekler cidden akıllanmaz akıllanırsa biz görürmüyüz acaba bilemedim
50 YorumlaZorunda değilsin. Ama yapsan iyi olur. Her seferde red ediyorsan sıkıntı çıkabilir evliliğinde. Çok cahilce konuşmuş birde. Saçmalamış seni korkutmak içinde yapıyor olabilir. Bence kendinize günler belirleyin daha iyi olur böylesi. Zorlamak olmaz tabiki anlayış gösterilmesi gerekir ikinizinde.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur olunduğu için değil, istekle tutkuyla yaşanmalı cinsellik.. Bir taraf istemiyorsa da tutup bu söylemde bulunmak çok rencide edici bir davranış.. Kesinlikle anlayış gösterebilmeli taraflar birbirine.. Aksi takdirde saygı duyulmadığı anlamına gelir zaten bu.. Keyifli günler..
20 Yorumla
+1 yılSen seks objesi değilsin. Seks iki kişiliktir. Hazır olduğun ve istediğin zamanlarda ama sürekli sürekli isteksizlik iyi değildir. Zaten koca iyi tam erkek olunca karısını tatmin edince kadın istiyor. Karısından şikayetçi olanların çoğu karısını tatmin edemiyorlar kadınlar bu yüzden kaçıyor
20 Yorumla
+1 yılşimdi şöyle değilsin aslında ama dinde bile geçer hem erkekler için hem kadınlar için eşinizi reddetmeyin yoksa bütün melekler sabaha kadar size lanet okur diye yani bir nevi 2 taraf ta yükümlü sayılır zorunda değilsen de yapsan daha iyi yani ama sana kalmış yine de. (dini inancını bilmiyorum ama olan bu)
05 Yorumla- +1 yıl
Zorla yapmanın ne anlamı var bu zevkle yapılmalı rızayla istekle yapılmalı? İstek her an her dk olmayabilir istemeden yapılan her şey ise tecavüzdür
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik ben de öyle düşünüyorum sadece dini boyutundan bahsettim yoksa tabi ki sadece istenildiğinde olmalı ama eşler birbirlerini bir şekilde bile olsa ihtiyaç anında tatmin etmeliler kadında erkekte.
- +1 yıl
Dinde başkasının kötü hissedeceği bir şey olduğunu sanmıyorum bence reddetmek üslupla alakalı olabilir eşinizi itmeyin hoş davranın gibi o an istemediğini söylemenin bi sürü yolu var
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik zaten zoraki birlikte olun demez ama bir şekilde ihtiyacını karşılayın der
- +1 yıl
şekil size kalmış
Bu durumun tam tersi olduğu zaman, yani kadın istediğinde ama erkek istemediğinde kadın gelmiş burada soru soruyordu "acaba başka kadın mı var? acaba aldatıyor mu? yoksa benden sıkıldı mı? beni sevmiyor mu?" diye. Sitedeki ikiyüzlüler de hemen rengini belli ediyor tabi böyle sorularda. O soruya verdikleri cevaba ve bu soruya verdikleri cevaplara bakıyorum da resmen ikiyüzlülüğün kanıtı şu cevaplayan kadınlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen erkek olsam ben de her gece isterim. Sen de keyfini çıkar bence. Olan var olmayan var, kıymetini bilin be!
130 Yorumla
+1 yılbence sevdikten sonra kadın tarafından da istenilir gibi geliyor bana ya
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunda degilsin istememek cok normal bi durum. Ama soyleme tarzi da onemli yani hayir ustemiyorum yinemi vs vs seyler biraz itici geliyor neden istemedigini kibarca soylemek Şu an hic keyfim yok şu gün yapsak olur mu gibi soylemek daha normal geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet doğru söylüyor zorundasın yok dedikçe günahkâr oluyorsun
130 Yorumla
+1 yılöncelikle üslubu çok yanlış karıya mı gideyim bu ne demek ya ne saçma bir cümle bunu kurma tenezzülünde bulunuyor neyse. Hayır sürekli her istediğinde yapmak zorunda değilsin ama çok da reddetmemek lazım dozunda olmalı her şey
10 Yorumla
+1 yılAşırı kaba bir adam... Kişiler evlense dahi rızası dışında cinsel ilişkiye zorlanması/manipüle edilmesi tecavüz sayılıyor psikologlara göre. İnanmayan araştırabilir. ( Evlilik ve sağlıklı cinsel ilişki yazıp aratmaya başlayabilirsiniz :P )
10 Yorumla
+1 yılO ne demekmiş yaa? O seni bunalttığında sen erkeğe mi gidiyorsun? Din de genel olarak kadının erkeği reddetmesi doğru olmuyor diye duymuştum ama eşin de sanki seks için evlenmiş gibi konuşmuş. Tek niyeti o değilse bile tavrı hiç hoş değil.
10 Yorumla
+1 yılSenin isteksizliğin de anormal. Onun bu tarz kıro kıro konuşması da anormal. Genel olarak leş bir durum söz konusu ilişkinizde 😂
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğinden nefret ettiğiniz bir görev, mecburiyetmişçesine belli kural ve zamana hapsettiğiniz bir ilişkinin sağlıklı yürümesi mümkün değildir. Sorun her ne ise çözün. Belli ki sevgi, saygı, aşk kalmamış ilişkiniz de.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır özellikle de sürekli istediği zamanlarda. Sen de bir insansın ve her an modun olmayabilir bunu anlayışla karşılaması gerekir. Ama erkeklerde ne yazık ki bu var, kadını metalaştıran ataerkil saplantılar…
00 Yorumla
+1 yılİstememe nedenin neyse bunu açıkla. Sağlık sorunun mu var? Hormonların bitti mi? Ne gibi sorun var?
Ha, eğer seni cinsel açıdan kendine çekmiyorsa da gidin ilişki uzmanlarına vs. Çözüm arayın. Ya da kendisine bu durumu anlatın.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Rahatsızlık falan olmadığı zaman istediğini yerine getirmek zorundasın tabı rahatsız olduğum zamanlarda da onun anlayış göstermesi lazım sürekli reddedersen de dışarıdan karşılar ihtiyacını benden soylemesi
00 YorumlaSon cümlesi çok iğrenç ama ikinizin de sorumluluğu var, o da senin ihtiyacını karşılamalı, sen de onun ama istemediğin zamanlar olabilir tabi ki, güzelce nedenini anlat, o da umarım anlayışla karşılar.
00 Yorumla
+1 yılSen de her istediğinde reddediyorsan adam istenmediğini sevilmediğini düşünüyor olabilir. Bunu da bir düşün adam açısından derim
30 Yorumla
+1 yılSktr git diyebilirsin mesela cevap olarak ya da kırmızı ojeli ayağınla yataktan tekmeleyerek atabilirsin sana bu cevabı veren bir adama. Bu şekilde konuşan erkek müsveddesinin hakkı budur.
10 YorumlaŞu ayarda
11 Yorumla
Soran+1 yılMoralim bozuktu, güldürdün. Teşekkürler 😆
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZorunda degilsin ciftler bir birini anlayisla karsilamali fakat uzun sure siz veya esiniz cinsel iliskiden kacarsa bosanma sebebidir bu hanginiz olursa olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun neresi yanlış evlilikte seks çok önemli erkekleri bu konuda bekletmek hiç iyi değil haklı adam ben eşime Red cevabı hiç vermedim biliyorum çünkü rahat duramaz
40 Yorumla
+1 yılO tam bir öküz ama sen de bil ki bir gün mutlaka aldatılacaksin ve bu adama hesap sorma hakkın olamaz
20 YorumlaEşin kaba, uslupsuz. Karıya mi gideyim diyen erkek aldatır net
Versen vermesen de yapar bunu bu arada.
Seninde cilveli olup elinde tutman lazım00 YorumlaDegilsin. Karıyamı gidiym derkennn
Bu cümle büyük olayy30 Yorumla
+1 yılZorunda deilsin ya simdiden boyleyse ilerde cok zorlar seni
30 Yorumla
+1 yılS. ktirsin bunun için evlendiyse boşa gitsin 40 yaşından sonra kalkmaya ak adamdaki özgüvene bak
30 Yorumla
+1 yılEvet zorundasin bir erkek hanimindan cinsellik istiyorsa ve kadın yapmıyorsa. O kadına o gece boyunca melekler lanet okur yapmak zorundasın
16 Yorumla- +1 yıl
Puhaaaaaajahahahwlö
- +1 yıl
@suuuuuuuuuuuuuBilmiyorsan git öğren s... a.. lak. ss.. alak gulme
- +1 yıl
Tamam öğreneceğim hemen ahahahahaahajajhaahajahaahhaahahshaah
- +1 yıl
Oyy oyyyy
- +1 yıl
Napıym gülmeyi seviyorum
- +1 yıl
Gül gül bende severim gülmeyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuna zorunlu değilsin tabikii ama insanız belli noktadan sonra başkalarına gözler kayabilir ardından fiili de olabilir. Şahsen ben kendimi eşime saklayan biri olarak ilerdeki eşimin isteksiz biri olmasını istemezdim.
10 YorumlaE oha ama öyle şey denir mi hiç tabiki yapmak zorunda değilsin sende de ki karıya gidersen bende beni daha çok tatmin eden kişilerle olurum
10 YorumlaKoca hariç herkes e full geysa olan kadın lar birtek kocaya seks sevmem hersey seksmi diyor ya garip olan bu işte
10 Yorumla
+1 yılKarıya gitmek ne demek ne utanmaz bir insan yazıklar olsun onun yapacağı kocalığa
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılKocan her istediginde derken kocanın senden isteme şekli önemli seni sevişweek dacet edip ateşlwrse hiçbie kadın hayıe diyemez zaten
00 Yorumla
+1 yılZorunda değilsiniz ancak normalde yaşamanız gerekiyor. Siz vermiyor iseniz başkası ile yaşaması hakkıdır.
00 Yorumla
+1 yılBoyle demiyordur sen abartiyorsundur. Ama yinede buna benzer bir gorusu varsa birak kariya gitsin sen zarar gorme
00 Yorumla
+1 yılZorunda değilsiniz ancak normalde yaşamanız gerekiyor. Siz vermiyor iseniz başkası ile yaşaması hakkıdır.
00 Yorumla
+1 yılYasal anlamda eşin cinsel birliktelik talebini bir kaç aydır sürekli reddetmek ağır kusurdur ve manevi tazminat talepli boşanma nedeni olabilir.
00 Yorumla
+1 yılZorunda diye değil yani istediği zaman olabilir ama oda kısa zamanlarda değil tâbi karşısındaki insan da onun eşi ona göre davransın
00 Yorumla
+1 yılYumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıktı konusu bile çözülebilir ama senin sorduğun soru çözülemez bir soru türünden.
00 YorumlaNe kadar sıklıkla istediği önemli haftada 4 gün istiyorsa normal kabul etmen lazım ama her gece istiyorsa abartıyor
00 YorumlaTabela as 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadına gitmene izin veriyorum de sorun ortadan kalkar
02 Yorumla
Soran+1 yılGit diyorum ben de sonra da gitmem diyor
- +1 yıl
Sen bulacaksin o zaman ona başka kadın
Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı. Aslında biraz evet yoksa tepkileri değişir erkeklerin
10 Yorumla
+1 yılSekste zorundalik olmaz. Ancak dinen belli gorevler verilmis her iki tarafada
10 YorumlaHayır tabikide değilsin. Cift taraflı yaşanan bir olay bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinde öyle ama her zaman da olmaz yani kocan da biraz anlayışlı olsun biraz
40 YorumlaKocan haklı hastalığın özel günün değilse koçanı dinlemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin. Bu soru daha önce de soruldu geçende. Muhtemelen aynı kişisin.
00 Yorumla
+1 yılAh o adamın yerinde olsam seni catir cutur nasıl aldatırdım varyaaa 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarıya gitme gibi bir ihtimali var niye evlendi o zaman? Evlenmeden gideydi kadinlara da elin kizinin canını boyle sıkmasaydı. Blof yapiyor. Eminim daha once kadin eli degmemistir eline.
00 Yorumlaİki tarafta bu konuda birbirinin isteklerine cevap verir birbirinin deneyim kazanmasını saglamalidır
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyor tabi niye evlendin kadınlık görevini yerine getirmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Zorunda degılsın ama yarın bir gun aldatıldım dersen o zaman anlarsın
00 Yorumla
+1 yılHayir deyilsin kocan tam. bi hayvan anlayişsiz suctur sen istemezsen tecavùze girer
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarına gidince de kocam beni aldattı oluyor. Zina mi yapsın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ver harçlığı gitsin madem karıya. Senin de yükün azalmış olur 😄
00 YorumlaHer zaman cinsel ilişki olmaz ortak kara verilirse olur
01 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı