Toplam oy kullanan: 88 kişi
Evet, önemlidir diyen: 35 kişi (13 Kadın + 22 Erkek)
Hayır, önemsizdir diyen: 53 kişi (36 Kadın + 17 Erkek)

Olsa daha iyi olur fakat olmasa da büyük bir problem değil neticede.
Ama bakir olmayan erkek de gidip bakire aramamalı.
Türkiye'de maalesef çok sık rastlanılan bir durum bu. Erkek evlenene kadar istediği kadınla beraber olsun, sonra evlendiği kadın bakire çıkmayınca şiddet uygulasın. Kendisi bekaretiyle evlenmeyip karşı taraftan bekaret bekleyenler hangi dünyada yaşıyo acaba.
Yaşayan insana da yaşamayan insana da saygı duyuyorum. Herkesin beklentisi başka başka gerek hayattan gerek ilişkiden gerekse partnerinden.. Yani benim için geçmişi önemli değil ama tabi önüne gelenle de olmamış olmasını tercih ederim. Seçici ve sadık biri olduğunu gösterir en azından as sayıda insanla olmuş olması. O sebeple dürüst şekilde bana anlatırsa problem etmem. Keyifli geceler..
Güzel ve açıklayıcı yorum için teşekkürler, size de iyi geceler 🙂
Teşekkürler
Hersey denginde guzeldir demek istiyorum. bir cok kadinla birlikte olab bir erkegin bakire arayisindaki sacma zihniyeti anlamak mumkun degil. Sen istediğin sekilde yasarken yasamamis birini kendine yakistiramazsin hatta kiza cok buyuk haksizlik olur bu. Bakir olursun ki bakire istemeye hakkin olsun.
Kesinlikle haklısınız 🙂
Bu konuyla ilgili diğer sorumda da görüşünüzü bekliyorum 🙂
Ben bakir değilim 1 evlilik yaptım bu yüzden evleneceğim kişinin bakire olmasını beklemem ama bu gayri maşru bir ilişki ile olmyşsa bunu kabul edemem zira ben evlenene kadar bakir kaldım eşimde öyleydi.
Cevap
18Cevap
Kızların sadece %30'u bekaret önemli derken, erkeklerin %60'ı bekaret önemli diyor.
Bu tablo o kadar çok şey anlatıyor ki, üzerine kitap yazılır.
Bu konuyla ilgili diğer sorumda da cevap bekliyorum senden 🙂
Evliyim ve karım bakire değildi. Ben de bakır değildim eeee sorun nedir? Biz erkekler tavşanlar gibi sikisirken kadınlar boş mu duracak! Skerler öyle mantığı.
insanlar bu devirde buna hala takiliyor olmasi garip.
Be bu zamanda bunun için insan öldüren geri kafalıların olması 😂😂
Hayir, bu saatten sonra oturup bunu mu dusunecegim?
Geçmişini unutabilmişse kendi içinde kıyaslama yaptığını farkettirmem gibi hataları olmazsa sıkıntı etmem o an ben hayatında yokmuşum sonuçta bana söz düşmez
oha ne güzel yorum
Benim için zarın bir önemi yok kan gelmiş veya gelmemiş kimseye birşey ıspatlamak gibi bir durumum yok.
onemli diyenler sonrasinda, evlenince iliskilerde zedelenmeler oldugunu ve bosanmalarda oldugunu bilmiolar herhalde
Karakteri güzel olduktan sonra benim için bir önemi yok.
Onemi yok benim icin. Kac yasinda insanlariz benden once kesin biseyler yasamistir. Illa bakir olsun diye beklersem asla hayatima biri girmez
Allahın izni ile kendimi evlenene kadar saklamayı düşünüyorum. Eğer saklayabilirsem bakire bir hatunla evlenmek isterim. Ama eğer dayanamamış artık bakir değilsem fark etmez.
Ben bakirim bakire isterim en büyük hakkım ama öyle birisi kalmadı sanırım bu devir de kimin kimin kucağında olduğu belli değil.
Mutlaka vardır...
Nerede var ya bakire olsa bile elletmiştir
Genelleme yaparak, herkesi zan altında bırakmaya gerek yok... Bilemezsin...
Haklısın da ne bileyim ya
Ben bakirim. Evleneceğim kişinin de bakire olmasını isterim. Basit bir zarın önemi yok ama ne bileyim iş olsun diye işte...
Sevgilim bakire olmalı ama asla evlenmeyi düşünmüyorum
Beni seviyorsa ve geçmişini unuttuğunu hissettiriyorsa önemli değil
evet bakir olsa daha iyi olur onlarda iyi aile babası olur
bakir olmuyada bilir sıkıntı yok
Ben bakir olmadığım için onunda bnakire olmasını beklemem, hatta bakire ise almamayı tercih ederim. Ona karşı ezik bir noktam olmamalı.
.
Kesinlikle olmalıdır
Ayrıca burada cinsiyet gözetilmeksizin beklenilmelidir.
.
Bakir biri olarak tabiki bakire birini isterim. Ama bilemezsin ki bakire olupta çok şey yapan var.
Benden önce ne yaşadığı önemli değil önemli olan benden sonrasi
Yani açıkçası öyle isterim napim öyle bir sürü kişiyle olmuş kişiyi.
Benim için çok önemli, seviyorsam da buna takılırım.
Önemli tabiki insanın evlencegi kişi önceden cok iyi seksler yasadiysa seninkini begenmez tatmin etme sorunu çıkar herşey beraber yasanmasi güzeldir
Ben bakirsem, evleneceğim kişinin de öyle olmasını isterim
Böyle şeylere takılmam
Ben bakirlik değilde tecrübeli isterim
Benim için önemli diyebilirim..
Zorunda değil
Önemli olan ruhu sadakati ve sevgisi
Bakire olmasını isterim 😀😃
Bu yaştan sonra, onı aramak ayıp olur bana.
Yek sart degil elbette
Benim için önemlidir. Bakır olmamalıdır.
takıntım yoktur benim... beğenmişsem tamamdır...
Esim bakir degildi
Sizin için ilerleyen zamanlarda bir sorun teşkil etti mi bu durum? Yani evlendikten sonra?
Önemli olan da bu zaten👏
Önemli.
Bnim için önemli
Olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?