Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlaşılmasın onda bir sorun yok herşeyi gayet iyi yapıyor ve onuda aşırı arzuluyorum. Ama o an sanki vücudum bana inat moda girmiyor ve ben hiç bir şeyden tam olarak zevk alamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yanında çok mu heyecanlanıyorsun acaba yoksa sevgilin çok mu hızlı başlıyor işe
ne bileyim uzun ve yavaş bir öpüşme sonrası bile zaten ıslanırsın
Galiba o çok hızlı giriyor olaya
O Hemen isteklenip öpüşme hızlı oluyor hemen diğerlerine geçiş yapıyoruz ondan mı acaba
büyük ihtimal ondan
bodoslama dalarsa böyle olur
sen hayal ederken her şeyi yavaş ve sıralı ediyorsun istediğin şekilde bu yüzden ıslanıyorsun ama sevgilin hayalindekiyle aynı ilerlemediği için durum tam tersi oluyor
Hmm ne yapmak lazım? Acaba ona birazcık daha yavaş gidelim yoksa ben kendimi tam olaya veremiyorum ve strese giriyorum mu desem?
öpüşmeyi uzun tutabilirsiniz
yavaş yavaş aşağıya inebilirsiniz iki öpüşüp direkt oral yapmak ya da sürtünmek saçma
erkekler daha kolay tahrik olabilir ama kadınlar için farklı
sevgilin daha çok kendini önemsiyor
yani evet söyleyebilirsin böyle hızlıca olaya geçtiğimizde ben kendimi olaya veremiyorum biraz daha yavaş ilerleyebiliriz vb.
Doğru diyorsun. Aslında kendini düşünmez hep sorar bana “hoşuna gidiyor mu”, “başka ne yapim” veya “hoşuna gitmeyen bir şey varsa söyle” vesaire der. Tabi arabada olduğum için şartlar da biraz kötü tam istediğimiz kadar uzun tutamıyoruz. Bir dahakine ona söylerim. Hemen olaya geçtğimiz zaman stres oluyorum hemen zevke gelemiyorum. Eğer uzun ve yavaş yavaş öptüştüğümüz zaman daha çok hoşuma gidiyor ve kolayca ıslanıyorum. Bir de öyle deneyelim. Umarım işe yarar. Zaten yakında düğün var ilişkide ve kendi yatağımızda farklı olur belki..
evet arabada yapmanızda etkiler rahat olman lazım
yakalanma korkusu
stres
vb. şeyler de zevk almanı engeller
umarım güzel bir evliliğiniz olur ♥
ve şanslısın böyle birine sahip olduğun için sana sorması güzel bir şey sende onu yönlendir ve ikinizde zevk alın
Çok teşekkür ederim canım umarım seninde her şey gönlünce olur ❤️
teşekkür ederim ♥
Tecrübe yoktur eski sevgililerim sırf bu yuzden geri dönüyorlar
Senin durum psikolojik bir durum yardım edebilirim istersen ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Kendi kendine tatmin oluyorsun çok fazla olabilir ondan
Tecrübeli olanlarla takılman şart
Çok fazla para da aynen öyle işte örnekti bu :)
Stres yapıyorsundur
Oda var tabi arabada yakalanma baskısı vesaire kendime bide zevk almam lazım gibi stres de yapıyorum ama elimde değil
Aynen. Rahat olman lazım ve bunun için kendini iyi hissettiğin bir ortam şart. bir şeyler de içebilirsin..
Denicem sağol canım
Evlenmeden yaptigin icindir
Çok ilginç