Cinsel Yaşam Hiç seks shopdan ürün aldınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hiç seks shopdan ürün aldınız mı veya fantazi ürünleri internetten sipariş verdiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl 1 yıl önce ki soruma cevap veren sana da selam olsun :) Hiç seks shopdan ürün aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ara sıra gidip ürünleri inceleyip alışveriş yapıyorum 0 0 Yorumla
AhmetMetin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Sünni vajina almıştım. Bayanpersonel vardı. Çok utandım. Satmak için elinden geleni yaptı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Suni vajina almıştım internetten.Ama birgün seks shop'a gidip incelemek istediğim ürünler var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha bende arkadaşa hediye almıştım ondan :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Almışlığımız oldu. 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Almışlığımız derken kimle 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim. Yorumla Soran +1 yıl Ne aldınız peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bluetooth vibratör, kayganlaştırıcı. Yorumla Soran +1 yıl O Bluetooth vibratör ü bende eşime almak istiyorum ama bakalım ne zaöan :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenince alırsın bekarsan Yorumla Soran +1 yıl Evliyim beybi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok. Yorumla Soran +1 yıl Ok ne ya kocan mı geldi ondan mı yazamadın 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo lüzumsuz hitabetlere girildiği için yazmadım. Yorumla Soran +1 yıl Deseydin normal şekil de düzeltirdim onu ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demeye gerek var mı insan dikkat eder zaten Yorumla Soran +1 yıl Peki kısura bakma. Bir sorum olacaktı almayı sen mi istedin yoksa eşin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimiz. Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl ikna edecem önemli olan o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İknalık ne var ya alalım mı diyeceksin evet veya hayır bu kadar basit Yorumla Soran +1 yıl Ben istiyorum ama almak o istemez diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona sor. Yorumla Soran +1 yıl Şimdilik dursun diyoe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eminim öyledir, başka zaman alırsın artık. Yorumla Soran +1 yıl Eminim öyledir derken? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet ara sıra gidip ürünleri inceleyip alışveriş yapıyorum
Sünni vajina almıştım.
Bayanpersonel vardı. Çok utandım.
Satmak için elinden geleni yaptı.
Suni vajina almıştım internetten.
Ama birgün seks shop'a gidip incelemek istediğim ürünler var.
Hahaha bende arkadaşa hediye almıştım ondan :)
Almışlığımız oldu.
Almışlığımız derken kimle 😅
Eşim.
Ne aldınız peki
Bluetooth vibratör, kayganlaştırıcı.
O Bluetooth vibratör ü bende eşime almak istiyorum ama bakalım ne zaöan :)
Evlenince alırsın bekarsan
Evliyim beybi 😅
Ok.
Ok ne ya kocan mı geldi ondan mı yazamadın 😂😂
Yoo lüzumsuz hitabetlere girildiği için yazmadım.
Deseydin normal şekil de düzeltirdim onu ben
Demeye gerek var mı insan dikkat eder zaten
Peki kısura bakma. Bir sorum olacaktı almayı sen mi istedin yoksa eşin mi?
İkimiz.
Ben nasıl ikna edecem önemli olan o
İknalık ne var ya alalım mı diyeceksin evet veya hayır bu kadar basit
Ben istiyorum ama almak o istemez diye düşünüyorum
Ona sor.
Şimdilik dursun diyoe
eminim öyledir, başka zaman alırsın artık.
Eminim öyledir derken?