Rihanna, Paris’te bir sex shop’ta alışveriş yaparken görüntülenmiş.
Peki siz hiç sex shop'tan alışveriş yaptınız mı?
Peki siz hiç sex shop'tan alışveriş yaptınız mı?
seks shoplarda fantazi kıyafetleri falan vardır sanıyodum ben:)bi gün sevgilime şuraya bi gidicem bi gün dedim.bana şöyle bi baktı.kız başına oraya git de sana bi güzel tecavüz etsinler dedi.niye yaa hep erkekler mi karılarına alıyo kadınlar neden gitmiyo dedim.saçmalama ben bile gitmeye korkarım öyle bi yere dedi.sustum oturdum:)
dinledim:)zaten ex oldu dolayısıyla ihtiyacım ve merakım kalmadı:)
en iyisini yapmış diyosun?:))))
pegasus ne kadar kültürlü,entellektüel,akıllı,zeki olursan ol bazen cahil olman gereken durumlar vardır.herşeyi öğrenmek bilmek zaten mümkün olmayacağı gibi böyle bi çabaya da girmemek lazım.ben eğer aman acaba nasıl bi yer gidiyim öğreniyim diye tecavüz edilme riskini göze alsaydım o zaman cahil olurdum asıl.sen uyuşturucu kullanan insanların yaşam tarzı nasıldır acaba ne yapıyolar ne düşünüyolar diye gidip uyşturucuya mı başlarsın yoksa öğrenmesem daha iyi diyip otururmusun?
sex shoplar nasıl yerler bilmiyorum.merak ettim dogru ama orda başıma bişey gelme ihtimali varsa o merakım gecer.bu konuda cahil kalmaya da razı olurum
giden arkadaslar nasıl bıyer satıcılar falan nasıl anlatabılırmı merak ettım sımdı neler var falan?
Aklınıza gelen cinsellik ile ilgili herşey var
Cinsel hayat yasayanlara siddetle onerilir ;-) oyle seyler goruyorsunki bn hic bisey bilmiyorum diyorsun kendine ;-) ne yasiyorsan x5 yap ;-) tavsiye...
Evet gittim ve hiçte öyle korkulacak bir yer değil. Gayet bildiğin alışveriş dükkanı..
bu yorumundan sonra bi gidip bakayım :)
Cevap
13Cevap
meraktan gittim şunun fiyatı ne bunun fiyatı ne diye sordum adam biraz sinir oldu, p.venk sanki satmıyo zorla veriyo tamam alıcı değilizde bakamaz mıyız fiyat öğrenemez miyiz yani? :))
ben izmirde gittim gayette hoş bir ortam tavsiye ederim yani ...elemanda rahat yani kasmayın bu kadar kendinizi :)
zor bi soru ayrıntılı bilgi için pm e gelebilirsin xD
Hayir yapmadim.
Candy shop tan yaptim ama olur mu ?: D
gittim gayet te normal yerler,satıcılarda hiç ilgilenmeyip uzak duruyorlar...rahat olun...
Rihanna ne almış acaba:)
Evet daha önce alışveriş yaptım özel parfümler ve iç çamaşırları aldım
eeee anlat guzel mi oralar :))
korkarım ben gitmeye :(((
Lisedeyken girmiştim valla ama bir şey almadım
gerek yok cnki akrabamin dukkani var istedigm bişey oldugunda isteyebiliyorum :D
yapmadım ama alışveriş sitelerini tercih ederim.
Evet gittim tarhana corbasini sordum yok didiler
hiç gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum :))
aldim film v,s cünkü ordakiler orjinal oluyor
Evet korsana karşıyız.
yapmadım ileride düşünebilirim :D
Evet aldım bı kaç bisey
aklımdan bile geçmedi :S
aklıma bile gelmedi :))
sakız almıştım. :))))
Yaptım
burda savurmayalım sakıncalı:)))))
ortası yok mu bunların:)
Evet yaptim
Para yok ağa