yanımda bi erkek olunca onun nefes alışverişinden tutun her en ufak bana değdiğinde çok tahrik oluyorum kendime engel olmaya çalışıyorum sevgilin var ona çok aşığım ama bazen de böyleyim normal mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bir bayan olarak aşırı isteklisin. Buda gayet normal. Ama isteğini tam bastıramadığın yani orgazm olamadığın için hep bir tarafın eksik. Erkek arkadaşın ile orgazm almadığın İçin ondan soğumaya başladın. Acaba başka bir erkekle nasıl olur diye düşünüyorsun. Aslında sorunun ne biliyormusun.
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor malesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Ama sende sadece hissedememe oluyor. Yani sorun vajinusmus değil. Sadece orgazm olamama sorunu.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor malesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mast la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mast yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mast 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmenizi tavsiye etmem sizde sevgi aşk sonuna kadar bağlılık olur ama beden olarak bu size mani olacaktır.
Çünkü siz aşk bir kişiyle ama cinsellik arzuladigin her kişiyle olabilir literatürü ile devam edecek siniz.
Çok iyi niyetlisiniz kimsenin zararina birşey yapmayacak kadar temizsiniz ama zevk sizin için daha öncelik olacaktır.
Ayni duygular ve fazlası malesef bendede var.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnerjisi yüksek bir bayansın çok aşığım demişsin ya o durumu kendi kendine bir daha sorgula çok aşık bir bayan asla başka erkeklerden etkilenmez bu bir gerçektir şimdi bana kızma ama ileride enerjin yükseksek olduğu için aldatmaya meyilli olabilirsin anlayacağın bu normal değil
00 Yorumla
+1 yılİnsanların özünde tek eşli olmadığını, bunu sonradan kazandığını düşünüyorum ama senin durumun tuhaf. Yani her erkekten, hele sözde sevdiğin biri varken tahrik olman normal değil. İnsanız, uzaktan beğendiğimiz birileri olabilir illa ki ya da merak ettiğimiz. Ama sen ya abazansın ya da sevgilini sevmiyorsun ben diyeyim.
02 Yorumla- +1 yıl
Soylediklerin farklı yasayisin farklı ne dediğin belli değil. Sacmalamissin
- +1 yıl
@Yağız34istanbul Yaşayışımı ne biliyon abi sjhffjds 😂 Görüş yapmak için görüş yapmayın ya, katılmıyorsan geç git. Anlaman için iki saat bunun evrim mekanizmasını anlatamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
+1 yılValla iyi bir cinsel hayatın yoksa ayrılır daha iyi olanı bulursun. Gerekirse sadece cinsellik için birliktelik kurarsın birileriyle. Birini oyalarken başkalarından etkilenmek nedir ya. Ya konuş düzelt ya da ayrıl. Zaten ruhsal bir ilişkiniz yok gördüğüm kadarıyla. Ödüm kopuyor senin gibi bedeni bende ama aklı, ruhu başkalarında olan birisiyle ömrüm kesişecek diye..
32 Yorumla- +1 yıl
Verdiğin yorum daha güzel olsa idi keşke hiç bir insan sadece cinsel açıdan kullanılamaz kadın veya erkek sevgi, güven, ve bir çok şey varken neden cinsellik yönüyle insanların duygusu güveni ile oynuyorsunuz bu düşünce ile çok seviyorum dediğin kişiden belki de ileride küçük bir güvensizlik de veya cinsellikte yetersiz kaldığın da başkası mı diyecek siniz anlamıyorum...
- +1 yıl
@KaraMagma yorumu okumadın herhalde. Arada ruhsallık denen bir şey yok. Ruhsallık sevgidir, güvendir, sadakattir. Başkasına bu kadar rahat bakabiliyorsan karşındaki insanı yeterince sevmiyorsun demektir. Sadece cinsellikle ilişki yürümez !
+1 yılHerhangi biri nasıl tahrik olmanız için yeterli olur anlamıyorum.. Bence libido sorunun var bi uzmandan destek almalısın. Önüne gelenden tahrik olmak nedir ya 😏 Keyifli geceler.
10 YorumlaMastürbasyonu azalt bir süre
Erkekler cazip gelir ama ilşkiden orta seviyede bulursun kendini ya da daha az
Bir doyumsuzluk yaşarsın
Yani izlediğin hayal ettiğin aynısı ya da yakını olmazsa hayal kırıklığı ve yeni arayış içerisinde olursun10 YorumlaBenim çok sevdiğim bi kız vardı onu acayip seviyordum cinsel olarakta mükemmel di hep arzuluyordum ne kadar yaparsak yapalım ona hiç doymuyordum buna rağmen onunlayken bile sürekli başka kızlarıda arzuluyordum bu tamamen abazalıkla ilgili heralde 😂😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Ulan Allah korusun. Dusunsene otobuste gidiyorsun bu manyak saldiriyor sana nefes alis verisin tahrik etti diye.
Tovbe tovbe. 🙄
Normal degil tabi. Bu da normalse 🙄
Erkek mi o? Bu nefes? Evet evet erkek. Erkeeeeeeeeeeeeeeeek!!!00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal normal bilirim kızlar öyle genelde, sevgilisi olmasa öyle insanların konuşurum. 🙂 Ama erkeklere de saygım var. Ne kadar kıskanç olsalar bile bir insan diğer insana saygı duymak zorunda. Yanlış anlaşılma ve haksızlık en sevmediğim. Arkadaş olarak konuşurum sadece.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevgilinin senin ateşini iyice düşürmesi lazım. Çok istek ve arzulusun. En ufak şeyde alev alıyor hormonların
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan bi kizla gizlice iki yıl aradan kaçamak yaptik o da sevgilim beceremiyor sen çok iyisin demisti ... aklıma geldi sorunu gorunce
00 Yorumla
+1 yılNefes alsın yeter tabiri bu olsa gerek😅 fazla düşünme derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsel iç güdün fazla atlımlı aktif ne kadar birlikteliğin olsada hep bir farklılık istiyo olabilir
10 Yorumla
+1 yıldegil normal degil cunku sevmiyorsun sevseydin gozun de gonlun de kaymaz dı
10 Yorumla
+1 yılDemekki sevgilin yetersiz kalıyor ve iyi beceremiyo seni şayet iyi becerip hakkını verseydi gözün dışarı kaymazdı
00 Yorumla
+1 yılarada olur öyle şeyler bu yaşlarda normal arada ver başkalarına da can bu çeker 😉
00 Yorumla
+1 yılyaşına göre çok normal kendini sıkıntıya sokma keyfini sür gerçek olarak yaptığın bir şey yok
00 YorumlaBence gayet doğal bir durum, bana sorarsan kendine engel olmaya da çalışma.
00 Yorumla
+1 yılDemekki benimle birliktelik yaşasan asla peşimi bırakmazdın gözün başka erkek görmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil Yaşın kaç sevgilin cinsellik de iyi değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilkn tatmin edemiyor sanirim seni iliskiniz nasil ki
00 YorumlaO zaman ayril ve baskalari ile takil ruhen seni tatmin etmiyorsa ne kadar yeterli olsada tatmin olmazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü mü seks hayatın
210 Yorumla
Soran+1 yılaslinda erkek arkadasimla duzenli bi cinsel hayatimiz var
- +1 yıl
Düzen ayrı, mutlu oluyor iyi oluyor mu
Soran+1 yıleh iste ortadan yükseğe diyelim
- +1 yıl
Sen doymuyor bir şeyler eksik kalıyor gibi, hissettim doğru mu?
Soran+1 yılfazlasiyla dogru bildin
- +1 yıl
Nedir bu eksiklik, ne istiyorsun olmuyor
Soran+1 yılşöyle ki ben sadece kendi kendime bişeyler yaparken zevk alıp boşalabiliyorum bu belki karşıma çok becerikli birinin çıkmamasından kaynakli belkide doyumsuzluğumdan dolayı hiç bir şey yetmiyormuş gibi geliyor cinsellikte
- +1 yıl
Farklı partnerler oldu hep aynı sonuç mu oldu
Soran+1 yılhep şu an ki oldu
- +1 yıl
Daha çok sorun Belki de bu olabilir mi acaba Yani aynı kişiye aynı yöntem aynı ten Bence bu yüzden bir de olmuş olabilir deneyimle gerçekten Amacı seni mutlu etmek olan bir erişken Belki sana iyi gelir
+1 yılBöyle olmasına bayılıyorum kadınların
11 YorumlaOlmuyor um diyen yalan konuşur
00 YorumlaÖyle bir sevgili yoktur sevmiyorsundur
00 YorumlaEvlenince geçer canın ilişki istiyor sadece 😅😅
00 Yorumladoyumsuz birisindir sevglinde sana yetmyodur😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsel iliskin oldumu
00 Yorumla
+1 yılTebrikler... Irispisin
03 Yorumla- +1 yıl
Valla senin yorumlarinida görüyoruz maalesef.
- +1 yıl
Ne diyosun sen ya? Benim ne gibi kötü bir yorumumu görmüş olabilirsin? Aptal Aptal konusuyorsun
- +1 yıl
Ss at çek at ne yorumumu gördüysen yalakj
Ee sen çok yokluk çekmişsin be bacim
21 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle düzenli bir cinsel ilişkimiz var
+1 yılGaliba Siz Süzme kaşarsınız 😌😌
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılPek normal değil, dikkat et kendine
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın doyuramıyor mu
18 Yorumla
Soran+1 yılyani orta düzeyde
- +1 yıl
Bu konuda onunla konuş tam olarak tatmin olmak istediğini söyle
- +1 yıl
Gerekirse doktora gitsin bu sorunu halletsin
- +1 yıl
Tahrik olduğun zaman tahrik eden erkek ile yatma ihtimalin var mı
- +1 yıl
Varsa bir an önce bir çaresine bakın
Soran+1 yılyok sanırım ve bu üzücü
- +1 yıl
Biri ile kendini tatmin et diyeceğim ama bu doğru değil
- +1 yıl
Bir ilaç söyleyeceğim eğer alıp kullanırsa zevkten dört köşe olacağına eminim
Normal bisy ya sapık falan degılsn
00 Yorumla
+1 yılVay seni azgın seni.
10 Yorumla
+1 yılSakin ol şampiyon
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Çok azgınsın sen doyumsuz
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAzmıştın normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal.
00 Yorumla Kızlarda normal
00 YorumlaHepsi trol.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hiç normal değil
20 Yorumla
+1 yılDeğil tabi
00 YorumlaNormal bence
10 Yorumla
+1 yılpek normal degiil
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsun demekki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim var ama başkalarından da çok tahrik oluyorum bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat