Sevgilimle bazen buluşuyoruz, normal kafede falan oturup sohbet ediyoruz sadece. Cinsel sohbetler olmuyor ve aklımdan da cinsellikle ilgili hiçbir şey geçmemesine rağmen hissedilebilir derecede fazla ıslanma yaşıyorum. Bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet sevgilinle her buluşmanda ıslanman tamamen normal ve sağlıklı bir durumdur çünkü bu vücudunun cinsel uyarılmaya verdiği doğal bir tepkidir. İltifatlar, dokunuşlar ve partnerinle geçirdiğin zaman seni hem duygusal hem de fiziksel olarak uyarır ve bu da vajinal nemlenme yani ıslanma ile kendini gösterir. Bu durum, bedeninin cinsel ilişkiye hazır olduğunu ve kendini rahat ve istekli hissettiğini ifade eder. Ayrıca ıslanma cinsel sağlığın iyi olduğunun ve vücudunun normal çalıştığının da önemli bir göstergesidir. Bazı kadınlarda uyarılma sırasında ıslanma daha belirgin olurken bazılarında daha az olabilir ve bu da tamamen normaldir. Eğer bu durum seni rahatsız etmiyorsa ya da herhangi bir ağrı yanma gibi sorun yaşamıyorsan endişelenmene gerek yoktur. Ayrıca ıslanmanın artması, cinsel hayatının ve duygusal bağlarının güçlendiğinin güzel bir işaretidir. Böyle hissetmeye devam etmek için partnerinle iletişim halinde olmak ve kendini rahat bırakmak önemlidir. Özetle sevgilinle her buluşmanda ıslanman, bedeninin ve ruhunun bu ilişkiye verdiği olumlu ve doğal bir yanıt olarak değerlendirilmelidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Oha garip bence hani bi bacağını okşamak olsa ya da öpüşme olsa islansan tamamda bu garip
02 Yorumla
Soran9 ayHiçbir temas ya da cinsel düşünce yok. Hatta el ele bile tutuşmuyoruz.
9 ayİlerde cinsel ilişki sırasında ön sevişmede boşalma yaşayınca normal olmadığını anlarsın
09 Yorumla
Soran9 ayNormal değilse sorun nedir, doktora falan gitmem gerekir mi?
- 9 ay
Sorun ne bilmiyorum ama mastırbasyon falan yapıyor musun
Soran9 ayEvet yapıyorum
- 9 ay
Ne kadar sürüyor
Soran9 ay4-5 dakika kadar
- 9 ay
Hiç ilişki yaşamamışsın galiba doktor da ne diyebilir bilmiyorum doğrusu
Soran9 ayEvet hiç yaşamadım
- 9 ay
Yaşadıktan sonra çok kısa sürerse doktora gidersin
Soran9 ayTamam teşekkürler
Gizli Üye(30-35)9 ayArzuladığın için.
01 Yorumla
Soran9 ayFakat öyle bir durum yok, hatta cinsellikle ilgili hiçbir şey geçmiyor aklımdan onunla ilgili. Duygusal aşk yaşıyoruz sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 9 ayDeğil bitiklik
00 Yorumla
9 ayNasıl biriki sevgilin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem