Cinsel Yaşam İlk defa kaç yaşınızda seks yaptınız ve neler hissettiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben 19 yaşındayım ve daha önce hiç sexs yapmadım ama yapmayı çok istiyorum. Peki szi daha önce yaptınız mı yaptıysanız kaç yaşınız da yaptınız Güncellemeler+1 yıl İlk yaptığınız zaman korundunuz muBen ilk kez yapıcağım zaman korunmadan yapmak isityorum İlk defa kaç yaşınızda seks yaptınız ve neler hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
altai1994 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Tam 18 yaşında yaptım. İlk sevgilimle. Öyle çok tatmin olamamıştık. Çok acemiydik. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilinde mi ilk kez yapmıştı Yorumla altai1994 +1 yıl Evet. Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Keko gibi yazmışsın sexs nedir mk libido söndürücü :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında yaptın ilk Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Hatırlamıyorum üniversitedeydim :D Yorumla
bubble-gum Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. yapmadım yapmayı da düşünmüyorum hiçç hoşlanmıyorum 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorsun Yorumla bubble-gum +1 yıl hayır ciddiyimm Yorumla ziya070 +1 yıl evlenince kendin isteyeceksin :) Yorumla bubble-gum +1 yıl @ziya070 pardon ama hoşlanmıyorum diyorum istemeyeceğim Yorumla ziya070 +1 yıl her genç kız zamanı gelince ister. senin sadece zamanın değil Yorumla bubble-gum +1 yıl @ziya070 uzatmasanız ben istemiyorum bu sizin haddinize karar vereceğiniz genel bir konu değill... Yorumla ziya070 +1 yıl tamam kızma özür dilerim. bu senin kararın tabiki saygı duyarım Yorumla bubble-gum +1 yıl @ziya070 teşekkür ederim olması gereken şekliyle bu. Yorumla Soran +1 yıl Eşicinsel misin yoksa Yorumla bubble-gum +1 yıl sizin hiçbir bilginiz yok sanırım eşcinsellik seks yapmamak değill önce bilinçlenin hoşlanmıyorum diyorum eşcinsel değilimm.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 26 yım bende hiç yapmadım yapcaksan bari benle yap sevindir şu garibanı be 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Eğer biraz cesur olsaydın bunu gizli olarak yazmadın benim korkaklarla işim olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmıcağını bildiğim için gizliyim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok zekisin o zaman cevabını bildiğin soruları sorma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam be sinirlenme hemen iki bişey dedim hemen sinir olyon Yorumla
DUYYGUMMMM Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl 18 dim 6 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki neler hissettin ve ilk kez yaptınıda korundun mu Yorumla DUYYGUMMMM +1 yıl korunduk ama pişman olmadım iyyiydi Yorumla Soran +1 yıl Ya ben de çok istiyorum ama daha bir sevgilim bile yok Yorumla DUYYGUMMMM +1 yıl niyetini belli etsen hepsi toplanır hemen Yorumla Soran +1 yıl Ama ben aşık olduğum biriyle yapmak isityorum o zaman daha çok zevk alırım Yorumla DUYYGUMMMM +1 yıl haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 15 yaşında yaptım ama. cok utanıp korkarsın değersiz tecrubesizse vay haline bulabulirsen +35 yaş evli bul 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. 21 den önce yapma 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş o Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Çünkü bu konuda doğru kararı o yaşta verebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Çok azdım ama artık mast ta tatmin etmiyor. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yastık, tazyikli sı, farklı seyler dene Yorumla
Macigismail Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İlk 25 yaşımda yaptım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki ilk yaptığında korundun mu Yorumla Macigismail +1 yıl Hayır korunmadım Yorumla Soran +1 yıl Ben de ilk sefer de korunmadan yapıcam Yorumla Macigismail +1 yıl Senin kararın Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet en güzeli gerçekten sevdiğin biri ile yapmak 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 17 yaşımda yaşadım 1 0 Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yapmadımm 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ya Yorumla Karaboyy +1 yıl Ne zaman kımle yapcan Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum daha bir sevgilim bile yok Yorumla Soran +1 yıl Yok sağol ben sanaldan bulmayı tercih etmiyorum. Yorumla Karaboyy +1 yıl Bul dıye demedımde sen bılırskn Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. 19 yaşında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tam 18 yaşında yaptım. İlk sevgilimle. Öyle çok tatmin olamamıştık. Çok acemiydik.
Sevgilinde mi ilk kez yapmıştı
Evet.
Keko gibi yazmışsın sexs nedir mk libido söndürücü :D
Kaç yaşında yaptın ilk
Hatırlamıyorum üniversitedeydim :D
yapmadım yapmayı da düşünmüyorum hiçç hoşlanmıyorum
Şaka yapıyorsun
hayır ciddiyimm
evlenince kendin isteyeceksin :)
@ziya070 pardon ama hoşlanmıyorum diyorum istemeyeceğim
her genç kız zamanı gelince ister. senin sadece zamanın değil
@ziya070 uzatmasanız ben istemiyorum bu sizin haddinize karar vereceğiniz genel bir konu değill...
tamam kızma özür dilerim. bu senin kararın tabiki saygı duyarım
@ziya070 teşekkür ederim olması gereken şekliyle bu.
Eşicinsel misin yoksa
sizin hiçbir bilginiz yok sanırım eşcinsellik seks yapmamak değill önce bilinçlenin hoşlanmıyorum diyorum eşcinsel değilimm..
Ben 26 yım bende hiç yapmadım yapcaksan bari benle yap sevindir şu garibanı be
Eğer biraz cesur olsaydın bunu gizli olarak yazmadın benim korkaklarla işim olmaz
Yapmıcağını bildiğim için gizliyim😂😂
Çok zekisin o zaman cevabını bildiğin soruları sorma
Tamam be sinirlenme hemen iki bişey dedim hemen sinir olyon
18 dim
Peki neler hissettin ve ilk kez yaptınıda korundun mu
korunduk ama pişman olmadım iyyiydi
Ya ben de çok istiyorum ama daha bir sevgilim bile yok
niyetini belli etsen hepsi toplanır hemen
Ama ben aşık olduğum biriyle yapmak isityorum o zaman daha çok zevk alırım
haklısın
15 yaşında yaptım ama. cok utanıp korkarsın değersiz tecrubesizse vay haline bulabulirsen +35 yaş evli bul
21 den önce yapma
Nedenmiş o
Çünkü bu konuda doğru kararı o yaşta verebilirsin
Çok azdım ama artık mast ta tatmin etmiyor.
Yaşın kaç
19
Yastık, tazyikli sı, farklı seyler dene
İlk 25 yaşımda yaptım
Peki ilk yaptığında korundun mu
Hayır korunmadım
Ben de ilk sefer de korunmadan yapıcam
Senin kararın
Evet en güzeli gerçekten sevdiğin biri ile yapmak
17 yaşımda yaşadım
19 da yapmıştım
Knk bulduğun erkek bu bakki libidolumu
Hiç yapmadım
Hiç sorma ahh ahh hala içimde yara
Aşık ol aşık. 🙂
İlk 16 idi okulda tiyatro salonunda arka kısım da
16 malesef
Pişman mısın
Yapmadımm
Ben de ya
Ne zaman kımle yapcan
Bilmiyorum daha bir sevgilim bile yok
Yok sağol ben sanaldan bulmayı tercih etmiyorum.
Bul dıye demedımde sen bılırskn
19 yaşında