Neden bu düşüncedesin yaşadıklarımın hiçbiri benle yaptığına pişman olmadı ilk tercihimiz daha fazla zevk verdiğinden anal oldu tabi senin bu konuda kötü bi tecrüben varsa bilemem
Bencede kadına bırakmalı kendisi daha rahat alıp zeki için de katlayabilir bende her yaptığım kadına son derece anlayışıydım en çok zevkli yerini benden edilemediğinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bencil misin kendin zevk almak için başkalarını kullanıyorsun
Neden bu düşüncedesin yaşadıklarımın hiçbiri benle yaptığına pişman olmadı ilk tercihimiz daha fazla zevk verdiğinden anal oldu tabi senin bu konuda kötü bi tecrüben varsa bilemem
olmamasına dikkat ederim
Hijten konusundamı acı konusundamı gereken önem verildiğinde daha büyük zevk tutku bence
dostum anal ilişkiyemi gireceksin
Bu seferki ilki olucak çok genç çok minik nasıl acıtmadan girerim diye tiyo almak istedim
kaç yaşında kız?
18 daha
hmm anladım güzel hazırla kızı bi sıkıntı olmaz büyük ihtimal ama kız çok küçük
Reşit olması yeterli benim için ürkütmeden acısız olmasını istiyorum
Anladım
Anlayıslı olunmasını
Bencede kadına bırakmalı kendisi daha rahat alıp zeki için de katlayabilir bende her yaptığım kadına son derece anlayışıydım en çok zevkli yerini benden edilemediğinden
yapmamaya
Hiç yapmamış olanlar sıcak bakmıyor ama bi sefer olduktan sonra vazgeçilmez bi zevk
Temizlige
Bilinçli bir kadın başka tabi böyle kadın içinde gereğinden fazla kayganlastirici olmalı acısız zevk için 🥰
Oralciyim ben
Oral da çok güzel zevkli ama sonrası analdan girişle içine boşaltıp mutlu sonda güzel sadece yumuşatıp kaygan oldumu eminim sende analcı olursun
Orali guzel yaparmisin
Hemde çok güzel yaparım o bal suyunu ağzıma akıtıp emer yalarım arka deliğine bile oral yaparıö