Seks tek başına yaşanan bir eylem değildir dolayısıyla duyguları şahlandırıp insanı zirveye çıkaracak olan şey iki taraflıdır.. Yani sizi her anlamda kuşatıp ruhunuzun ve her hücrenizin kontrolünü eline alan kişiyle muhteşem bir sanat şölenine imza atarsınız.. 😏 Keyifli geceler..
Evet, ben zaten normalde de kendimi hep bir sanatçı ruhuna sahipmiş gibi hissederim. Şimdi sanatçı ruhu dediğimiz zaman ne anlamalıyız? Sanatçılar, olaylara herkesin sahip olduğundan daha farklı bakış açıları ile bakarlar. Örneğin; sıradan bir vatandaş, Rembrandt'ın tablolarına bakarken, bu tabloda hangi duyguyu vermek istemiş ya da tablonun ana teması nedir sorusuna odaklanırken; sanatçı ruhlu kişi bunların yanında tabloda ışık unsuru nasıl kullanılmış, gölgelendirme tablonun temasına uygun şekilde yapılmış mı, ressam tablo tuvalini kullanırken tablodaki unsurları daha farklı şekilde yerleştirseydi nasıl olurdu gibi kriterlerle de ilgilenir. Seks konusu da böyledir. Bazıları detaylarla çok fazla ilgilenmezken, bazıları da tıpkı bir sanat icra edecekmiş gibi detaylar üzerine yoğunlaşmayı sever. Seks yapılacak ortamın detaylarından ışıklandırmasına, açılacak müzikten denenecek fantezilere kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür..
bana sorarsanız seks de konuşarak güldürmek kadar doğal ve de sıradan bir olay. evrimsel sürecin bizlere hayatta kalmak ve de türümüzü devam ettirmek adına yapmaya ittiği birkaç temel eylemden birisi. ha bunu herhangi birisi sanat kavramına yükseltebilir mi çok zannetmesem de teorik olarak da olsa ihtimali mevcuttur bana göre. kalkıp da duvara muz asmak fikrine modern sanat adı verip müzelerde yer verilebiliyorsa elbette insanoğlu bir gün bunları da görecektir diye düşünüyorum. Seni sanatçı yapan icraa eden ruhundur..
Ilk fırça darbesinde haz ve tutkuyu impasto tekniğin de sert ve acıyı ayrıntı fırçasını elime aldığımda esaretin baglanisini nirvanin zirvesinde yaşatacak kadar o sanatçı ruhuna sahibim
Birincisi, Sanat olması için, estetik obje gereklidir. Seksin kendisi obje değil, eylemdir (ing. Act). Eylem tek başına estetik olamaz. Örneğin dans eylemdir, ama estetik obje kareografidir.
İkincisi ve en önemlisi, sanat olması için estetik objenin kalıcı olması gerekir. Dansta kareografi, müzikte beste vs kalıcıdır. Sekste kalıcı olan, estetik değer taşıyan bir kalıcılık yoktur. Her seferinde aynı şekilde yapılsa sıkar hatta. Bu yüzden, makyaj ya da yemek yapmak da sanat değildir.
Müzik aletleri çalmaya vaktim olmadı yeni öğreniyorum, resim heykel ve diğer güzel sanat kategorilerinde sıfırım🙈🙈🙈 Ama Sanat bir duygunun, tasarımın, güzelliğin be başka herhangi bir şeyin dışa vurumunda anlatımında kullanılan yöntemlerin tümü ise ve bu yöntemlerle ortaya konulan üstün yaratıcılık ise!!! Evet ben deniz dibindeki yosunların dip dalgalarla dans etmelerini keşfedecek kadar sanatkarım (Uh bunu yazdıktan sonra sabah sabah ben bile kendime şaşırdım)
1. bir duygunun, tasarımın, güzelliğin vb. dışavurumunda, anlatımında kullanılan yöntemlerin tümü.2. bu yöntemlerle ortaya konulan üstün yaratıcılık
Cinsellik yani cinsel birleşme bir sanat olamaz. Güzel olur, zevk alınır ama o kadar. O bir sanata aracılık eder. Kainatın, varoluşun, bir çocuğun dünyaya geliş evrelerinin muhteşem sanatına. İnsanın var oluş sanarına Susturucu kullanıp, kuru sıkı attığımızda da, hepi topu bir ifrazat işidir. Hatta 5 saat sıkışıp, çişimizi ettiğimizde, çok daha büyük haz alırız. Çok fazlada abartmamalı bu işi.🙂
Vakti zamanında anasız babasızağasının evinden çıkma çıkamayan yetim bir çocuk varmış. Bir gün çocuk buluğa ermiş aniden şişen organını görüp korkmuş Ben bunu ne yapacağım ağam beni doktora götür diye hizmet ettiği ağaya koşmuş. O da aç bakayım ne olmuş? Bakmış devasa birşey, ata vurduğu jopu ile vurmuş kıskançlıktan. Çocuğun canı çok yanmış ama, devasa şey de hemwn inmiş. Çocuk; "sağol ağam, derdime sen şifa buldun" deyince ağa "arada olur merak etme, geldiğinde bana söyle hallederiz" demiş. O günden sonra ağa bir iki kere daha gidip aynı acıyı yaşamış. Bir gün ahırdan çıkıp ağaya koşmuş ama ağa yok. Hanımı sormuş, "ne oldu" diyememiş garip, kadın kızmış, söyle demiş bak şu kızılcık sopası ile kafanı kırarım. Çovuk mecbur olanı anlatır, durumu göstermesini isteyen kadına açar. Kadın ne görsün, öylesi bğyük bir şeyi ilk defa görmüş, başlamış sıvazlamaya, o an çocuk sarsılmaya başlamış ki, sanki dağşar taşlar titriyor. Çocuk o olaydan sonra hep hanıma gider hanım çeşitli yöntemleri uygular, çocuk mutludur. Bir gün yine gider ki kadın evde yok. Ağa kapıyı açar "ne oldu" der, durumu anlatır. "Bayadırda olmadıydı gel vurayım der" çocuk: "yenge yokmuydu ağam, o cerahatinide alıyordu" der😀 yani bu bir cerahat işi, gerisine biz anlam yüklüyoruz.🙂
Seksin inceliklerini bilmek gerekir. Tene değil sadece, ruha da dokunabilmeli. Beden birbirine yapışır, ruhtur aslında sevişen, beden sadece beynin fonksiyonlarını yerine getiren bir araçtır. Ruhun sevişmesini bilmiyorsa çıplak tenler sadece bir metadır.
'' Seks sanattır; bilgi, tecrübe ve emek ister. ''Fazlasıyla boş bir cümle özenle mi seçtin? Şey gibi bu üniversiteden yeni mezun olmuş mühendise 5 yıllık tecrübe 3 yıl saha tecrübesi istemek gibi. Klasik fenomen paylaşımı gerçi şaşırmadım :D
Seks , cinsel duyguların bir dışa vurumu. İçimizde var olan üreme içgüdüsünden, sevgi, aşk, tutku ve nefret gibi bütün duyguların toplamı. İnsanın içinde olan domine etme, itaat etme , hayal etme gibi durumların en büyük motivasyonu. Evet bu bir senfoni ve ben bir maestro olmaya çalışan bir stajerim.
Tabiki var. Onu bunu bilmem kadını işleyeceksin kardeşim. Usta olacaksın. Onun tepkilerine bakarak suratındaki ifadelere bakarak nasıl ve neler yapıldığında gerçek hazza ulaştığını anlayıp, başka seferlerde bunları uygulayacaksin ki, o da senin gibi bir sanatçı dan vazgeçmeyecek
Gelişi güzel yapilanlarda çok zevk verebiliyor öyle demeyin herzaman guzel bir yatak duş ve icecekler olmayabiliyor mesela bi iş yerinde ayak ustu hizlica etegi siyirip hemen isi bitirmede cok fazla haz verebiliyor:)
Her sanatçının tarzı uslubu farklıdır... Benim de kendiöe has bir tarzım ve şeklim vardır. Tarzımı sevenlerin sanatımdan büyük keyif aldığını düşünüyorum 😉 bence herkesin içinde ebir sanatçı yatar yeter ki gün yüzüne çıkarabilsin...
sahip olduğumu düşünüyorum sadece tecrübem yok ama doyuma oluşturma konusunda ciddi stratejilerim var. Kadın ruhunu okşamanın nasıl olacağını biliyorum uygun partner karşıma çıkarsa onu dünyanın en şanslı kadını yapacağım bir şansa ihtiyacım var
Sanatçı olmak doğuştan mıdır sonradan kazanılabilir mi bilmiyorum ama öncelikle bir sanatı öğrenmek bu konuda kendini geliştirmek için çaba sarf etmek lazım
Şimdi herkes sanatçıyım yazmıştır. Benim yorumum da şöyle olacaktır aşk vâroldukça yarin zehri bal olur. Asıl sanatçı aşktır ve bizler de sadece o sanatın enstrumanlarıyız...
Yani, çok tecrübeli değilim. Zevk alacağım şekilde yapıyorum. Sadece erken boşalmamak için falan yavaşlıyorum bazen. Onun dışında kendiliğinden gelişiyor. Kasmamak lazım bence.
Burada atıp tutmak boş yapmak istemem onun için isteyen hayallerimi zevklerimi dinleyip öyle karar vermeli uygulama olmadan lafla kalmamalı ve kendimce bi kadın nasıl zevke getirilir iyi bilirim 😊
Oldu bitti yapanlara üzülüyorum kadını şişme kadın gibi kullanıp sigara elinde banyoya giden denyolar var. Sanatı icra edeceğimi biliyorum o yüzden sorun yok...
Altındaki tavana bakmayacak ya da üstündeki bencil olmayacak işte o zaman kuğuların dansı gibi zarif ve olabildiğince ateşli olacaktır birlikte yaptığımız sanat