son dönemlerde p*rno sitelerinde epey görmeye başladım da, baya güzeller penisleri var tabi ama pek önemi yok diğer her yerleri kadın gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTrans kadınlar kadındır ve trans kadınlardan hoşlanmak ile sarışın kadınlardan hoşlanmak arasında fark yoktur trans kadınlardan hoşlanan erkekler hetorodur, trans erkeklerden hoşlanan kadınlar heterodur hatta trans kadınlardan hoşlanan kadınlar lezbiyendir trans erkeklerden hoşlanan erkeklerde gaydir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin de bir çoğu gizli eşcinsel. Geceleri trans kadınlarla birlikte olup gündüzleri de yolda gördüğüne saldırırlar. Erkek adam olmak bunu gerektirir tabi. Ölüm haktır değil mi onlara lut kavmi tabi onlar. Siz müslümansınız.
12 Yorumla
Soran+1 yıleşcinsellikle alakalı değil kadına benziyorlar, zina olabilir hemde iyi bir müslüman olduğumu iddia etmedim. travestiyle birlikte olmuyorum gündüz kadınlarada saldırmıyorum.
Soran+1 yılyani kadına benzedikleri için çekici geliyor zaten, bu tamamen hetoroseksüellikle alakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılAllah kadın gibi güzel bir varlık yaratmış iken erkekten dönemlere gitmek ne bilim mide bulandırıcı uzak durmak lazım
00 Yorumlao senin içindeki dönme yapından kaynaklanıyor. Bende öyle bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç onlarla alakalı p*rno izledin mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekten dönme olduklarından kadınlardan daha sert ve taş gibi oluyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYa erkekler top oluyor son dönemde sanki, bi yumuşama var
şaşıyorum ben..
gizli gay heralde bu insanlar. Şaşırtıcı
00 Yorumla
10 ayBizleri çekici bulmak Tabii ki önemli çünkü Bizler hem almasını hem vermesini biliriz
00 Yorumla#Bonjour
Hiçbir şey düşünmüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusma isteği geliyor içimden sadece
10 Yorumla
+1 yılÇekici değiller
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Trans kadınların cinsel olarak çekici olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat