Eşim çok sık seyahat ediyor. Uzun süre gidiyor kısa süreli geliyor eve. Biz birlikte olduk. O gecenin sabahı gitti. Aradan 1 hafta gecince arafi beni test yaptirmis pozitifmis. Bize de bulastirmamak icin baska bir evde kalacak. Bende herhangi bir belirti yok ama sizce test yaptirmali miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşim hiç bir belirti yokken test yaptırıp bunu sana söylemiş ise bu çok saçma çünkü kimse hiç bir şey hissetmiyorken aa bir korona testi yapıyım demez bunu daha önce öğrenip sadece aeninle seks yapmak için sonradan söylemiş olabilir eğer böyle bir şey yaptıysa bu çok acınası bir hareket korona morona anlamam direk ayrılırım...
ama belirti hissetmiş ve test yaptırmış ise sonuç olarak pozitif çıkmış ise saanda bulaşmış olma ihtimali yüksek... E tabi doktor olmadığım için tam bir yüzde söylemeyeceğim ama seks esnasında iki farklı vücudun bir araya gelmesi bu olasılığı yüksek derece arttırıyor olmalı...
Kafalar yaklaşıyor bir kere...
sende test yaptırabilirsin bu durumda eğer pozitif çıkarsan ayrı evlerde kalmanızın pek anlamı yok...
he bu arada bulaşmıştır dememin sebebi kuluçka dönemi ortalama 14 gün olduğu için siz seks yaptıktan 1 hafta sonra test yapıpı pozitif çıktıysa (tekrar söylüyorum eğer belirtileri varsa) seninle seks yapmadan önce 1 hafta boyunca korona olmuş demektir (ortalama olarak) yani koronayı seninle seks yaptıktan sonra kapmış olması çok mümkün değil...04 Yorumla- +1 yıl
Bu kafalar yüzünden 21. yüzyılda evlilik kurtunulması gereken bir olay haline geldi resmen. Şu ergene bak boşanacakmış. Ne senaryolar cevirdi adam pozitif çıktı diye.
- +1 yıl
@-Brahmann- aynen ne kurgu yapmış... nasıl bi zihniyet
Soran+1 yılYoktu hicbir belirtisi biz sevismeden oncede sonrada. Tam 1 hafta sonrs test yaptirmis iste o da iş yerinde toplu yaptirmislar o yuzden. Aryica bu adam benim sevgilim degil 10 yillik kocaman 2 tane cocugunun annesiyim. Ne beni ne cocuklarimizi riske atar. Zaten normal bir insan sirf sevismek icin nasil bunu saklar ki bencilligin hat safasi. Muhtemelen iş yerinde kaptı diye dusunuyorum ama ben kendimi karantinaya aldim merak etmeyin
- +1 yıl
@-Brahmann- kaptan olabilecek bir şey bu etrafta nerden baksan bunlardan yüzlerce binlerce vardır ben olabilecek şeyleri ihtimalleri söyledim ergenlikle alakası yok eğer sen “kurgu” dediğin adamlara dahilsen benle hiç konuşma sadece seks için hastalığını saklayan kişiler illa ki vardır aksi taktirde afrikada Aids’in bu kadar yaygın olmasını başka şekilde açıklayamazsın...
Afrika insanı türk insanı türk insanıda afrika insanı gibi davranabilir...
Burası Türkiye Burası Afrika değil diye kendini savunmaya kalkma çünkü Türkiyedede Aids olan insanlar var bu insanlar karşıdaki kişinin Aids olduğunu bile bile ilişkiye giren değil bilmeden ilişkiye giren insanlar...
En İyi Cevaplar
Belirtiler var ise doktora gidip test isteyebilirsin bunun haricinde eşinle yakın temasta bulundugun için sende karantinaya alınmış olmalısın. Sağlık sorunun yoksa dinlenerek geçirebilirsin bu süreci👒
03 Yorumla- +1 yıl
eskişehir şehir hastanesine gelsin :)
- +1 yıl
o zaman çok şey kaybeder :)
gelse yardımcı olurdum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
42Cevap
Belirti yoksa teste gerek yok 1 hafta geçmiş üzerinden zaten bulaşmışsa çoktan anlamış olurdun
Ama yinede kendini bir süre izalasyona almanı öneririm00 YorumlaBelirtiler cikana kadar bekle. Sanki sonradan olmus gibi. Corona degilsindir diye dusunuyorum gittikten sonra bulasmistir buyuk ihtimalle
10 Yorumla
+1 yılKocan senle temaslı olduğu için belirtsin seni ceza yemeyin eğer pozitif olursan ve bu belli olursa ceza yiyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEmin olmak için test yaptır bence. Psikolojik olarak hasta olmamış olsan bile hasta gibi hissedebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yaptır bence... imkanın yoksa zaten 6_7 gün içerisinde belirti verir bence... internetten belirtilerini araştır...
00 YorumlaKapmış olma ihtimalin çok yüksek. Her ihtimale karşı test yaptırmanda fayda var. İnsanlar içine çıkmazsan da bu aralar iyi olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yani bulaşmıştır tabi yakınlaşmışsınız her türlü bulaşmıştır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. En iyi cevap test yapmak. Ara 112 yi kocam pzitif gelin test yapın
00 YorumlaYeni bekle derim bence bişey olmaz kuluçka dönemi ise bende yaşadım aynısını olmadı bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir ama test yapır 3-5 kez sürntü net cevap vermiyor
00 Yorumla Yok gecmez. Kocaya az tutuyor kadın seksi hastalık gecceek kadar olmaz koca ile
00 Yorumla
+1 yılYüksek Ateş. Öksürük. Ağrı olmayınca yapmiyolar test falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende başkaları ile görüşme kendini karantinaya al.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten kimseyle gorusmuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de covidim. Bana da öyle bulaştı. Muhtemelen bulaşmıştır size de. 🤭😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDudak dudağa gelmediyse sıkıntı yok demiş hoca. dudkalrin başka yere geldiyse birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYok canim sadece el sallamistir🙄
10 YorumlaKendini iyi hissediyorsan sknti yok
00 Yorumla
+1 yılSana bulaşmamış belli ki
00 YorumlaSevişmesenizde bulaşacaktı aynı evdesiniz çünkü
00 Yorumla
+1 yılHiç belli olmuyor ya yaptır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBelirti yoksa bulaşmamış olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltest yaptır bu aralar sevişme
00 Yorumla
+1 yılne var yani esinle birlikte hastalanırsın
00 Yorumla
+1 yıltemas olduğu için yaptırmalısın bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadında kalacak olmasın
00 Yorumla
+1 yıltabiki de nasil soru bu
00 YorumlaSabah uyanınca gözlerin ve başın ağrıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bulasti bile 😊
00 YorumlaAtın ölümü arpadan olsun demişsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Seks ile bulasmiyormus
00 Yorumla
+1 yılBana bulaşmamıştı. Karamsar olma bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarı diktirirsen bulaşmaz merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEwet hemde hemen test yaptirmalisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbinize ilaç verrydinz bşi olmazdı🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%99 bulaşmış evden çıkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevısenlere bulasmıyormus :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarantina uygula kendine
00 Yorumla Bulasmistir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Test yaptır mutlaka
10 Yorumla
+1 yılGit bi test yaptır.
00 YorumlaEvet, kesinlikle.
00 YorumlaSevgilinde olmuştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulasmistir bence
00 YorumlaKesin olmadın
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaptırmalısın
00 Yorumla Kesin geçmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulasmadı bana bizde 4 kez yapmıştık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbulaşır,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Korkun bumu yani
00 Yorumla
+1 yılKesin
20 Yorumla
+1 yılbelli olmaz bence
00 Yorumla