Haftalık ideal cinsel ilişki yaşama sayısı kaç olmalıdır?
Palavra sıkacaklar illaki olur, yok "günde 5 yapmadan bırakmam, illaki üç olmalı, yok her gün olmalı yoksa olmaz" diye tutturanları duyar gibiyim. Evet evliliğin ilk yıllarında bu her gün isteği yakalayabilirsiniz belki, ama abartmadan bir rakam söyleyin bakalım.
Haftalık ideal cinsel ilişki yaşama sayısı kaç olmalıdır?
Öncelikle soruyu soran arkadaşımıza tşşekkür ederek şunu söylemek isterim ki; doğru soru haftada kaç kez seks yapmalıdan önce doğru seks yaşamayı nasıl öğrenmeli olmalı. Çünkü ülkemizde bir çok kişi bırakın cinsellik yaşamayı henüz cinsel kimliğinden bile memnun değil. Toplumsal baskı sebebi ile bunu bile ifade edemezken bu kişi nasıl cinsellik yaşar elbette zor. Yaşayamadıklarımızı yaşar gösterip böbürlenmek artık toplumsal bir kalıp olmuş. Öyle ki soruyu soran arkadaş bile uçmayın dürüst olun demiş. :)
Neyse gelelim konumuza "Haftada kaç kez ilişki yaşanmalı?" bu soru yaş, ilişki süresi, doğru beslenme, sağlıklı yaşam, partnerlerin libido durumları ve öğretileri oldukça etkilidir. 18 - 25 yaş arası daha kısa ama çok daha sık ilişki yaşar ve doyamazken, 25-35 yaş arası daha romantik sık ama etkili atmosferleri olan cinsel birleşmeyi tercih edecektir. 35-45 arası daha tecrübeli acele etmeden keyifli ve tadını çıkartarak yaşayacağı cinsellik haftalık periyodu az olsa da haz oranı ve tatminkârlığı yüksek olacaktır. Bazen bu yaş grubu bazı uzak doğu felsefelerine, farkındalık yolculuklarına dahil olmasıyla cinselliğin farklı boyutlarda yaşanabilir olduğunu deneyimler, deneyimletir.
Bu haftalık periyodu az ama nirvana yolunda varlık yürüyüşüne dahiliyet sağlayabilir. 45-55 yaş arası artık amaç sadece penetrasyon olmaktan çıkmış birlikte aşk ile sevgiyi harmanlamak, beden, ruh, zihin üçlüsü ile hayat arkadaşı ile keyifli anlar yaşayarak keyif almaktır. Zaman, sayı çoktan değerini kaybetmiştir. Önemli olan birlikte ışık saçabilmek, rahatlamak olacaktır.
Yani şu asla unutulmamalı hiç bir akademik araştırma bizim ilişkimizi ya da hiçbir uzman 2 kişi arasında şekillenecek olan etkileşime bir kota koyamaz. Bilinenler yapılanlar çoğunluğun yaptıklarıdır. Siz kendi yolunuzu kendiniz çizin.
"Çiftleşmeyin, sevişin de kaç kez olduğuna takılmasanız da olur."
35-45 arası daha tecrübeli acele etmeden keyifli ve tadını çıkartarak yaşayacağı cinsellik haftalık periyodu az olsa da haz oranı ve tatminkârlığı yüksek olacaktır. denilmiş kesinlikle doğru. tecrübe ile sabit.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gücüne kuvvetine aradaki çekime ve şehvete bağlı bir olay. Ben her gün istiyorum mesela dayanamıyorum eşimle yapmadan ama başkası için benim yaptığım işkence gibi gelebilir
Düzenli bir ilişki var ise sonuçta hiç yokmuş gibi her saat bunu istemezsin. Günde 1 kez ya da 2 günde 1 kez olması hem heyecanı hem zevki kaliteli ve diri tutar.
1. bugün keyfim yok olmaz 2 banyo yapmam gerek sabah saçım ıslak çıkamam 3 çocuklar uyumadı yapma 4 bugün evi temizledim yorgunum 5 kayın valide bugün moralimi bozdu olmaz 6 her şey bu mu ne güzel yaşayıp gidiyoruz 7 sen azmışsın yeter 8 saçım ıslak kurumuyor olmaz 9 sen neden böyle yaptın benim moralim bozuldu olmaz 10 başım ağrıyor olmaz vs vs siz bu mazeretlerden dolayı yapamazsınız sonuçta sen beni beğenmiyorsun tripleri çok zor çoook hafta 5-10-15 1 olsun yeter :))
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevdiğimle beraber yaşasak böyle bir şey olabilse geceden sabaha kadar sabahları uyandığımızda duşa girmeden her saniye isterdim her gün olur bence sabah-akşam yapsanız 7.2=14 ideal sayı bu ama tutkuluysanız başka
Eğer erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorsam ve gerçekten seviyorsam sabahları seks yapmadan uyanmam geceleri de seks yapmadan uyuyamam gündüzleri de yapılsın ki tüm gün güzel hissedeyim umarım sevdiğim biriyle evlenirim ve çok çalışmaz tüm gün sevişiriz
11
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kızlardan en çok söyleyen haftada 10 demiş benim bir günde 15 kez yaptığım olmuştu günde en az 3-4 desek oda çiftler çalışıyorsa 28 kez Buda en azı
Sayısı ilişkiye göre ve kişiye göre değişir. Ama bence çok fazla olmalı. Doya doya sevişilmeli. Zaten ilişkide seks yoksa ilişkinin arkadaşlıktan farkı ne ki?
İnsnadan insan değişir Uzmanlar haftada 4 veya 5 öneriyor İstekli çiftler ve yeni evliler haftanın her günü seks yapabiliyorlar çünkü istiyorlar Evlilik ilerledikçe ve çocuk, yğun tempo falan bu haftada 4’e düşüyor yine Eşlerle ilgili kavram varsa burada eş karşısındakinide düşünerekten cevap vermeli ve ona göre istemeli
Yarışmada mıyız? İdealin tanımı görecelidir. Kişi psikolojik ve hormonal olarak kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman cinsel ilişki yaşamalı diye düşünüyorum. Bu durumu kıyaslama haline getirmek çiftleri olumsuz etkileyecektir. Bir tane hayatınız var, kendiniz için yaşayın, millete bir şeyleri ispat etmek zorunda değilsiniz.
Yeni çiftler için haftada 4-5 En az iki posta olsa iyi olur😂
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadını mutlu etmeden bırakmayın yatak da Elinizi vajinanın üst taraftan içine sokun tek parmak vajina üstünde içine yavaş şekilde sokun tek parmak usde bez gibi bişi var onu bulun Kadın kendinden geçer
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre 3 net olmalı üstü erkeğin ve kadının keyfine bağlı
Partnerim ile aramda tutku hala devam ediyorsa buna sayı koymam mümkün değil ama sanırım 2 günde 1 ideal olurdu. onun duruşu bakışı herhangi bir şeyi etkileyici olurdu, bu tamamen karşılıklı olması cinsel ilişkiyi daha keyifli hale getirecektir.
Haftada 2 kez yeterli olacaktır. Erkeklerinde bir sperm döngüsü vardır. Boşaldıktan sonra 3 ila 4 gün de bir sperm üretimi gerçekleşir. En ideali de budur bence.
Ten uyumunuza bağlı olarak, libidonuza bağlı olarak değişir bu sayılar. Sayılara takılmamak lazım. Kaliteli seks yapmak lazım. Sekste sayıdan ziyade kalite önemli..
bu işin ideali yok kişinin libidosuna göre ortama göre istege göre bir sürü faktöre göre degişir ideali yoktur yeri gelir haftada 5 yaparsın yeri gelir haftada 1
Merhaba değerli arkadaşlar,
Öncelikle soruyu soran arkadaşımıza tşşekkür ederek şunu söylemek isterim ki; doğru soru haftada kaç kez seks yapmalıdan önce doğru seks yaşamayı nasıl öğrenmeli olmalı. Çünkü ülkemizde bir çok kişi bırakın cinsellik yaşamayı henüz cinsel kimliğinden bile memnun değil. Toplumsal baskı sebebi ile bunu bile ifade edemezken bu kişi nasıl cinsellik yaşar elbette zor. Yaşayamadıklarımızı yaşar gösterip böbürlenmek artık toplumsal bir kalıp olmuş. Öyle ki soruyu soran arkadaş bile uçmayın dürüst olun demiş. :)
Neyse gelelim konumuza "Haftada kaç kez ilişki yaşanmalı?" bu soru yaş, ilişki süresi, doğru beslenme, sağlıklı yaşam, partnerlerin libido durumları ve öğretileri oldukça etkilidir. 18 - 25 yaş arası daha kısa ama çok daha sık ilişki yaşar ve doyamazken, 25-35 yaş arası daha romantik sık ama etkili atmosferleri olan cinsel birleşmeyi tercih edecektir. 35-45 arası daha tecrübeli acele etmeden keyifli ve tadını çıkartarak yaşayacağı cinsellik haftalık periyodu az olsa da haz oranı ve tatminkârlığı yüksek olacaktır. Bazen bu yaş grubu bazı uzak doğu felsefelerine, farkındalık yolculuklarına dahil olmasıyla cinselliğin farklı boyutlarda yaşanabilir olduğunu deneyimler, deneyimletir.
Bu haftalık periyodu az ama nirvana yolunda varlık yürüyüşüne dahiliyet sağlayabilir. 45-55 yaş arası artık amaç sadece penetrasyon olmaktan çıkmış birlikte aşk ile sevgiyi harmanlamak, beden, ruh, zihin üçlüsü ile hayat arkadaşı ile keyifli anlar yaşayarak keyif almaktır. Zaman, sayı çoktan değerini kaybetmiştir. Önemli olan birlikte ışık saçabilmek, rahatlamak olacaktır.
Yani şu asla unutulmamalı hiç bir akademik araştırma bizim ilişkimizi ya da hiçbir uzman 2 kişi arasında şekillenecek olan etkileşime bir kota koyamaz. Bilinenler yapılanlar çoğunluğun yaptıklarıdır. Siz kendi yolunuzu kendiniz çizin.
"Çiftleşmeyin, sevişin de kaç kez olduğuna takılmasanız da olur."
"Çiftleşmeyin, sevişin..." Bu sözü ayakta alkışlarım... :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.