Cinsel Yaşam 3 ay Evlendikten sonra haftada kaç kere cinsel ilişki normal, ideal sayı kaç olmalı? Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler3 ay Haftada boş geçen var mı Güncellemeler3 ay Haftada 5 gün olmalı degil mi Evlendikten sonra haftada kaç kere cinsel ilişki normal, ideal sayı kaç olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Bu konu tamamen kişilerin istek ve arzularına dayalı değişir 0 2 Yorumla Muhammes2525 3 ay Sence kac olmali Yorumla YecücMecüc 3 ay Günde 3 de olur hafta 7 de dedim bu tamamen o an ki arzu şehvet ve isteğe bağlı Yorumla
Defness_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 3 ay Başlarda hergün olmalı birden fazla hatta sonrasında bilmiyorum 0 1 Yorumla Muhammes2525 3 ay Haftada 5 gün olmali degil mi Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Her gün😅 2 1 Yorumla Muhammes2525 3 ay Çok guzel keske senin gibi sevgilim olsa Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Biz her gün yaparız 5 yıllık evliyim 0 1 Yorumla Muhammes2525 3 ay Oha hergun mu cidli misin Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Günde iki 1 1 Yorumla Muhammes2525 3 ay Hergun mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu konu tamamen kişilerin istek ve arzularına dayalı değişir
Sence kac olmali
Günde 3 de olur hafta 7 de dedim bu tamamen o an ki arzu şehvet ve isteğe bağlı
Başlarda hergün olmalı birden fazla hatta sonrasında bilmiyorum
Haftada 5 gün olmali degil mi
Her gün😅
Çok guzel keske senin gibi sevgilim olsa
Biz her gün yaparız
5 yıllık evliyim