Cinsel Yaşam Bakir bir koca istemek yanlış mı? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Bakir bir koca istemek yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
ErayXAhmet Takip Et Xper 6 Yaş: 83 , eic 94% +1 yıl girllll benden öncesiyle olduysa sikini kırarım 6 1 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl 78indw bakır mi ariyoj Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Çok zor bu zamanda bakır kadın erkek o yüzden ona takılmamak lazım 2 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Bence yok varsada sana denk gelmez haklısın tabiki. Ama yaban doğada bile dominant genler taşıyan güçlü ve tecrübeli erkek tercih edilir 0 0 Yorumla
ahmetdmr33 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gayet normal birşey erkek istiyorsa kadınında hakkı var 1 0 Yorumla
mezarcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Tabiki de hakkı var gayet normal bir istek hem çevrem de de hâlâ bakir kalan arkadaşlarım var 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl hayır tabiki ve bakir erkekler puff oldu yoklar :/ 4 1 Yorumla Grakasham +1 yıl Kız eli tutmadım son paylaşıma bakabilirsin ben bakir kız aradım aşk için uğraştım pes ettim Yorumla
KURTİNİNDE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. 21 yıllık bakirim fakat tek sorun kanıtlayamamam 3 0 Yorumla
Mykoo Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben kadın olsam isterdim gayette hakkiniz. 2 0 Yorumla
TipsizAdam35 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Kesinlikle değil, ama bedeli biraz ağır olur. 2 0 Yorumla
PofudukNecmi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nasip, kişi temiz ise zaten temize layıktır. 1 0 Yorumla
mertcanbüyücü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl yanlış değil bende bakire kadın arıyorum 1 0 Yorumla
renokartal34 Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 57% +1 yıl tabii ki hakkın çünkü erkekler de öyle istiyor 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hakkı var tabii bakır erkekte var 1 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bakir erkek var. Kadının da hakkıdır. 1 0 Yorumla
OylesineAcildi006 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tabiki Var Güzel Bir Düşünce😊 1 0 Yorumla
Mistikhayatlar Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsteyebilirsin tabiki sende bakireysen ama 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İsteğe bağlı kimi bakır ister kimi tecrübeli 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok seyrek de olsa vardır. 1 0 Yorumla
muratttrr3 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Ne bakir erkek nede bakir kadin kaldi oyuzden bu tur seyleri kafaya taknayin 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşanmış 2 el Az kullanılmışlar var 😂😂 1 0 Yorumla
melismelis2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hakki var tabikii sonucta erkekler istiyorlar.. 6 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadınların da hakkı var. 2 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Bakirim 4 1 Yorumla M-B-B +1 yıl Ama bir kadına bakire misin diye soracak kaba bir kişiliğim yok. Sevgime bakarım. Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yok , erkeğin ki girdikçe genişlemez ama sizinki genişler 1 6 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Eksileyen kızlar bir baksın bana Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl 👁️😄 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Gülme kız, onları bul bana Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Biri benim işte 👉🏻👈🏻 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Kötü kizz Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl 50 cm uzunluğunda 9 cm genişliğinde çocuk çıkan yere ne soksan genişlemez. Yorumla
Tugay___ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Temiz 0 km el değmemiş bi koca hakkınız 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Gerçek hazzı yaşamamış tüm erkekler bakirdir bence 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. neden yanlış olsun ki 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkes her şeyi isteyebilir 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kaldımıkii 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Gayet hak bir konu 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Tercih senin. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaldı mı ki 1 2 Yorumla göklerdendüşenadamm +1 yıl Maalesef ben varım hala😅 Yorumla doanylmz +1 yıl Açıkçası buna değer verip önemseyen ve arayan kadın kadı mı? Doğru soru bu olsa gerek. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
girllll benden öncesiyle olduysa sikini kırarım
78indw bakır mi ariyoj
Çok zor bu zamanda bakır kadın erkek o yüzden ona takılmamak lazım
Bence yok varsada sana denk gelmez haklısın tabiki. Ama yaban doğada bile dominant genler taşıyan güçlü ve tecrübeli erkek tercih edilir
Gayet normal birşey erkek istiyorsa kadınında hakkı var
Tabiki de hakkı var gayet normal bir istek hem çevrem de de hâlâ bakir kalan arkadaşlarım var
hayır tabiki ve bakir erkekler puff oldu yoklar :/
Kız eli tutmadım son paylaşıma bakabilirsin ben bakir kız aradım aşk için uğraştım pes ettim
yanlış bir şey yok ta anlayabilirmisin ne olduğunu o önemli
Bence bakir olmaması daha iyi
21 yıllık bakirim fakat tek sorun kanıtlayamamam
Ben namusumu halen korumaktayım. 🙂
Eger bakireyse isteyebilir
Yerinde ve hakli bir istek.
Ben kadın olsam isterdim gayette hakkiniz.
Kesinlikle değil, ama bedeli biraz ağır olur.
İsteyebilir ama asıl soru bulabilir mi?
Elbette vardır aramak gerekiyor
Nasip, kişi temiz ise zaten temize layıktır.
yanlış değil bende bakire kadın arıyorum
tabii ki hakkın çünkü erkekler de öyle istiyor
Hakkı var tabii bakır erkekte var
illaki vardır kendini eşine saklayan
Bulsan bile ne kadar inanıceksın?
Bakir erkek var. Kadının da hakkıdır.
Tabiki Var Güzel Bir Düşünce😊
Yanlış değil ama biraz zor gibi bence
Beni seven böyle sevsin. :)
Tercih tabiiki.. varsa, neden olmasın😀
İsteyebilirsin tabiki sende bakireysen ama
İsteğe bağlı kimi bakır ister kimi tecrübeli
Çok seyrek de olsa vardır.
Tabiki de hakkinuz var
Sanırım ne bakır erkek nede kadın kaldı stoklarda tükendi 😂
Ne bakir erkek nede bakir kadin kaldi oyuzden bu tur seyleri kafaya taknayin
Boşanmış 2 el Az kullanılmışlar var 😂😂
Yooo en doğal haklarıda bulamazsinizki
Hakki var tabikii sonucta erkekler istiyorlar..
ben bakirim, evledigim eşim beni bozar tek
Kadınların da hakkı var.
Benim gibi bakirmi bence hakkınız var tabi
Bakirim
Ama bir kadına bakire misin diye soracak kaba bir kişiliğim yok. Sevgime bakarım.
Yok , erkeğin ki girdikçe genişlemez ama sizinki genişler
Eksileyen kızlar bir baksın bana
👁️😄
Gülme kız, onları bul bana
Biri benim işte 👉🏻👈🏻
Kötü kizz
50 cm uzunluğunda 9 cm genişliğinde çocuk çıkan yere ne soksan genişlemez.
Temiz 0 km el değmemiş bi koca hakkınız
Bakirelikten kastiniz nedir acaba?
Gerçek hazzı yaşamamış tüm erkekler bakirdir bence
neden yanlış olsun ki
Yanlış tabi deliğin yerini bilmez 🤣
Herkes her şeyi isteyebilir
Takılmıyorum buna
Ben kaldım kardeş ben kaldım
Kaldımıkii
Hayır degil
Kaldı tabii 🖐🏽
Var tabi
Gayet hak bir konu
Normal en dogal hakkin
Bakr oldugunu nereden bileceksin pekı
vallahi varlar
Tercih senin.
Var tabiki..
Bakire bakir yakışır
Kaldı mı ki
Maalesef ben varım hala😅
Açıkçası buna değer verip önemseyen ve arayan kadın kadı mı? Doğru soru bu olsa gerek.