Bu arada bakir erkek kalmış mıdır?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkesin kendi tercihi tabii ki ama sürekli onla bunla ilişkiye giripte bakirelik aramayı yanlış buluyorum şahsen. Ve bakir/bakireleri tecrübesiz bulan da var. Bana göre evleneceğim adam çok olmamak şartıyla seks yapabilir. Çünkü bunu denemeye onun da hakkı var ben daha onun karşısına çıkana kadar ohhoo
Bakir erkek vardır elbette ama evlilik çağına gelip cinsel deneyimi olmayanların sayısı azdır.
Eğer kadın bakireyse böyle bir eş istemesi yanlış değil. Aynı şey erkekler için de geçerli. Ama her çiçekten bal alıp koklanmadık gül aramak, iki taraf için de doğru bir davranış değil.
Tabi ki de yanlış değil tam tersi bu senin hakkın kısasa kısas ben de bu şekilde düşünüyorum yolsa yürürken bile karşımda olan erkeğe dönüp bakmazken manit yapmaz ve hiç bir yakınlık kurmazken neden kocam bakir olmasın dimi yani tek bir kişi ilk ve tek düz mantık ❤
Nerden biliceksin 😄 alnındamı yazıyo adamın
Acemi adam kendini belli eder
Bu devirde bakir bir erkek zor bulursun. Bulduklarında uymayabilir uyuşmaya bilirsin. . Düzgün şerefli insan pek yok. Bnce geçmişte ne yaşadığına bakmak yerine. Merhametine vicdanına sana verdiği değere bakman çok daha iyi olacaktır
Cevap
114Cevap
Bakir erkek, bakire kız halen var. İstemek de oldukça doğal
Erkeklerin bakire kadınla evlenmek istemesi gibi bir durumdur gadası. Her kadının böyle bir isteği olabilir.
kadın ve erkek eşittir insanların istek ve düşünceleri de kendilerine göre doğrudurr kişiseldirrr böylelikle bakir koca istenilebilirrr kimse bunu yargılayamazz bakir erkek elbette kalmıştırr neden umudunuzu yitiriyorsunuz hayatta seks denilen saçmalıktan çok daha güzel zevk veren detaylar mevcutt zeki olan aklını üstünce kullanabilen erkeklerr buna önem vermiyorr benim sevgilim bakirr cinselliğe de hiç düşkün değill öyle olmasaydı da onu isterdimmm ama bakir olmasıı onun çekiciliğini artırıyorr gözümdee
Bakir bir Erkek bulursanız bana da sipariş eder misiniz? :)
- Gerçekten şöyle kibar, naif ve kızlarla cinsel bağı olmayan bir Erkekle evlenme hayalim var. Hem beni anlayışla karşılar hemde bana kızdığında şiddet uygulamaz. <3
- Cinsel yönden tecrübesiz olması beni heyecanlandırır.
Elbette istemeye hakları var kısasa kısastır yani ama kaldığını sanmıyorum
Yaa tabikide en doğal hakkın sen nasıl kimseyle bir şey yaşamayıp temiz kaldıysan eşinin de böyle olmasını istememen anormal bence yani ilkleri yaşadığın helalin eşin olması ne güzel o heyecanı her zaman hatırlayacaksın hiçbir pişmanlık duymayacaksın. Bakir erkekler de var inan ki hatta ben ilk sevgilimin eşim olmasını istediğim için bile ileride sonlanacak sevgililiklere girmiyorum bu yüzden hiç sevgilim olmadı düşüncende çok haklısın senin gibileride varmış ne güzel
Düzgün bir hayat sürmek ve kimsenin günahına girmemek adına aldığım bir karar hala geçerliliğini koruyor evet bakirim. Ancak şartlar sana hayatı tonlar tüm bunlara zorlar. Doğru kişiyi beklemekten sıkılmış olabilirim üstelik iki defa buldum derken bakire olmadıklarını öğrenmem de cabası. Sonra güven saygı sevgi sorun...
Bakir birini bulabilirsen neden olmasın , ama bakir erkek sayısı bence çok az.
Nesli tukenmis onlarin istesen de bulamazsin herhalde
haha ben nesli tükenmek üzere olanlardanım
@yaneyya Sakin ol önce bir lütfen 🙏. Şimdi öyle bakarsak eğer bense böyle sneşn gibi düşünen kadın görmedim, bulamıyorum Haa söylesek çok var ama hani nerde.
Mesela kadınların işte dürüst, sadık, güvenilir, seven, ilgi gösteren erkek profilini illa ki dıymuşsundur. Peki, sen bana bunu söyleyip bunun aksini her daim yalan kadınların açıklamasını yapar mısın? ya da bunu diypte gerçektrn böyle birine değer veren kadın var mı, kaldı mı? Haa yani varsa ben yılardır bir tanesine denk gelemedim de mesela? Tanıdık geldi mi bu?
Genelleme yi ben değil kadınların bir çoğu yapıyor erkeklerin hepsi şerefsizdir diyerek. Hepsi aldatır diyerek. Hepsinin aklında seks vardır diyerek. Sadık değiller olamazlar diyerek. Biraz dürüst olalım sen dmeiş olabilirisn fakat bir sürü kadın arkadaşından ve etrafından duymuşsundur..
Ben bir sürü kadın ile yatmadıysam şerefsiz değilsem birini aldatmadıysam lullanamdıysam aksine kadına çok değer biri isem, neden bu düşünceleri ve söylemleri her gün duymak ve görmek zorunda kalıyorum? Açıklar mısın? Konu bakir erkek değil sadece ben o konuda da yorum yaptım ve olduğunu söyledim. En iyi kendimi bilirim ezbere konuşmak saçma olur. Kusura bakma ama bu işin cinsiyeti yok ve çok az masum insan var artık dünyada.
Tartışmak ya da kavga etmek değil benim derdim zaten. Gayet güzel kalp kırmadan tartılabilecek bir yapıya sahibim. Önce bir anlamak lazım, empati kurmak lazım. Sen söyleidklerin de genel olarak haklısın evet ama herkesi ve herşeyi kapsamıyor bu durum ve bu olamaz zaten. Hiçbir zaman herkes, aynı olup aynı şeyleri yapamaz. Dünyada her zaman kötüler olacağı gibi her zaman iyilere olacaktır. Bunun sayısı artar azalır ama bu olur şaşmaz. Beklentin bu yönde ise öyle insan var sadece bunu bilin. Doğru insanlar ile karşılamazdığınızı ya da o insanı görüp önemsemeidğinizi görün. Kendinizle yüzleşin bu hepimiz için geçerli bir durum.
Ben niye kendimle yuzlesiyim yaa? Avrupada yasiyorum burda bir erkegin bakir kalma ihtimali var mi? Yok tabiki. Dindar olan erken den evleniyor 21-22 de digerlerinde orda burda yaylaniyor iste. Butun erkekler s*refsiz butun erkekler kandirir butun erkekler oyun oynar mi demisim? Gayet guzel bisey soylemisim aslinda nesli tukendi diyere bu bakir erkekleri ovmek gibi bisey. Ne kadar alindin ya allah askina. Sanki yerin dibine sokmusum gibi destanlar yazdin da soyledigim de kotu birseyde yok. Sanki nefret kustum.
Bak hala diyorum altını çizerek benim senel bir derdim yok ve benim sözlerim seni direkt hedef alan şeyler değil. Nerde yaşıyorsun falan onu da bilmem. Söylediğim şey artık bazı şeyleri duymaktan sıkıldım. İnsanlar bir şeyi söylüyor ama farklı birşey yapıyorlar. Bu sinir ediyor. Senlik değil durum. Orda ya da burda bilmem orda da vardır mutlaka. Şöyle de bir gerçek var. Kadınlarda zaten çok büyük bir kısmı böyle bir şeye değer vermiyor. Eskide kaldı o işler. Bununda farkındasındır.
Söylem başka birşey yapmak başka birşey. Seni tenzih ederek diyorum söyleniyor bir çok şey ama yapılmıyor. Senin yorumun altındayım evet ama seni hedef almıyorum. Bir çok kadını kasayan ulusa sesleniş gibi düşün artık kim denk gelip okursa belki üç beş kişi işte 😃 Haa onlarda sallamaz lar tabi ayrı konu.
Kısasa kısas. Kişi Kendisi nasılsa karşısındadan da bekleyebilir pek tabi. Cinsiyeti olması yanlış zaten. Bu ülkede herkes böyle öğretiyor çocuklarına umarım değişir bu durum. Eşitlik olur.
Hakları tabi ki bizim nasıl hakkımızsa sizinde hakkınız. Bakir erkekler tabi ki var. Mesela ben bu zamana kadar bir kızı öpmeyi bırak elini bile tutmadım.
Bekaret sadece zarda mı? Alabildiğine açık giyinip her erkeği şehvetin doruklarına çıkartıp sonra bakireyim deyip kakalamak mı? Biz bu memlekette kızlık bozulmasın diye ters ilişkiye giren binlerce kız görmedik mi. Herkes layığını buluyor.
Kimse temiz istediği kadar temiz kalmıyor... Bedenen ya da beynen.
Elbette haklısın ancak bu toplumun erkeğin elinin karası kadının alnının karası mantığı oldukça bu değişmez.. Modern ülkelerde kimse kızlık zarı aramaz.
Yanlış ömürlük ara saysın sevsin yeter. Beni saymamış sevmemiş ömürlük olmamış bakire yi nabayım. 2 delgi hasat olsun kalbi güzel olsun insancıl yapıcı olsun
Bakir erkek istersin, sen hala bakireysen. Olmayip da bu talebi sunmak riyakarliktir.
Bakir erkek kalmis midir? Elbette kalmistir. Herkes ayni degil.
Yanlış değil tabi bakir var tabiki etrafımda hemde çok
Ana tecrübesizlik te bakabilrşiz boş tarafından da bak
İşi dolma doldurur gibi yapmak ta olmaz
Kadınların bakir bir eş istemesi en doğal hakları. Çünkü herkes ilkini llki olan kişiyle yaşamayı hak eder.
Bakir ya da bakire istemenin temelinde, birlikte olacağınız kişinin cinsel yönden hiçbir yaşamamış olmasını istemektir. Günümüzde ise böyle birini bulmak zor.
İstemeye hakkın var tabi. Bunu sorgulamak bize düşmez.
Erkekler bakire eş ne kadar hak ise; kadınlarında bakir koca istemesi o kadar haktır.
Tabi ki var neden olmasin ama kendin bakir değilsen karşındaki bakir değilse yargılamayamazsin bunu maalesef. 😊
ben evlendiğim kadının bakire olmasını istediğim için ona saygım doğrultusunda ben de bakir kaldım evet sanırım az da olsa hala bakir erkekler var
En fazla0_10 yaş sınırı arasında bakir erkek grubuna giriyor
Bence doğar soğmaz beşik kentme yapılsın
Büyğyğnce bakirliği bozuyorlar çünkü:D
Acemiyim bakirim ama aşk kızlar için oyuncak gibi olmuş kızlara güvenmiyorum bırakıp gidiyorlar ben de bakirlikten çıkmak istiyorum
Yanlis soyleyen kim? hem ne takiyorsun ki insanlar ne soyluyor diye? evet cok var :)
Yanlış değildir.. mutlaka vardır bakir erkek ama çok nadir bulunur..
mesela ben...
Hayır, tabiki yanlış değil.
Bakir erkeklerin sayısı da hiç azımsanacak kadar değil.
isteyebilirsin elbette, erkeklerin bakire istemesi kadar saçma
Kim nasıl birini istiyorsa yanlış değildir. Tercihler kişiyi ilgilendirir. Kendi hayatıdır.
Hakkı var neden olmasın zaten olması gerekende o bakir bakireyle, bakire bakir ile olmalı
Bakır dedıgın ne kı; düşün iki kadın bırısı o iş harıç hepsını yapmış ama bakire, digerı sevmış sevdıgıyle olmuş ama bakire degıl. Bu erkekler içinde gecerlı, bekaret bacak arasında degıl kısacası
Vardır bakir erkek..
Bakir/bakire olanların bunu istemeye hakkı var
Ben kendimi koruyorum ve İNŞALLAH evleneceğim nasibimde bakire olur. Rabbimden duamdır <3
Tabiki de hakkı vardır. Sorusu bile absürt olmuş babe! Ve var hala bakire insanlar.
Sonra 3 saniye de boşalınca kocam beni mutlu edemiyor olsun 😁 Erkeklerin tecrübeli olması şart.
Kesinlikle hakki ve inan hala var bakir erkek bence..
İllaki vardır ama şu an günümüzde çok az sayıda bakır erkek vardır 1000 de 1 gibi bir sey
Yanlış değil eğer kendinde öyleysen.
https://youtu. be/J61e1jI8ZaQ ve illaki bir sürü kişi daha.
Daha bakirleri yatakta istemiyosunuz koca olarak nasıl isticeksiniz
Bana göre bu konulara takılmamak laizm ama bakireysen bakir istemek hakkın
İstemekte sorun yok da bulabilecen mi asıl mesele orada.
Bakire koca bulabilmek cennetde akp bulabilmek kadar zor..
Kim hangisini tercih ederse onu alır. Bakir erkeklerden birisi de benim.
Yani kucaktan kucağa gezdiyse yataktan yatağa atladıysa istemesi haksızlık.
nasıl z2keceğini bilmez ki :D sonra göbek deliğinden zorlamaya başlar artık :D
Yani istese bile bakire olmadığını ıspatlayamaz bu yüzden sıkıntı yok 😜 san etmiyorum kaldığını
İsteyebilirsin gayet normal bir şey. Evlilik dışı seks 4 büyük dinde de en büyük günahlardan.
Haklarıdır tabi ki kendileri de yaşamadıysa ama oda çok zor.
Bakir erkek var uslu bir kız olursanız bir gün onları bulabilirsiniz...
Herkes etik kurallar çerçevesinde düşüncelerinde ve isteklerinden özgürdür. 😌
Yanlış değil kesinlikle, kişi bakire ise bu en büyük hakkı.
Ben bakirim bu yaşıma kadar sakladım kendimi doğal olarak istiyorum ve bunu kadında isteyebilir
Bakir bakireyi bulur. Bakire bakiri. Tabi sonucta tercih meselesi de var
Yanlış değil de erkek bakir olmuş, olmamış, kadınların bunu önemseyeceğini düşünmüyorum. 37 yaşında halen bekar ve bakirim.
İsteyebilirsin. Kime ne. İstemek herkeisn hakkı alabilmek başka bir olay. Böyle biri isen, istemekte en doğal hakkın.
Tabi ki istemek de haklı bakir erkek isteyebilirler
Bence doğru ama yaşadığımız bu yıllarda kimse temiz değil maalesef 🤷
bakir birisi olarak ben aslında toplum yapısından dolayı bunu söylemeye bile çekinir oldum
İki tarafında bakir bakire istemesi yanlış değil tabi istemek için o insanında birşeyler yaşamamış olması lazım
Kızlar bu kadar civelek olursa erkekler bakir kalamazlar. Kızlar kendini ucuza satarsa erkekler namuslu olamazlar.
Kızın namusu olduğu kadar erkeğin de var
Bu bir hataysa bu hatayı iki kişi yapıyor biri birinden daha az suçlu değil. Ortada bir yanlış varsa çözümü araniyorsa her iki cins de kendine sahip olmalı.
@olasılıklararenedak Elbette senin dediğin de doğru. Günah tek taraflı sonuçta ama soruyu soran bir kız olduğu için söyledim. Biz erkekler bulamıyoruz bakire kız. Nerde kaldı kızlar bakir erkek bulacak. Bir güzel kız kafaya koydu mu 5 tane erkeği bile baştan çıkarabiliyor ama bir kız "HAYIR" dediği zaman 50 tane de yakışıklı adam da biraraya olsa o kadını caydıramıyor. Demem o ki namus iki cinsiyet için de geçerli ama bir cemiyette kadınların iffetli olması her şeyden daha önemli.
Erkekler cinselliğe hayır deme konusunda biraz daha zayıf olsa da kadın da duygusal bağ kurunca hayır demede zorlanıyor
Herkesin isteği kendine sonuçta bulmak var bulamamak var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?