Günaydın KScanlar, nasılsınız... Ramazan ayının ilk günü olmasına rağmen daha şimdiden değerli üyelerimizin paylaşımların da "Oruç olmasaydım var ya!" gerisini siz tamamlayın kaba yorumlar görmeye başladım. (sanırım bazı üyelerinimizin açlığı nerdeyse görselde ki gibi 😂) Elbette uygun oldukça gerekeni değerli modlarımızla yapacağız. Tabiki bir kaç densiz üzerinden genelleme yapmak elbette olmaz. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim... Ramazan ayında cinsel açlık mı yoksa fiziksel açlık mı daha çok sizi etkileyecek?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan#aynadakiajansoruyor
Ramazan ayında cinsel açlık mı yoksa fiziksel açlık mı daha çok sizi etkileyecek?
Gerçekten sorunu gördükten sonra gülümsediğimi belirtmek istiyorum ki Ramazan ayında ve diğer zamanlarda oruç tutmak da ki asıl önemli olan insanın nefsinin arzularına teslim olmayacağını oruç tutmak ile göstermiş olmasıdır.
Orucun ilk gününde hafif bir baş ağrısı yaşamakla birlikte ister istemez açlık kan şekeri düşüklüğü olduğu için üşüme sorunu oluyor ama ilerleyen zamanlarda alışma süreci ile birlikte daha rahat bir oruç geçiyor.
Genelde evde olduğum için ve ağır bir herhangi işte çalışmıyorum bu yüzden öyle açlık susuzluk sıkıntım yok cinsel şehvet konusuna gelince de Oruç tutmak sevgili Peygamber Efendimiz Hz Muhammed Sallallahu aleyhi ve sellem dediği gibi oruç şehveti kırar bu yüzden aşırı cinsellik gibi bir istek çök da insanın aklından geçmiyor.