Cinsel Yaşam Ramazan ayı cinsel yaşamınızı etkiliyor mu? anneoğul2 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 olumlu veya olumsuz yönde Ramazan ayı cinsel yaşamınızı etkiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Notmal zamanda her sabah ve her akşam seks yapmayı seven biri olarak sadece akşam seks yapmak zorunda kalmak olumsuz etkiliyor beni 0 0 Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Bazı kızlar oruç tuttuğu için beni olumsuz etkiliyor. 0 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Valla ben bekar olduğum halde rahat mastürbasyon yapamıyorum evlilere Allah sabır versin 😂😂🤣 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani mübarek bir ay olduğu için temasta bulunamıyoruz 0 0 Yorumla
Emre_tunalı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl olumlu yönü cinsel yönden pek olmasa da, doğal arzuları kontrol etme gücü veriyor...onun dışında geceyi doğru planlarsan, olumsuz etkisi de pek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buradan sesleniyorum yazanların çoğu arayışta ama neyi uykuyu 😂😂 0 0 Yorumla
BerkGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Tabiki açken daha aktifken yok olunca istek kaçıyor 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır etkilemiyor istiyorsak akşam yapıyoruz 1 0 Yorumla
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Libidom yükseliyor Ramazan ayında ama öyle işte 😊 0 0 Yorumla
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl olmadığı için etkilemiyor :) ama olsa güzel olurdu 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Zaten ramazan önceside tatil olunca 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Müslüman değilim ve etkilemiyor. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkiliyor 0 0 Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olumsuz etkiledi. 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. etkilemiyo 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. geceler devam 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ramazanda kapalıyız 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç etkisi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Notmal zamanda her sabah ve her akşam seks yapmayı seven biri olarak sadece akşam seks yapmak zorunda kalmak olumsuz etkiliyor beni
Bazı kızlar oruç tuttuğu için beni olumsuz etkiliyor.
Valla ben bekar olduğum halde rahat mastürbasyon yapamıyorum evlilere Allah sabır versin 😂😂🤣
Yani mübarek bir ay olduğu için temasta bulunamıyoruz
olumlu yönü cinsel yönden pek olmasa da, doğal arzuları kontrol etme gücü veriyor...
onun dışında geceyi doğru planlarsan, olumsuz etkisi de pek yok
Buradan sesleniyorum yazanların çoğu arayışta ama neyi uykuyu 😂😂
Tabiki açken daha aktifken yok olunca istek kaçıyor
Hayır etkilemiyor istiyorsak akşam yapıyoruz
Libidom yükseliyor Ramazan ayında ama öyle işte 😊
Sayiyi bozmaya geldim sevaptir
olmadığı için etkilemiyor :) ama olsa güzel olurdu
Zaten ramazan önceside tatil olunca
Daha dikkatli davranıyorum.
Müslüman değilim ve etkilemiyor.
yo etkilemiyor çaatır çatır deavm
Hiç etkilemiyor😂