Uzun zamandır tanıdığım biriyle cinsellik yaşadık ama sevgili değiliz. O günden sonra ikimizden de ses çıkmadı. Kimin araması lazım? Ya da sebebi nedir? Ben de açıkcası aramak istemiyorum hani birlikte olduk diye peşine düşmüş gibi olmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, anlaşılan ikinizde birbirinizi arzulamissiniz, ancak yatak odasinda kalmış bu durum,, senin araman pek doğru olmaz, eğer sana karşı ilgi duyuyor, sevgililik düşünüyor olsaydı o şimdiye kadar seni aramakla kalmaz, yanında olurdu..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşanan ilişki sanırım kimseyi tatmin etmede sıkıntı olmuş olmalı kimse memnun değil ki kimse aramamış bazen kullanmasını bilmediğimiz kişiyle sadece ihtiyaç amaçlı seks devamlılık olmamasına sebep oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
Beraber olmadan önce zaten farkındaymışsın durumun tekrar ihtiyacı olursa seni arayacaktır veya ten uyumu bulamamıştır. 👒
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ondan duygusal olarak hoşlandığın için mi bir çekim hissedip beraber oldun, yoksa anlik bir sey miydi cinsel çekim gibi? Eger baştan beri hoslaniyorsan tabi ki daha fazlasini beklemen normal ama anlik bir sey yasadiysaniz o da hani andan dolayı oyle yasadiginizi düşünüyorsa bundan dolayı ne diyeceğini bilmediğinden aramamıştır diye düşünüyorum. Aramıyor olması seni nasıl hissettiriyor?
20 Yorumla
+1 yılCanın istiyorsa ara belki oda senden bekliyor aramanı
00 YorumlaSevgili değilseniz ses çıkmaması belki normal hayata geçiş yapmanızdandır
Bormalde iletişim nasıl kuruyorsanız o şekilde kurabiirsiniz şşş kimse bilmesin 😉
Erkek de arayabilir kadın da
Tabi bir sorun olmamışsa00 Yorumla
+1 yılOnun ne düşündüğünü ne istediğini kimse bilemez ama yaptığı çok yanlış bi davranış hiç yoktan bi mesaj yazıp hal hatır edebilir bencillik çok kötü birşey
00 Yorumla
+1 yılerkeğin arayıp sorması ve hatta bunu hediyelerle yapması gerek, yapmadıysa kazmanın önde gidenidir...
00 YorumlaSen memnun kaldıysan arayıp konuşabilirsin. Onun da düşüncesini almış olursun. O da memnunsa devam edersiniz, değilse de düşğnmek zorunda kalmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok ayıp seni neden aramadı sevgili değil misiniz belki seninle tek yatmak istedi seni sevmiyor olabilir mi? Ya da seks sırasında utandığı bi olay mı oldu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıloda böyle zannedip üstüne düşmüyorsa güzel yat git en iyisi
00 Yorumla
+1 yılOlan oldu ne peşindesin adam istediğini Almış ve memnun kalmamış ki aramamiş
00 Yorumlaİlginç yani yaşadığınız seks hoşunuza gittiyse bi taraf adım atardı demek ikinizde begenmediniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden ses çıkmadıysa sen de pek takmamışsın demekki yaşanan olayı...
o da aramadıysa o da pek takmamış yaşanan olayı...
dert ettiğine göre sanırım devamında birşeyler beklemişsin..
nasıl tanıdık biri bu?00 Yorumla
+1 yılBüyük terbiyesizlik olmuş
Sen arama onun araması lazım
Aramıyorsa aylar sonra arar yine ilişki için
Cevabını o zaman verirsin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarayacağı zaman belli tekrar canı istediğinde arar niye dersen sevgili değilsin ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin mesaj atması araması lazım kusura bakma ama tam bir öküz olabilir tanıdığın kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolay nasıl gelişti peki? spontane mi gelişti iş yerinden mi mahalleden mi ona göre bişi dicem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir ses çıkmasını istiyorsunuz zaten sevgili değilsiniz sadece tatmin amaçlı yapılmış birşey:
00 Yorumla
+1 yılErkeğin araması lazım
Yok ben kendimi kullandırmak istiyorum dersen sen ara00 Yorumla
+1 yılMemnun kalmamışsiniz belli
00 YorumlaNden oldun durduk yere
02 Yorumla
Soran+1 yılSalaklık yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekrar canın istiyorsa ara
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Zamana bırak.. illa arayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmış atmış seni niye arasın ki ne bekliosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. arama sadece selam diye mesaj at
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılseyı kalkınca arar yıne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına bak bence
00 Yorumla O arıycak normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek aramalı
20 Yorumla
+1 yılKızz sevgilimisiniz?
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğiliz dedim yaaa
- +1 yıl
Neden ilişki yaşadın kii😔
Soran+1 yılAptallığımdan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki yaşadıktan sonra kimseden ses çıkmadı, nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat