Erkeğin ses tonunun hoş olması kadınlarda cinsel istek artmasına neden oluyormuş, bu doğru mu?
Ses tonu kadınlar için etkileyici gelebiliyor. Özellikle tok ve kalın sesli erkekler cinsel yönden de kadınların ilgisini çekiyor. Araştırmalar da bunu ortaya koyuyor. Ses tonu cinsel isteğinizi arttırmada ne kadar etkilidir?
Erkeğin ses tonunun hoş olması kadınlarda cinsel istek artmasına neden oluyormuş, bu doğru mu?
Doğru olduğunu düşünüyorum. Arzuladığımız kişinin kulağıma hitap ederken ses tonu bizi etkiler. Bunun örneğini sinemalarda görebiliriz kadını etkilemek için ses tonunu kullanan bir çok replik vardır. Cinsel çekimde görselliğin önemi kadar duyular ve kokularda önemlidir.👒
Altı üstü ses tonu bu kadar büyütmeye gerek yok. Ben etkileyeceğini düşünmüyorum. Hem sadece sesin tınısı yetmez, bunun bir çok alt yapısı vardır. Ses tonunu ve o sesi nasıl kullandığınız etkiler. Vurgu, tonlama ve bunları jest ile mimiklerle desteklemeniz gerekir. Özellikle diksiyon olmadığı zaman bir halta yaramaz.
Sanırım böyle bir durum var. Kadınların ciddi bir kısmı erkeğin ses tonuna dikkat ediyor gibi gördüm. Bununla alakalı övgü aldığım ve hatta üniversitede benim adıma dedikodu çıkartıldığı da oldu. Kulağıma sonradan geldi. Benim güzel kabul edilebilecek bir sevgilim vardı. Arkamdan "O ses bende olsa ben de tavlardım demişler." 😅
Bana bunu söyleyen bir çok kadın oldu. Ses tonum aşırı tok ve kalın. Sen konuştukça benim hoşuma gidiyor arzuluyorum diyenler oldu. Bana pek inandırıcı gelmiyordu fakat bu sayı arttıkça gerçekten de insanları etkiliyor demek ki dedim.