Açıkçası erkeklerin kadınların çıkardığı sesleri o an önemsediğini pek düşünmüyorum. Daha ziyade seksi zirveye taşıyacak hateketleri yapıp yapmadığı işe ilgileniyorlar bence.
dogru bir sekilde gormen icin eskort olman lazim yani erkeklerin geneli ne ister ne sever diye oyle degilsindir seks yapsan yapsan kac kisiyle yapican sevgilinle falan yasiyosundur ama biz erkeklerin ne oldugunu biliyoruz sana ciglik sevmeyen denk gelmis anlicagin :)
inleme sesini dinlemeyi çok seviyorum ve tabi inlerken kıvranır gibi hareketleri de oluyor, altıma alıp s*kerken kızın o anki hallerini seyretmekten ayrıca bir zevk alıyorum, altımda inlemelerini kıvranmalarını saçlarını savura savura başını sağa sola çevirmelerini bacaklarıını kasmalarını vs..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu erkeğim aslanım sözü bir bana mı itici geliyo ki ben söyleyince eşimde gülüyor zaten , kimse de doğru düzgün birşey dememiş
@jinekologemreyilmaz 10 yıllık , zevkten inleme falan okey ona bakarsan orgazm olurken ağlayasım geliyo benim 😁süpersin harikasın Of çok güzel falan diyoruz da aslanım benim 😂😂
Var olmaz olur mu? :) Fazla git gel yapmaktan ve fazla islanmaktan kaynaklı içeri hava doluyor işte :) Sonrasında ise o havayı vajina atıyor dışarı bir şekilde. Erkekler dert etmezler ama bu durumu merak etme yani. Hatta böbürlenerek; "osurtana kadar diktim" derler 😁
En İyi Cevaplar