Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsel olarak libido düşmüyor. Ama hareketlerin kısıtlı olunca, altta ben yatayım sen çık üstüme diyorum o çıkınca da yavaş belim ağrıdı diyorum. Ben çıkıyım sen altıma yat diyorum, bu kez de tam giriyorum orada kalıyorum belimi kaldırıyorum. En güzeli doggy inanın, tavsiye ederim.
Çok şükür iyileştim. Şeytan kuşağına kurşun. Maşallahım var şimdi. 🤗🌸😎10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libidoya direk etkisi olmasa da cinsellikte yaşanacak pek çok pozisyona izin vermeyeceği için maalesef cinsellik üzerinde ciddi etkisi var. Özellikle de önceden yaşadığı acı tecrübelerin tekrar nüksedeceği korkusu insanı maalesef cinsellikten uzak tutabiliyor. Ben de çok şükür ki yok o rahatsızlık ama partnerlerim içinde bu durumu yaşayan insanlar gördüm.
10 Yorumla
+1 yılBel fıtığı genel olarak insanın yaşam kalitesini düşüren bir hastalıktır. Haliyle yaşam kalitesi düşen birinde istek noktasında da sıkıntılar olabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılHer turlu can yakan sey ve hastalık libidoyu düşürür. Valla bu ulkede libidosu düşük olmak bir nimet cok kiskaniyorum onları
18 Yorumla- +1 yıl
Libidoyu demi?
- +1 yıl
Evet aynen süper bir şey. Bu ülkede ozgur cinsellik olmadigi için en güzeli aseksuellik.
- +1 yıl
Bak gör baştaki yobazlar gidince her sey aniden degisecek. yeni nesil cok fena eskuler gibi körü körüne yasamiyor hayatı. Hayata dair her seyi istiyor ve hak olarak görüyorlar. Ama tabi hunun bize bir faydasi olmayacak
- +1 yıl
Sistem de önemli. Son zamanlardaki yobazlik sistemden güç alıyor. Ama insanlar su son zamanlarda iyice igrendi dinden ve dincilerden. gittikleri zaman hersey hizla degismeye baslayacak göreceksin
+1 yılPsikolojik olarak değilde teknik olarak neden olur.
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAdi üstünde bel fıtığı şiddetli ise hareket bile edemez agridan kıvranır durur.. adamın aklına cinsellik mi gelir o durumda
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak hayır ama bel fıtığından kilitlendiği zamanlarda yaşar elbet. Belini hareket ettiremeyen birisini düşün, sonra da ilişkiyi...
10 Yorumla
+1 yılFıtık arttırmanın alternatif tıptaki ismi cowgirldir
10 Yorumla
+1 yılOlur bence. Çünkü vücudumuz istemsizce ağrılı haraketlerden aktivitelerden ve pozisyonlardan kaçar.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz Sexsi engel değil ama onu bahane etmek farkli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olur tabi, bel insanın beyinden sonra gelen merkezidir. belin ağrıyorsa bitmişsindir.
10 Yorumlayani insanın canını yakar ister istemez heves kaçar dye düşünüyorum
00 YorumlaHiç tecrübe etmek istemem 😃 kimse bununla sınanmaz umarım
10 Yorumla
+1 yılOlur
10 Yorumla
+1 yılPozisyon işi fena olur🤭
10 Yorumla
+1 yılAntremansız kas ağrısı bile negatif etkiler.
10 Yorumla
+1 yılsanırım etkilemez ama hareket kabiliyetini azaltır
10 Yorumla
+1 yılolmaz
10 YorumlaOlmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri