#cinsellik
Titremeyle gelen zevk suyunda gusül abdesti gerekir mi kadinlarda?

#cinsellik
- Zevk suyu guslü bozmaz biliyorum ben. Ama çok şiddettli titreyerek geldiğine göre orgazmın zirvesindeymişsin demekki. O yüzden zevk suyunla birlikte guslü bozacak sıvı da gelmiş olabilir sen anlamadan. Garanti olsun git gusül al yine de sen0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Bi anda aniden el gitmesiyle titreme gelip boşalacağını sanmıyorum, öncesinde fiziksel ya da zihinsel uyarılmış olman gerek diye düşünüyorum haksızmıyım. Ayrıca ya bebiş zaten şüpheye düştüksen sonra direkt gitmiyor mu gusül, hiç üşenme git banyoya al guslünü. hem hazır banyoya girmişken sıcak su altında bi daha yaparsın rahatlarsın. Hem de aklın kalmaz gusül aldıktan sonra
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Yaa sen de aynı durumdan muzdaripsin. Zamnediyorum muhafazakar aile kızısın. Evde rahat rahat işini göremiyosum di mi 😂. Aynı şekil ben de öyle. 2 gün üst üste banyoya girmekok dikkat çekiyor ya. Banyo haricinde de başka yerde yapılmıyor ev hiç müsait değil 😂😂
- Soran11 gü
Evet ailem çok muhafazakar 🤦🏼♀️ dün banyoya girdim bugün sabah da oda gidebilirsem tabi gireceğim 😅 erken uyanmam lazım o yüzden umarım cakmaz kimse , rahat rahat değilde bir anda oluverdi zaten 😂 uzun zamandır da olmuyordu ama gerçekten pişman oldum keşke olmasaydı neyse yapacak bir şey yok 5-10 dakikada hemen girer banyoya hallederim abdestimi
Zaten ayrıca mast. Sonrası hep bi pişmanlık olur. Pişman oldum diyip kendini üzme. Başka zaman yine yapmak isticeksin yaptıktan sonra pişman gibi hissetçeksin. Takma kafaya o hep öyle oluyo. Pişman olma zevkine bak, tabi müsait zamanlarda 😂😂
Ee napalım bizim bu yaşlarımız en istekli zamanlarımız, ilişkiye girip o günaha gircek halimiz yok ya. En makulu mast. Yapıyoruz başka çaremiz yok. Kendimizi dizginlemek için. Hep merak ettiğim şey acaba ailemiz farkında ama çaktırmuyor mu yoksa harbiden anlamıyorlar mı 😂😂. Ben çok utanırım yaa. Bi de sizin işiniz daha zor içerde zarar vermemeniz gereken bi zar var valla dikkat etmek gerek. Bizde öyle bi problem olmadığından rahatız valla 😂😂😂
Çok merak ettiğim başka bişey, her erkek gibi mast yapmayan kız yokmudur yani. Mesela kız bazı arkadaşlarımı düşünüyorum da hiç zannetmiyorum yaptıklarını, tabi ki soramam sormam da, bazıları o kadar iyiler ki hiç öyle düşünemiyorum kendilerini. Eminimki beni gören de aynı düşünüyodur ama bi bilseler ki ohooo jdjdjdjdjjdmmd
- Soran11 gü
Evet o konuda bir daha fazla dikkat etmemiz gerek ama kızlık zarı bozuk olan kişiler parmak sokuyor töbe töbe 😂 ben her şeyimi koruyorum buda olursa 3-4 aya bir oluyor işte onda da böyle salak gibi kalıyorum malesef 😂😂 bence anlamıyorlar yani ben öyle sanıyorum eğer ki anlıyorlarsa çok fena utanırım yanlız 😂😂 yedik naneyi reiss
Nane ki ne nane yaaa, sorma 😂😂😂. Bi gün sen böyle böyle mi yapıyorsun diye yakalayacaklarından çok korkuyorum. Valla boxer ımı makineye gidip kendim atıyorum yakalanmamak için 😂😂😂
İğrenç olduğunu söyleme kimse inanmaz be knka, djdjdkmdd. Zaten herkes ilk el gitmesiyle alışıyor. Bi kere o zevki aldın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyo di mi. Sonra gusül gusül uğraş dur bize kskdkkdmemkdkd
Yaa ne 2 ayı aahhhah ayda 2 desen neyse dicem de. Sen daha yenisin heralde kfkdkdlldlflf. Ah bu ergenlik. Biz evlenince napçaz acaba çok merak ediyorum 😂😂😂.
Yok knka gusül kabul olur ama şöyle mesela boşaldın ya hemen gusül alırsan olmaz bi tuvalwte çıkmaya falan çalış, ıkın falan tamamen o şehvet anının geçtiğine emin ol. Öyle abdest al yoksa şaibeli kalır gusül. Sonra abdestsiz abdestsiz gezme ortalıkta günah ndjdkdkkd. Sizin regl aylarında abdestsiz olunuyor ya o zaman günah sayılmıyo di mi la knkaDiğer soru yorumlarımda görmüş olabilirmisin acep 😂😂. Evet ya sevdiğim kızla anlaşamadık ben de bıraktım peşini üzmemek için :( :(
Yaaa işte ortak yarası olanlar, ortak muzdariplikleri olanlar jdjjdx her zaman ortak konuya varırlar jdjdkd. Bu da benim sözüm dkdkdkkd. Ben kız kankimle öok kafadarım sanırdım. Sen daha kafadar çıktın onunla böyle rahat konuşamıyoruz tabi ayıp sonuçta bu konular di mi reyiz sjdkdkkkkkdkd
Ooo sen erkeğin halinden baya iyi anlıyorsun anlaşılan. Maşallah maşallah, her erkeğe bi senden lazım kesinlikle tü tü tü nazar değmesin dkdkdmd. Evet erkek muhabbetleri yüzde seksen fesat ndjfjkd. Sen elini versen bırak kolunu kendini tamamen kurtaramazsın aman dikkatt fjdjdkelekmrkdl
Ben uyuyamadım, kabus gördüm hep yaa 🥺🥺. Şimdi kafa dağıtayım banyoya gircem acaba çok dikkat çeker miyim 😂😂
Ooh iyi sıhhatker olsun rahatlamışındır artık. Yani kafan rahat artık 😂. Yok valla ben giremedim yataktan geç çıkmıştım, kahvaktıya çağırdı annem direkt, daha dün banyo yaptım şimdi girsem hergün hergün napıyon dicek 😂😂.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
515- Zevk suyu için gusle gerek yok. Orgazm sonrası gerekir gusül abdest0|10|0
- Soran11 gü
Ne olduğumu bilemedim ki 😂 titredim biraz ama sonrasında akışkan beyaz bir sıvı geldi kadınlarda meni bildiğim kadarıyla daha yoğun geliyor
Bilemiyorsan gusül al 😊 orgazm baya güçlü bir duygu zevk sıvısı o kadar etkilemez titretecek kadar')
- Soran11 gü
Tamam canım insallah yarın hızlı bir şekilde gusül alıyım
- Ama titremeyle geldi diyosun, tahrik olup falan ıslansan evet bildiğim kadarıyla namaz abdesti yeterli oluyor ama sen muhtemelen orgazm olmuşsun.0|00|0
zevk sıvısı tahrik olduğunda gelir hiç bi şey yapmasan bile dokunmana gerek kalmadan, titreme falan da olmaz, ama titrediğine göre sıradan bi zevk sıvısı değil demek ki, baya doluymuşsun :) bence tereddütte kalma sen abdest al :)
oo pişmanlık da varsa o zaman kesin orgazm olmuşsun ama demek ki çok sarsıcı bi orgazm değildi :)
çok uzun bi süre iyi dayanmışsın, bence o yüzden olmuş ama o kadar ara veripte böyle basit bi orgazm yaşamak bence kötü olmuş daha iyisini hakediyormuş :)
- Evet zevk aldıysan ve bu senin isteğin dışında bile olsa alman gerekir0|00|0
- Gizli Üye11 güTitremeyle geldiyse orgazm olmuşsun gusül gerektirir0|00|0
- Gizli Üye11 güHayır bunu da anlamış değilim boşalınca neden gusül gerekir çok saçma abi yaa :D0|00|0
Agahhah di mi abi yaa keşke sadece ilişkiye girince gusül gerekse yax neden boşalınca abdest gerekiyor ki normal bişey olmalı bence de bu 😂😂
- Gizli Üye11 güOrgazm olduysan alman gerekir, normal zevk sivisiysa gerek yok0|30|0
Bilgin var mı acaba bu konularda onunla alakalı bişey sormak istiyorum ama tabi isterseniz
- Hayır gerekiyor tabii ki0|00|0
- Gerekiyior sehvet olustu0|00|0
- tabii ki gusül gerekli0|20|0
- Daha ne olması gerek gerekir tabi0|00|0
- Gerekiyor0|00|0
Titreme yaşamışsın ve elin de gitmiş. Kendi kendine gelen birşey hafif ıslaklık gibi olsa onlarda gerektirmiyor ama seninki şehvet ile olmuş
- Gerektirir.0|00|0
- Gerekir0|00|0
- Gerekir tbi0|00|0
- Gizli Üye11 güGerekir bence0|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş