Her postada 10 saniyede boşalıp bunu düzeltebilen var mı aranızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin bu büyük sorunu hakkında erkeklerin bi halt bilmediğini yorumlarda okudum tastik ettim onayladım. Bak arkadaşım partnerin önce bir doktora gidiyor. Ürolojiye yani. Doktor tam tekmil muayene yaptıktan sonra fiziksel olarak bir rahatsızlığı olup olmadığına bakıyor. Fiziksel bir rahatsızlığı varsa o müdahale eder zaten. Eğer yoksa sorun psikolojiktir. Yinede ilişkiyi güzelleştirmek için bir ilaç yazabilir. Geciktirici ilaçlar var. Sorunu çözmek için bir psikiyatr a gidiyorsunuz. o size kegel çalışmasından tutunda ne şekilde pozisyona gireceğinize kadar söylüyor. Sabır ve tıp yardımı ile bu sorunu çözebilirsiniz. Unutmayın kafaya taktıkça daha kötüleşecektir. muhtemelen senden utanıyordur. Onu rahat ettirmelisin. Sıkıldıkça kasılır. Kasıldıkça bu sıkıntı devam eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer boşalması 10 saniye mi? Nrmal bir durum değil ön sevişmeyi uzun tutmak önemli ayrıca geleceğini anladığında çeksin kendini beklesin ve bunun taktikleri var pretikleri partneri sen olduğun için beraber yapmalısınız önce elle sonra içine küçük küçük gir çıkla boşalacağını anladığında çıksın beklesin boşalmayı düşünmesin aklına başka şeylere yoğunlaştırıp oralara odaklansın bunlaeın böyle taktikleri var deneyerek düzelebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme uzun zaten. Bu dediklerinle ne kadar çıkar ve ne kadar sürer düzelme?
- +1 yıl
Zamanla olacak şeyler. Partnerin zamanında çok mast yapmış belli her şey zamanla düzelecek ön sevişme uzunsa önce elinle yapacaksın baktın geliyorum dedi bırak tutsun bunu kendiside yapsın yapılan hızlı mastlar direk boşalma isteği vücudun yapısını bozuyor. Ne kadar dersen yapılan taktikler ve sevgilinin kendine göre vücuduna göre hareket etmesiyle zamanla 5 dakika olacaktır devam edersinşz geciktirici prezervatifle o dakikayı daha da uzatırsınız uzar ve siz ilişkiye girdikçe o rakam daha da artar aktif cinsellik o rakamı arttıracaktır da
Soran+1 yılTeşekkürler, peki zamanla derken uzun bir süre mi iyileşme süresi?
- +1 yıl
Ablacım başlarda 5 dakika filan yani sonra tabi ki süre dediğimiz gibi ne kadar zaman bilemem partnerine bağlı çünkü normal dakikalara döner ön sevişme hariç 15 20 dakika ya dönecektir daha sonra tuttuğunuz dakikalar birliktelikler o süreyide uzatacaktır 30 45 dakikaya kadar çılacaktır ama hemen değil tabi bir de şu var eğee gerçekten eçmişte yaptığı mast kaynaklı ise partnerin cinsel ilişkiden fazla zevkte almayacaktır eline bağımlı olduysa mast daha zevkli gelecektir onun için mhle bir problemide olur yani kendini tutsun mast yapmasın dur desin kendine sana verdiği zarara baksın bir dur desin
Soran+1 yılYa ben bu süreyi sormuyorum ki benim sorduğum şey ne zaman süre normale döner, 1 sene mi 6 ay mı bunu soruyorum.
- +1 yıl
Dedim ya o partnere bağlı kendini tutmasına bağlı tabi ki sizde destekleyşn prezervstif ile geciktirici ile en kısa zamanda normale dönebilir o kadar bilmiyorum araştırdıklarımı çevremde tanık olduğumu söyledim sadece
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Düzenli bir seks hayatı varsa yani evli olanlar için söylüyorum daha ziyade doktor kontrolünde tedavisi var. Sevgili olanlar bu kişinin düzelmesini bekleyecek kadar sabırlı olamazlar diye düşünüyorum. Başka türlü tedavisi zor
00 Yorumla
+1 yıl10 saniye mi? Eğer öyle bir şey var Guiness yetkililerine haber verin gelip arkadaşa erken boşalma plaketini versinler, aslanlar gibi de adını tarihe altın harflerle yazdırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
46Cevap
+1 yılMerhaba <3
Güzel gitmeyen bir ilişkiyi geciktiriciler kurtarabilir. Ancak partneriniz sürekli erken boşalma problemi yaşıyorsa, çok ateşli aktiviteler yapmamanızı öneririm. Yani öncelikle sarılmalı ve yavaş bir şekilde sevişmelisiniz. Kalp ritminiz düzene girdikten sonra yavaş yavaş açılırsınız.
Hayat sevdikçe güzeldir. #SinirliBebek10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzeltir ben ilk başlarda daha içine girmeden boşalıyordum, ön sevişmeyi uzun tutup, sonrada birkaç sefer girip çıktıktan sonra taş. aklarını avucunun içine alıp biraz sıksın acıyacak ama. Sonra sen altında veya üstünde rahat rahat orgazma ulaşırsın. Ama o biraz geç boşalır bu sefer onu da göz önünde bulundur, parçalanması seni😂
Zamanla da normale biner sıkmasın gerek kalmaz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğal olarak hayır. İlaç felanda kullanmadım. Ben yeri geldi vajinaya tam girmeden boşaldığım oldu. Malesef çok kötü bi durum
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltemedin mi sorunu?
Soran+1 yılAnlamadım uzmana gittin doktora o da mı yardım edemedi sana? Peki ciddi misin yoksa troll mü yapıyorsun? Cunku gizli kullanıcı olarak yorum yapmamıssın o yüzden troll mü acaba diye dusundum
Soran+1 yılBenim sevgilim çok utanıyor ve bunu kimseye söylemiyor o yüzden sordum acık kullanıcı olarak yorum yaptıgın için.
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Sorun fizyolojik değil psikolojikse düzelir.
Yorumları okudum düzelmez diyen boş, bilgisiz ve cahilce atıp tutan insanların sözlerine itibar etme lütfen.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla düzelmez. tedavisi var diyenlere inanma. şimdi geçiktirici kullansa bir süre sonra ona da bağışıklık kazanacak. sonra ereksiyon sorunu başlayacak. ergenliğinde aşırı mast yapmanın bedelini ömür boyu ödeyecekler
02 Yorumla
Soran+1 yılBu tedaviler falan yalan o zaman öyle mi
Cevap sahibi+1 yılya biraz düzelir ama uzun ve sabırlı bir süreç. bu süre içinde hiç mast yapmaması gerek ve düzenli seks yaşamak gerek. bu şekilde 2-3 sene sürer o da 10 saniyede boşalan 2-3 dk da boşalmaya başlar
+1 yıl10 saniye kısa bir süre, erken bosalma tedavi edilebilir birşey ancak buna istekli olması gerekir partnerinin
10 YorumlaBu bir tıbbi rahatsızlıktır. Üroloji uzmanına gitmezse hayatı kendine da hayatındaki kadına da zindan eder.
00 YorumlaEşinle doktora git
Fazla mastürbasyon yapıyorsa şimdi
Geçmişte değil çok mastürbasyon süreyi azaltır iyi tarafı sizi eşiniz çok begeniyot00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma tedavisi olan ve çok büyük bir oranda da hızlı ca çözüm e ulaşılan bir konudur.
00 Yorumla
+1 yılBoşalması mi 10 saniye sürüyor yoksa giriş gelişme sonuç hepsi toplam 10 saniye mi sürüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. illaki çaresi vardır ama 10 saniyede çok kısa bir zaman sanki ağzında mermi hazır tabanca gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılYa fizyolojik ya da psikolojik. Düzelmezse yarım kalan vücutlar bırakır, gerisinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılO ne ya acil tedavilik insallah iyi olur yoksa eşi kafayi yer sinrden hasta olur
00 Yorumla
+1 yılO ne la ejshhdd pompalı tufek bile 15 saniyede falan atıyo
00 Yorumlaboşalma sonrası benim malum arkadaşta hiç bir değişiklik olmuyor onu soruyorsan eğer
00 YorumlaDoktora gitmesi gerekiyor bence belki bir sıkıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 sn nedir şakamı bu az yavaşca kilodunu indirsen girmeden boşalır herhalde. yaşlarınız kaç arkadaşın ilk ilişkisi herhalde
10 YorumlaHer posta 30 dakkanin Altina duserse eger ben o cinsel iliskiyi yasamam.
00 YorumlaYahu zaten girmesi 30 saniye alıyor 10 saniyede boşalıyorsa at gitsin onu çöpe
00 Yorumla10 saniye ne ya ön sevişmeyi uzun tutun böylelikle sorun klmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinizin penisi tokatlayın terbiye edin erken tükürmek yok deyin düzelir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok şükür ki boşalma süremi kontrol edebiliyorum. Tadan bidaha istiyor. Gecelik rekorum da 7😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Benimde erken bosalma sorunum var ama ilkinden oluyor sonrasında daha geç her postada değil yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer postada 10 saniye de boşalıyor da ciddi sıkıntı var benimdr erken boşalma problemi var ama ikinci üçüncüde süre uzuyor
00 YorumlaBilmem. Eğer tecrübesizse elbette ama kronikse tedavi veya hap şart
00 Yorumla
+1 yıl3 gündür bu soruları soran kişi seanmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben depresyondayım, buraya kaç gündür ilk kez bugün girdim
- +1 yıl
hayırdır ne depresyonu soru ile alakalı değil ama
bunu erkek için mi soruyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yıl10 saniyede boşalmak nedir 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde yapay vajina yapıp denemiştim ilk denemem de boşalamadım sonrası 30dk da gelmişti.
00 YorumlaGirince geliyor mu hemen
00 Yorumlaçok kötü bir durum. çok zor düzelmesi
00 Yorumla
+1 yılHer postada 10 saniye sorun var kardeş arkadşta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCabalarsa başarabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Basma tulumbamı bu 10 sanıyede boşalacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar neden olamaz mı ki
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüzenli ilişki yaşarsan erken boşalma biter uzar uzadıkça
Soran+1 yıl4 bucuk ay kadar düzenli
Cevap sahibi+1 yılNormal boşalma düzelmesi lazım yani
Soran+1 yılDemek ki normal değil düzelmediğine göre bu kadar sürede. Ameliyatlık bir durum belkide
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin ki erken boşalan kişi eşin mi
+1 yıl2 saatte tek posta bence çok iyiyim sheheh😂
00 Yorumla
+1 yılZamanla düzeldi benim
06 Yorumla
Soran+1 yılSende mi 10 saniyede boşalıyordun
- +1 yıl
Ne onu 😂😂😂 on rekor du benim için sokup geri çıkartırken boşalıyordum
Şimdi sadece içinde kalma sürem 15-20 dakika
Soran+1 yılNe kadar sürede düzelttin? Doktordan yardım mı aldın?
- +1 yıl
Doktora gitmedim hiç kendi kendine düzeldi kendimi kontrol etmeye başladım daha yavaş ve ön sevişmeyi uzun tutarak heyecan yapmamaya çalıştım
Ve şöyle bişi düşünüyordum başlarken ilişkiye acele etme biyere yetişmiyorsun zevk almaya ve zevk vermeye bak boşalcan da noolcak
Soran+1 yılKendi kendine düzeltmen cok zor ya normalde
- +1 yıl
İlk zamanlar acemilik tecrübesizlik ve hemen oldu bitti merakını yendim diyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo o ne yaa çok çabuk bitiyor erkk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 saniye mi 😂😂😂 30-45 dakkalarım var
00 Yorumla
+1 yılSanırım gerçek değil bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKim Boşalıyor senmi yoksa kocan mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doktorla ancak olur gibi
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı bea gülüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir ihtimal
00 Yorumla
+1 yılSprey filan işe yaramıyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok zor, düzelmez o
00 Yorumla
+1 yılSprey ler var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi