İlişkide en çok oral mı anal mı tercih ediyorsunuz?
28
6
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
15 gü
Anal için caiz değil demişsin ama oralda caiz değil. Sidik çıkan yeri yaliosun ya iğrenç. Ağız kuran yolu sonuçta. Ağız bize konuşmak yemek yemek için verildi zikirle flan meşgul etmek lazım ağzı mikrop yalamakla değil 🤢
1|2
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
15 gü
Ama onu bilmiyordum sağol öğrenmiş oldum😊
Görüş sahibi
15 gü
Rica ederim. Düşünsene bi arı bile pisliğe konmaz çnkü bal yapıyor. Bizim millette eğildim çiş kokuyordu yinede yaladım diyor 🤢
Bu ne saçma bir mantık ona kalırsa meni de penisten çıkıyor yani insan pis bir şeyden mi oluyor? Meni pis değildir hatta kuruduktan sonra namaz bile kılınır Oral ise muallak bırakılmış çünkü anal gibi kesin hükmü yok
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
15 gü
Meni nin pis olduğunu kim söyledi penisden bahs ediyoruz. Sidik çıkıyor ordan 🙄 tabi bahaneleri bulmaya hazır illede oral yapmak isteyenler. Git bi araştır sadece Allahın helal kıldığı yerden yaklaşınız eşinize diyor Kitap. Yani çocuk doğan bölgeden diyor. Ve sizinde tahmin edeceğiniz üzere çocuk ağızdan doğmuyor.
Ben de onu söylüyorum meninin çıktığı yer pis olmaz Cocuk da vajinadan çıkıyor hem sidik de o zaman önden de yaklasmayalim
Görüş sahibi
15 gü
Kardeşim şakamı bu? Meni ve sidik aynı yerden çıkıyorsa çıkan yer pistir çnkü sidik çıkıyo? Penisin temiz olduğunumu söylemek istiosun? Ağzınla yaklaşmadıktan sonra sıkıntı yok yani penisle vajinaya yaklaşabilirsin ikiside pis zaten sonra yıkanırsın
Soran
15 gü
Analıda kesin hüküm var ama oralde yok ve oral isteğe bırakılmış birşey tabi zevki ikiye katlıyor o olmazsa boşalma ve orgazm da olmuyor tabi
Temizledikten sonra penis pis olmaz özellikle ereksiyon halindeki penisten sidik gelmez bu yüzden ereksiyon halinde bir erkek idrarını yapmakta cok zorlanır hatta yakar..
Ağzı cinsel organa dönüştüren ve ağza boşalmayı içine alan oral haramdır bunu istediğiniz heryerde araştırabilirsiniz. Ben görevimi yaptım inanıp inanmamak size kalmış. Hayırlı geceler
Soran
15 gü
Yani araştırmak isterim nerden araştırırım peki yardımcı olur musun
Bunu destekleyen ayet ya da hadisin yoksa fetva veremezsin canım
Görüş sahibi
15 gü
Bak kardeşim ben hoca falan değilim ama genelde dinimizde caiz olmayan bişeyi yapmak isteyenler kendini bunun günah olmadığına bi şekilde inandırırlar. Buda günahtır haram olan bişeyi helal gibi göstermek ilahlaşmak anlamına gelir. Yani Allah haram dio sen helal diosun. Mümin aklını kullanmalı. İslamda aceba harammı diye şüphe duyuyorsan bile ondan kaçınmalısın. Oral kuranla yasaklanmıştır ama başka bişey olarak geçiyor bi dakika araştırcam
Görüş sahibi
15 gü
Araştırmak istiyorsan googla yazman yeterli biricik
Fakşa, kelime kökünden de anlarsan fuhuşa yakın demek yani nikahsız ilişki demek oralle alakası yok Habise de kötü, pis anlamına gelir yani oralle yine alakalı değil
Ama sunu gostereyim; "Oral ilişkinin olabileceği ya da olamayacağı konusunda Kur'ân-ı Kerim’de ve sünnette açık bir delil yoktur. Buradan hareketle bazı fıkıhçılar ve tefsirciler; madem ki karı kocanın her yerleri birbirlerine helaldir ve madem ki, eşyada aslolan mubah/helal olmaklıktır, çünkü her şey insan için yaratılmıştır, öyleyse karı kocanın oral ilişkileri de helal olmalıdır, diye bir sonuç çıkarmışlardır. Bunu çeşitli tefsir ve fıkıh kitaplarında bulmak mümkündür."
Görüş sahibi
15 gü
Al sanada bir copy paste
Ağzı cinsel organa dönüştüren ve ağza boşalmayı içine alan oral ilişki ise -Allah bilir- haramdır. Kur'ân ve Sünnet arka organdan (anüs) ilişkiyi haram kılar.
Bu tür ilişkilerin helâl görülerek yapılmasını azaba uğrama sebebi olarak bildirirken, ağzı cinsel organa dönüştürerek yapılacak oral ilişkiyi daha bir haram kılacağı açıktır. Kaldı ki bu anlamda oral ilişki, yozlaştırılmamış insan doğasının çirkin bulacağı, iğrenç göreceği bir işlemdir; Kur'ân ifadesiyle Fahşâ ve Habîse'dir.
tastycock | Cinsel Yaşam konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
14 gü
Şimdiye kadar çok yapmak istesem de penisimin kalınlığından dolayı hiçbir kadınla anal ilişkide bulunamadım, nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum. Ancak oral seks ve anal seks birbirinin alternatifi değildir. Hatta vajinal seks ve anal seks de birbirinin alternatifi değildir. Her birinin zevki, hazzı, yaşattığı duygu farklıdır. Oral seks de güzeldir, vajinal seks de güzeldir.
1|0
0|0
blacksea77 | Cinsel Yaşam konusunda 92 görüş paylaştı.
Xper 5
15 gü
herkesin terhici farklı olabilir sexs hayatında kimse kimseye karışamaz ama anal sexs hakkında bilgisi olan bir kişi sağlık için ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu bilse kesinlikle yapmaz hem erkek hemde bayan için oral ise temizlik ve hijyen olursa neden olmasın
evet birde bayan yaşı ilerlediği zaman altına kaçırma gibi sağlık sorunlarıda meydana geliyor erkek için eğer pezertf takmıyorsa mikrop kapma riski yüzde 80
Saddov | Cinsel Yaşam konusunda 183 görüş paylaştı.
Yoda
15 gü
Oral, anal, vajinal hepsini tercih ediyorum. Bu seviştiğim kişiyle benim aramda ki isteğe bağlı bir şey.
Canım alttaki yazıları oku ve kocana göster bence haram kulınmış o
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
15 gü
Al sanada bir copy paste
Ağzı cinsel organa dönüştüren ve ağza boşalmayı içine alan oral ilişki ise -Allah bilir- haramdır. Kur'ân ve Sünnet arka organdan (anüs) ilişkiyi haram kılar.
Bu tür ilişkilerin helâl görülerek yapılmasını azaba uğrama sebebi olarak bildirirken, ağzı cinsel organa dönüştürerek yapılacak oral ilişkiyi daha bir haram kılacağı açıktır. Kaldı ki bu anlamda oral ilişki, yozlaştırılmamış insan doğasının çirkin bulacağı, iğrenç göreceği bir işlemdir; Kur'ân ifadesiyle Fahşâ ve Habîse'dir.
En İyi Kız Görüşü