Numara yapmak istemeyen, ilişki kötüyse inlemeyen kadın düşünün... Haklı mıdır yoksa yatakta kötü mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorun kadın da olmuyor partner de oluyor. İlişki kötüyse tabii ki inlemesin numara yapmak daha kötü olur hem erkeklerin geneli kurnazdır numara mı değil mi anlayabilirler.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorlar sor bak bi😂 hepsi sanıyor ki kendisi 10 numara😅🤣 kadınların çoğu numara yapıyor. Orgazm. Olamadıkları için.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok evli kadın için sorun bu hiç mutlu olmuyorlar kadınlığını hissetmiyorlar boşalmiyorlar hali ile rol yapıyor larÇünkü kocaları erkekleri işini görüp hadi eyvallah diyor oysa bir kadın yatak da da gül gibi dir koklarsın açar şöyle biraz da kadını düşünse öpün okşayın her tarafına dokunun sevginizi katarak ama hayvan gibi değil romantik olun yatak da zaman geçirin kadını nizi okşayın oral yapın sevişin süre sınırı yok doyana kadar ondan sonra seks gülü koklayın ki mast yapmasın
523 Yorumla
Soran+1 yılAğladım okurken😔
Cevap sahibi+1 yılNeden ki kıracak bişi yazmadım ins
Soran+1 yılHayir kırılmaktan değil. Bir öküzle evlendigimi anladıkça ağlıyorum bu aralar
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yıl4 ama 3 yıldır böyle durum
Cevap sahibi+1 yılKendinde değiştirebilirsin az çok yön vererek denedin mi
Soran+1 yılBen cok denedim. Yapmadığım numara giymediğim kıyafet kalmadı. Ama önemli olan yatakta ki numara değilmiş önemli olan gündelik hayattaki uyummus. Onlar yok. O bir kendine düşkün odun
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım mı öyle sapık sanma da sadece dediklerimi oku yeter yani
Cevap sahibi+1 yıl? Sadece dediklerini oku uygula tamam bir erkeğin işletim sistemi ne göre hareket edecek sın
Soran+1 yılUmrumda degil artık benim hala çabalayan kadınlara öneride bulunabilirsiniz ama :) mesela bir bence yazarak. Ben cidden saldım artık ve inan bana senin diyecek olduğun her şeyi yapmışımdır.
Cevap sahibi+1 yılO kadar efkarlı değilim
Cevap sahibi+1 yılSen numara yapıyor musun anlamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılBurda isen yaz
Soran+1 yılNumara yapmıyorum o yüzden zaten aramızda ilişki de kalmadı. Ben boşanmaya düşünüyorum. Böyle hayat çekilmiyor. Son günlerde sürekli ağlıyorum istemsizce
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım kırma beni
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılÇık hemen yazayım
Soran+1 yılHaha uyanığa bak :) senin çıkman gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılya da boşver eşine dön burda kimse ile konuşma yuvana sahip çık
Soran+1 yılLan sen ne tür konuşmayı planlıyordum ki zaten
Cevap sahibi+1 yılÖyle yanlış anlama hemen terlik atma ya
Cevap sahibi+1 yılBurda misin
+1 yılİnlemesini sağlamak bir sorumluluktur, bunu yapmanın bir çok yolu var. Zaten sizi tatmin edemediğini bildiği halde hala birlikte olmak isteyen biri sizi sadece cinsel obje olarak görüyordur.
14 Yorumla
Soran+1 yılEşim yani
- +1 yıl
Kim olduğunun bir önemi yok.
Soran+1 yılNap ak gerek bu durumda
- +1 yıl
Kişiye göre değişir.
Selam,
Numara yapmamak elbette doğru yol. Hissetmiyorsan öyle davranmayacaksın. Ancak burada çözüm bulmak da önemli. Partnerle mi aranda bir uyumsuzluk var, bencil mi, sen mi vücudunu tanımıyorsun, vajinal orgazmda mı zorlanıyorsun? Bunların hepsini göz önüne almak gerekir.
Haklı haksız diye bir şey yok gördüğün gibi..
Ancak kaliteli bir seks hayatınızın olması için mutlaka konuşun ve bunların önüne geçmeye çalışın13 Yorumla
Soran+1 yılEskiden sorun yoktu ya maalesef partner le sorun var
Soran+1 yılKonuştuk çokça kez birsey değişmedi. Şu an hiç ilişki yok aramızda bu yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
numara yapmasını gerektiren erkek sıkıcıdır kadına zevk veremeyen erkek her ne olursa olsun kadını doyuramayan ve zevk veremeyen erkek ha vaar ha yok değilmi
27 Yorumla
Soran+1 yılYaniiii
- +1 yıl
erkek kadına kadın olduğunu kadın erkreğe erkek olduğunu hissettirmeli kadını dokunuşlarla çözmelisin ben kadının bedenini çok iyi bilirim ona dokunarak verdiği tepkiden ne istediğini biliyorum kadına dokunarak ve öperek nasıl baştan çıkaracağımı çook iyi biliyorum bu bir sanattır değil mi
Soran+1 yılEvet öyledir :(
Soran+1 yılPaylasamam
Kadını Yatakta gerektiği gibi öpüp koklayarak Səftalisini uçurana kadar yalayarak çılgına çevirdikten sonra kadın neden rol yapsın ki anlamsız degilmi rol yapmaya fırsatı kalmaz çığlık çığlığa uçarken
30 Yorumla
+1 yılnumara yapsada yapmasada erkek icin sorun değil ki
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
erkek her turlu zevk aliyor kadin onemli olan ben sahsen kadinin zevk almasini isterim
Soran+1 yılBöyle odun gibi yatan kadından naisl zevk alacak ki
- +1 yıl
alir alir
Soran+1 yılHmmm
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılNiye rol yapsinki yaa.. ben anlarım. hemen.. aksine doğal olması coknhos.. bazen dogalken de çok seksi olabiliyorsunuz.. ama sunu anladım is erkek de beee
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNumara yapıp yapmama olayı degil neden gercekten haz zevkheycan arzulu olunamıyorki olunsa hepsi gercek olunurr bence bu problemi çozülmeli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demek ki kadın yatağa isteksiz ya da sevgisinin bittiği biri ile girmiş.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapmacık kadından hoşlanmam ve kadın haklıdırki zevk alıp inleyemiyor, kötü olan kadın deyil kötü olan erkektir, çünkü kadını sekse iyice hazirlamayip yeterince ıslanıp s*k*lecek duruma getiremiyordur erkek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın zevk almıyor demektir zevk almadı için elimden geleni yaparım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılErkek işi bilmiyordur. Eli dili hünerli olan inletir.
10 Yorumla
+1 yıltecrybeli bir erkek kadının yatakta numara yaptığını çok rahat anlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRol yapmasından iyidir, ama maalesef bazıları kötü olabileceğini ya da çekimin olmadığını kabullenmiyor ve buna mecbur bırakabiliyor.
20 YorumlaNasıl numara? Yani ne bilim böyle sevişmenin en şiddetli anında kadın bir anda peruğunu çıkarıp ''Kandırdıııımm ben aslında okşan değil Abdurrezakıııım numara yaptııım'' mı demeli?
00 Yorumla
+1 yılBence yalandan da olsa numara yapması gerekir
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Sonuç olarak yatağa giriyosun hakkını vermen gerekir
Soran+1 yılAma o da vermesi gerekmez mi?
- +1 yıl
Bu bahsettiğin kişi kocan mı senin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Napıyoki yatakta seni memnun etmicek veya ne yapmıyo?
Soran+1 yılBirsey yapmiyo ki artık git gel bitti
- +1 yıl
Ne yapmasını istiyosun peki
Yatakta mı ona yapıyorsa sıkıcıdır zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Evet ama kadında sadece yatmiyacak yatakda zevkli olacak
10 YorumlaRol yapmasına gerek yok neyse o
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılInletemeyen erkek kötüdür
60 Yorumla
+1 yılnumara yapmasın zaten
10 YorumlaRol yapmasından iyidir.
10 Yorumla
+1 yılEvet doğal olmalı içten yani.
10 YorumlaNumara yapan kadın iticidir bence
10 Yorumla
+1 yılKendi özünü gösterse daha iyi olur
10 YorumlaPartnerde iş yok demektir.
20 Yorumla
+1 yılBıraksın seksi istediği erkekler yapsın kasmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bence erkeğin kadını mutlu etmesi gerekiyor önce. Mesela gündelik hayatta romantiklik ler felan moda sokması gerekiyor ki kadın mutlu olsun
- +1 yıl
Bu işler komple karşılıklı. İyi seks istiyorsan iyi seks yapmalısın. Kadın erkeği arzulamiyor söylediğine göre
Soran+1 yılSadece seks kötü. Gel git bam bam bitti ön sevisme falan yok
- +1 yıl
O ne olum git mastürbasyon yap daha iyi midem bulandı
sıkıcı değil sikici dir :)
00 YorumlaHer numarayı isterim
10 Yorumla
+1 yılHaklıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki hayır bilakis olması gereken doğal olandır
00 Yorumla
+1 yılBence ne erkek ne kadın numara yapmaması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek iyiyse kadın inler bence kendimden biliyorum
113 Yorumla- +1 yıl
Yani...
inliyormusun :)
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
içinden gelerek ama değilmi
eşin çok şanslı o halde
Cevap sahibi+1 yılEvet sevgilim cok şanslı oda deliriyor ben inledjm zaman
- +1 yıl
hımm sevgilin yani :)
çok ses çıkarıyormusun peki
alt ya da üst komşu duyacak kadar
Cevap sahibi+1 yılEvi müstakil kimse ses duymaz ama daire olsa bütün bina duyar cok sert davranıyor bana öperken agzima tükürüyor cok haz duyuyorum
- +1 yıl
ooooo süpermiş gerçektennn
sert yapması hoşunamı gidiyor yoksa acımı veriyor
Cevap sahibi+1 yılCok hoşuma
Cevap sahibi+1 yılGidiyor
- +1 yıl
sevgilin ilkinmi peki
herşeyi ilk onunlamı yaşadın
Cevap sahibi+1 yılHayir 2. m evlendim bosandim daha önce esimle ypyodum
- +1 yıl
eşinden daha iyimi yapıyor peki
Beğenmedi ise normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok neden olsun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılEe inlemiyoo demekki zevk alıyordur bence
- +1 yıl
Valla benim kaldığım sevgililerim inliyor du geccekten inlemeyen zevk almıyor dur ama yalandan inleyen de hiç zevk almaz almıyor sa söylemeli
Soran+1 yılBencede öyle. Ama erkekler öyle görmüyor seks esnasında kendine hakaret sayıyor.
- +1 yıl
Kadını doyuramayan kadınını zevk ten inletemeyen insan erkeğim diye gezmesin ya çok sukur altımda doymayan boşalmayan partner olmadı
Soran+1 yılKonuşmayi da bilmeli bir erkek sadece "memmme" diyerek yola çıkmamalı gkdlls
- +1 yıl
Kesinlikle kadınını tanımalı partneri nereden zevk aliyo nereye dudak dil dokunduğunda içi gidiyo onu iyi gözlemlemek gerek mal gibi işini bitir giyin yok öyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne