Cailleach | Cinsel Yaşam konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Selam,
Numara yapmamak elbette doğru yol. Hissetmiyorsan öyle davranmayacaksın. Ancak burada çözüm bulmak da önemli. Partnerle mi aranda bir uyumsuzluk var, bencil mi, sen mi vücudunu tanımıyorsun, vajinal orgazmda mı zorlanıyorsun? Bunların hepsini göz önüne almak gerekir. Haklı haksız diye bir şey yok gördüğün gibi.. Ancak kaliteli bir seks hayatınızın olması için mutlaka konuşun ve bunların önüne geçmeye çalışın
0|1
0|0
Soran
10 gü
Eskiden sorun yoktu ya maalesef partner le sorun var
Sorun kadın da olmuyor partner de oluyor. İlişki kötüyse tabii ki inlemesin numara yapmak daha kötü olur hem erkeklerin geneli kurnazdır numara mı değil mi anlayabilirler.
1|0
0|0
Soran
11 gü
Anlamıyorlar sor bak bi😂 hepsi sanıyor ki kendisi 10 numara😅🤣 kadınların çoğu numara yapıyor. Orgazm. Olamadıkları için.
OjeliKadın | Cinsel Yaşam konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
Rol yapmasından iyidir, ama maalesef bazıları kötü olabileceğini ya da çekimin olmadığını kabullenmiyor ve buna mecbur bırakabiliyor.
1|1
0|0
Gizli Üye
10 gü
Bir çok evli kadın için sorun bu hiç mutlu olmuyorlar kadınlığını hissetmiyorlar boşalmiyorlar hali ile rol yapıyor larÇünkü kocaları erkekleri işini görüp hadi eyvallah diyor oysa bir kadın yatak da da gül gibi dir koklarsın açar şöyle biraz da kadını düşünse öpün okşayın her tarafına dokunun sevginizi katarak ama hayvan gibi değil romantik olun yatak da zaman geçirin kadını nizi okşayın oral yapın sevişin süre sınırı yok doyana kadar ondan sonra seks gülü koklayın ki mast yapmasın
5|0
0|0
Soran
10 gü
Ağladım okurken😔
Görüş sahibi
10 gü
Neden ki kıracak bişi yazmadım ins
Soran
10 gü
Hayir kırılmaktan değil. Bir öküzle evlendigimi anladıkça ağlıyorum bu aralar
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
10 gü
Kaç yıllık evlisin
Görüş sahibi
10 gü
?
Soran
10 gü
4 ama 3 yıldır böyle durum
Görüş sahibi
10 gü
Kendinde değiştirebilirsin az çok yön vererek denedin mi
Soran
10 gü
Ben cok denedim. Yapmadığım numara giymediğim kıyafet kalmadı. Ama önemli olan yatakta ki numara değilmiş önemli olan gündelik hayattaki uyummus. Onlar yok. O bir kendine düşkün odun
Görüş sahibi
10 gü
Özelden konuşalım mı öyle sapık sanma da sadece dediklerimi oku yeter yani
Görüş sahibi
10 gü
? Sadece dediklerini oku uygula tamam bir erkeğin işletim sistemi ne göre hareket edecek sın
Soran
10 gü
Umrumda degil artık benim hala çabalayan kadınlara öneride bulunabilirsiniz ama :) mesela bir bence yazarak. Ben cidden saldım artık ve inan bana senin diyecek olduğun her şeyi yapmışımdır.
Görüş sahibi
10 gü
O kadar efkarlı değilim
Görüş sahibi
10 gü
Sen numara yapıyor musun anlamıyor mu
Görüş sahibi
10 gü
Burda isen yaz
Soran
9 gü
Numara yapmıyorum o yüzden zaten aramızda ilişki de kalmadı. Ben boşanmaya düşünüyorum. Böyle hayat çekilmiyor. Son günlerde sürekli ağlıyorum istemsizce
Görüş sahibi
9 gü
Özelden konuşalım kırma beni
Soran
9 gü
Tamam
Görüş sahibi
9 gü
Çık hemen yazayım
Soran
9 gü
Haha uyanığa bak :) senin çıkman gerekiyor
Görüş sahibi
9 gü
ya da boşver eşine dön burda kimse ile konuşma yuvana sahip çık
numara yapmasını gerektiren erkek sıkıcıdır kadına zevk veremeyen erkek her ne olursa olsun kadını doyuramayan ve zevk veremeyen erkek ha vaar ha yok değilmi
erkek kadına kadın olduğunu kadın erkreğe erkek olduğunu hissettirmeli kadını dokunuşlarla çözmelisin ben kadının bedenini çok iyi bilirim ona dokunarak verdiği tepkiden ne istediğini biliyorum kadına dokunarak ve öperek nasıl baştan çıkaracağımı çook iyi biliyorum bu bir sanattır değil mi
sen bilirsin biz birbirini tanımayan iki kişiyiz şunu çok iyi bil bazen insanı bir yabancı kadar hiç kimse iyi anlayamıyor ama kararında değişiklik olursa
Yaniyorum3131 | Cinsel Yaşam konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Yapmacık kadından hoşlanmam ve kadın haklıdırki zevk alıp inleyemiyor, kötü olan kadın deyil kötü olan erkektir, çünkü kadını sekse iyice hazirlamayip yeterince ıslanıp s*k*lecek duruma getiremiyordur erkek
Nasıl numara? Yani ne bilim böyle sevişmenin en şiddetli anında kadın bir anda peruğunu çıkarıp ''Kandırdıııımm ben aslında okşan değil Abdurrezakıııım numara yaptııım'' mı demeli?
0|0
0|0
Mopyabiniz | Cinsel Yaşam konusunda 153 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
İnlemesini sağlamak bir sorumluluktur, bunu yapmanın bir çok yolu var. Zaten sizi tatmin edemediğini bildiği halde hala birlikte olmak isteyen biri sizi sadece cinsel obje olarak görüyordur.
Neşemol | Cinsel Yaşam konusunda 182 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Kadını Yatakta gerektiği gibi öpüp koklayarak Səftalisini uçurana kadar yalayarak çılgına çevirdikten sonra kadın neden rol yapsın ki anlamsız degilmi rol yapmaya fırsatı kalmaz çığlık çığlığa uçarken
3|0
0|0
İzmirgeceleri35 | Cinsel Yaşam konusunda 585 görüş paylaştı.
Bilge
11 gü
Niye rol yapsinki yaa.. ben anlarım. hemen.. aksine doğal olması coknhos.. bazen dogalken de çok seksi olabiliyorsunuz.. ama sunu anladım is erkek de beee
1|0
0|0
ronaldinho_0707 | Cinsel Yaşam konusunda 966 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
numara yapsada yapmasada erkek icin sorun değil ki
Kesinlikle kadınını tanımalı partneri nereden zevk aliyo nereye dudak dil dokunduğunda içi gidiyo onu iyi gözlemlemek gerek mal gibi işini bitir giyin yok öyle
Gizli Üye
10 gü
Erkek iyiyse kadın inler bence kendimden biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
530Numara yapmamak elbette doğru yol. Hissetmiyorsan öyle davranmayacaksın. Ancak burada çözüm bulmak da önemli. Partnerle mi aranda bir uyumsuzluk var, bencil mi, sen mi vücudunu tanımıyorsun, vajinal orgazmda mı zorlanıyorsun? Bunların hepsini göz önüne almak gerekir.
Haklı haksız diye bir şey yok gördüğün gibi..
Ancak kaliteli bir seks hayatınızın olması için mutlaka konuşun ve bunların önüne geçmeye çalışın
Eskiden sorun yoktu ya maalesef partner le sorun var
O zaman konuşmak gerekiyor. Ama yatakta seks sırasında değil :) Öncesinde ciddi bir şekilde..
Konuştuk çokça kez birsey değişmedi. Şu an hiç ilişki yok aramızda bu yüzden
Anlamıyorlar sor bak bi😂 hepsi sanıyor ki kendisi 10 numara😅🤣 kadınların çoğu numara yapıyor. Orgazm. Olamadıkları için.
Ağladım okurken😔
Neden ki kıracak bişi yazmadım ins
Hayir kırılmaktan değil. Bir öküzle evlendigimi anladıkça ağlıyorum bu aralar
Kaç yıllık evlisin
?
4 ama 3 yıldır böyle durum
Kendinde değiştirebilirsin az çok yön vererek denedin mi
Ben cok denedim. Yapmadığım numara giymediğim kıyafet kalmadı. Ama önemli olan yatakta ki numara değilmiş önemli olan gündelik hayattaki uyummus. Onlar yok. O bir kendine düşkün odun
Özelden konuşalım mı öyle sapık sanma da sadece dediklerimi oku yeter yani
? Sadece dediklerini oku uygula tamam bir erkeğin işletim sistemi ne göre hareket edecek sın
Umrumda degil artık benim hala çabalayan kadınlara öneride bulunabilirsiniz ama :) mesela bir bence yazarak. Ben cidden saldım artık ve inan bana senin diyecek olduğun her şeyi yapmışımdır.
O kadar efkarlı değilim
Sen numara yapıyor musun anlamıyor mu
Burda isen yaz
Numara yapmıyorum o yüzden zaten aramızda ilişki de kalmadı. Ben boşanmaya düşünüyorum. Böyle hayat çekilmiyor. Son günlerde sürekli ağlıyorum istemsizce
Özelden konuşalım kırma beni
Tamam
Çık hemen yazayım
Haha uyanığa bak :) senin çıkman gerekiyor
ya da boşver eşine dön burda kimse ile konuşma yuvana sahip çık
Lan sen ne tür konuşmayı planlıyordum ki zaten
Öyle yanlış anlama hemen terlik atma ya
Burda misin
Yaniiii
erkek kadına kadın olduğunu kadın erkreğe erkek olduğunu hissettirmeli kadını dokunuşlarla çözmelisin ben kadının bedenini çok iyi bilirim ona dokunarak verdiği tepkiden ne istediğini biliyorum kadına dokunarak ve öperek nasıl baştan çıkaracağımı çook iyi biliyorum bu bir sanattır değil mi
Evet öyledir :(
çok sıkıntın var sanırım seks konusunda
paylaşmak istermisin
Paylasamam
sen bilirsin biz birbirini tanımayan iki kişiyiz şunu çok iyi bil bazen insanı bir yabancı kadar hiç kimse iyi anlayamıyor ama kararında değişiklik olursa
Eşim yani
Kim olduğunun bir önemi yok.
Nap ak gerek bu durumda
Kişiye göre değişir.
Niye ki
erkek her turlu zevk aliyor kadin onemli olan ben sahsen kadinin zevk almasini isterim
Böyle odun gibi yatan kadından naisl zevk alacak ki
alir alir
Hmmm
Bencede
Yani bir insan niye numara yapar ki saçmalık
Zevk alıyorsun Alıyorsun duramıyorsan anlıyorsundur bitti yani
Yani bence erkeğin kadını mutlu etmesi gerekiyor önce. Mesela gündelik hayatta romantiklik ler felan moda sokması gerekiyor ki kadın mutlu olsun
Bu işler komple karşılıklı. İyi seks istiyorsan iyi seks yapmalısın. Kadın erkeği arzulamiyor söylediğine göre
Sadece seks kötü. Gel git bam bam bitti ön sevisme falan yok
O ne olum git mastürbasyon yap daha iyi midem bulandı
Neden peki
Sonuç olarak yatağa giriyosun hakkını vermen gerekir
Ama o da vermesi gerekmez mi?
Bu bahsettiğin kişi kocan mı senin?
Evet
Napıyoki yatakta seni memnun etmicek veya ne yapmıyo?
Birsey yapmiyo ki artık git gel bitti
Ne yapmasını istiyosun peki
Ee inlemiyoo demekki zevk alıyordur bence
Valla benim kaldığım sevgililerim inliyor du geccekten inlemeyen zevk almıyor dur ama yalandan inleyen de hiç zevk almaz almıyor sa söylemeli
Bencede öyle. Ama erkekler öyle görmüyor seks esnasında kendine hakaret sayıyor.
Kadını doyuramayan kadınını zevk ten inletemeyen insan erkeğim diye gezmesin ya çok sukur altımda doymayan boşalmayan partner olmadı
Konuşmayi da bilmeli bir erkek sadece "memmme" diyerek yola çıkmamalı gkdlls
Kesinlikle kadınını tanımalı partneri nereden zevk aliyo nereye dudak dil dokunduğunda içi gidiyo onu iyi gözlemlemek gerek mal gibi işini bitir giyin yok öyle
Yani...
inliyormusun :)
Evet
içinden gelerek ama değilmi
eşin çok şanslı o halde
Evet sevgilim cok şanslı oda deliriyor ben inledjm zaman
hımm sevgilin yani :)
çok ses çıkarıyormusun peki
alt ya da üst komşu duyacak kadar
Evi müstakil kimse ses duymaz ama daire olsa bütün bina duyar cok sert davranıyor bana öperken agzima tükürüyor cok haz duyuyorum
ooooo süpermiş gerçektennn
sert yapması hoşunamı gidiyor yoksa acımı veriyor
Cok hoşuma
Gidiyor
sevgilin ilkinmi peki
herşeyi ilk onunlamı yaşadın
Hayir 2. m evlendim bosandim daha önce esimle ypyodum
eşinden daha iyimi yapıyor peki
Eşiniz Sizi tatmin ediyor doyuruyor zevk veriyorsa sizde Tabikide zevkten kıvranarak inleye inleye orgazma ulaşıyorsunuzdur