size bişi sormak istiyorum ben ilişkide hep condom kullanmak istiyorum koruma açısındanda sağlık açısında da ama erkek arkadaşım ten tene diyor arasında ne fark var hissedilmiyormu
Ten tene mi yoksa prezervatif mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Partnerinle istediğiniz gibi bir cinsel hayata sahip olmanız ve neleri sevdiğinizi keşfetmeniz en güzeli, tabi bunu yaparken herkesin hassasiyetlerine önem gösterilmeli ❤️
Prezervatif kullanmakla ilgili partnerinle nasıl konuşacağını bilmiyorsan, konuyu açmaktan çekiniyorsan, işine yarayabilecek bir kaç öneriyi tabukamu ve Rayka Kumru işbirliğiyle hazırlanmış Prezervatif Kullanma Kılavuzu’nun 9. Sayfasında bulabilirsin 😉
Şöyle düşünün elinde lastik eldiven olduğunu düşün suya deyince elin ıslanmıyor ama suyu hissediyorsun bide çıplak elle dokunduğunu hisset öyle bir şey işte prezervatifte
Sağlık açısından haklı olabilirsin ancak vajinanın içerisinde dokunulması hissedilmesi gereken başka şeyler de var bunun için et ete değecek ustası bilir
Kiminle yapıldığı önemli,, güvendiğim biriyse kullanmayabilirim, Kullanılan kondom ne kadar kaliteli olsa da, tem temasinin verdiği hazzi vermiyor, özellikle o islakligi hissettirmiyor
OKEY Ne Diyor