Kocam cinsel hayatımız etkilenmesin diye çocuk istemiyor, seks çocuktan önemli midir?

- Gizli Üye14 güKaç yıllık evlisiniz peki? Şöyle bir durum var gebelikte cinsellikten bir süre uzak kalacağı için, henüz cinsel doyuma ulaşamadığı için şu an istemiyor olabilir. Bazı erkekler cinsel doyuma ulaşamadan eşinin gebelik durumu olduğunda başka yerlerden cinsellik arayışına girebiliyorlar. Çünkü fizyolojik olarak gebeliğin bir döneminde cinsellik yaşanamıyor bebeğin sağlıklı gelişebilmesi için. Erkekler de bu sebepten hemen çocuk yapmak istemiyor olabilirler. Ben her zaman şöyle düşünüyorüm; evlendiğimde eşim ne zaman cinsel yönden kendini bir süre uzak kalma durumuna hazır hissederse, ne zaman çocuk sahibi olmak isterse ben zaten her zaman hazırım diye düşünürüm. Ve şöyle bi durum da var hemen çocuk yapmamak evliliğiniz için de iyi bir şey bir nevi çünkü birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı buluyorsunuz. Çocuk olduğunda bu pek mümkün olmuyor ve zamanla problemler yaşanabiliyor. Kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama ilk 3 yıl çocuk yapmamak evliliğinizin sağlığı için önemli bir şey. Bence eşin kendini cinsel yönden ne zaman hazır hissederse o zaman çocuk düşünmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Şahsen kocam beni aldatacağına bana sadık kalsın ama bir süre daha çocuk yapmayalım sıkıntı yok derdim ben. Eşiniz sizi aldatır gibi bir şey söylemiyorum ama erkeklerin böyle bir yönelimi olabiliyor.9|131|1Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Eğer hamileliğin düzenli bi şekilde giderse neden etkilensinki cinsel hayatınız etkilense bile bu 9 ay sürmez yani eşin biraz büyütüyor gibi sanki ya da hamilikte cinsel hayatla ilgili bi bilgiside olmayabilir çoğu kadın hamilelikten sonra cinsellikten uzaklaşıyor bundanda korkuyor olabilir yani bunu ona anlatman gerekiyor1|21|1Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4151- Çiftlerin çocuk planlaması öncesi değerlendirmesi gereken durumlar vardır. Evliliğin ilk yıllarında çiftlerin birbirine alışması evlilik düzenini oturtması gerekir. Çocuğun sorumluluğunu üstlenek düzene hazır olmalılardır. Eşiniz kendini bu konuda hazır hissedeceği zamanı beklemenizde fayda var. Gebeliğinizde doktor kontrollerinde sağlıklı bir süreç geçirirseniz cinsel ilişkinize engel olmayacaktır. Doğuma 2 hafta kalana kadar doktorunuz bu konuda uyarıda bulunmadığı sürece aktif cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz. Eşinizle bu konularda tatmin edici bilgilendirmeler edinebilirsiniz. Önemli olan ikinizinde bu sürece hazır olmasıdır.1|01|0
- Yani bu olay kişiden kişiye göre değişir Şimdi Bana göre seks önemlidir sana göre çocuk önemlidir Bunun için Somut bir şey ya da genel bir şey söylenmez zaten çocuk da seksin akabinde olan bir şeydir Sadece insanlar koruma yöntemi ile çocuk sahibi olmaz Ama tabi şöyle bir şey de var insanlar belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak ister bu da İnsanların en doğal hakkıdır Eğer bir insan çocuk istemiyorsa bilmiyorum Hani kafasındaki düşünce nedir Bence seksi ön plana atmak değil2|10|0
- Bu kişilerin istek ve arzularına bağlı. Kimi çocukla mutlu olur kimi çocuksuz. Kimi evlilik ister kimi bekarlık sultanlık der. Yani bu hayattan ne beklediğimizle alakalı. Seviyor ya da sevmiyor denemez. Onun tercihi bu ve saygı duymak gerekir.0|00|0
- Cinsellik neden etkilensin?
Ya da bir süreliğine her şeyin istendiği gibi gitmemesinde ne zarar var?
Ve ömür boyu öyle mi devam edecek?
Bu soruları sor ona. Mantıklı cevaplar alırsan, onun dediği gibi olsun :))4|21|1 - mukayese yanlış çünkü fikir yanlış
seks ile çocuk karşılaştırılmaz mukayese edilmez. her ikisi de önemli ve gerekli
çocuk sexe mani engel değil ki. bu saçmalık nereden çıkıyor. sadece seviştiğiniz zaman kavramı yer değişir. akşam 10 da sevişiyorsanız 11 veya 12 ye çekersiniz. sabah 7 de sevişiyorsanız 5 de sevişirsiniz. yani çocuk sevişmeye engel değil
sadece çocuğun yemeiçme uyuma düzenine göre yeni bir program yapacaksınız. çocuk neden engel olsun size.
ne yani çocuk sahipleri çocuk olunca cinselliğe veda mı etti. saçmalamayın lütfen.2|10|0 - Cinsrllik evlilik kurumunun, ask ve tutku yaşayan iki kisinin olmazsa olmaz, en özel ve vazgecilmez alanıdır ki birlikteligin en güzel, lezzetli, zevkli ve sevhiyi ifade etmemise yarayan alanıdır. Cinselligi kaybeden her seyi kaybeder. O nedenle çocuk olması ile kadın malesef bu dengeyi nerede ise tamamen kaybetmekte, bozmaktadır. Sana tavsiyem bebek ile gelisen sonraki s7reçte, askının, cinsel istek ve arzunun asla değişmeyeceğine dair onu ikna etmen, inandırman, o korkularından arınd8rman gerekir. Yoksa bebegin aileye katılması tanii ki erkeği de çok mutlu eder. Ama cinsrl uyumu, huzuru, hazları, tutkuyu katbetmek iste bu seni kaybetmesine yol açar ki iste bu durum,çocuk isteğimizi, sana olan güvenimiz tam olusuncaya kadar istenmez.2|00|0
- Herkes gebelik donemi hakkinda yorum yapmis belki de dogumdan sonra etkilenecegini dusundugu icin (ki bu kacinilmaz) istemiyor simdilik cocuk aglicak geceniz gunduzunuze karisicak istediginiz zaman yanasamicaksiniz zamaniniz olsa bile cocuk uyurken sen de biraz dinleneyim diyeceksin bu cok normal esin senden ayri kalmaya daha hazir hissetmiyor demek ki bu sevmedigin degil aslinda seni ne kadar sevdigini ve kendi cocugu dahi olsa seni simdilik paylasmak istemedigini gosteriyor bence ona biraz zaman tani zamani geldiginde bir minnosunuz olucaktir :))0|10|0
Ne kadar haklısın.. bence bu süreçleri yaşamış birisin.. yoksa bu kadar doğru yorumlar olmazdi
- Çocuk ve ev geçimi olunca evet cinsel hayat etkileniyor malesef. Seks çocuktan önemli midir tabi ki değildir.
Birşeyi yapacağız diye diğer şey terkedilmez.
Nasıl olsa ömür boyu berabersiniz bugun yapilmazsa yarın yapılır.
Yani programa oturtulur.3|00|0 - Bunun adı cinsellik çocuktan saha mı önemli demek olmuyor çocuk sahibi olucaksin fiziksel ruhsal binyorgunluga giriceksin ve bu sizin senin seks hayatınızı normal hayatınızı değiştiricek ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama esin sadece biraz daha sana doymak istiyor bu kadar çünkü çocuk olunca ister istemez cinsel hayata zaman eskisi kadar kalmıyor0|50|1
- Gizli Üye7 güYani bunu düşünmesinin bi çok sebebi olabilir senin kilo alacağın ve bundan hoşlanmayacağı için olabilir ikincisi çocuk bir sorumluluk gerektiriyor evet ama sadece kadının sorumluğunda olmamalı örneğin bebeği bir gün eşinde uyutabilir beraber ilgilenirseniz kalan vaktide birbirinize ayırabilirsiniz bu durumda cinsel hayatınız etkilenmez ama eşin diyosaki çocuk bakımı kadına ait sorumluluğu senin üstüne yıkacaksa ev çamaşır bulaşık yemek çocuk bakımı bide eşini mutlu etmen gerekecek bu durumda evet cinsel hayatınızı etkiler eğer eşin bu düşüncede biriyse çocuk yapma kesinlikle0|10|0
Doğum sonrası eşler bir inden uzaklaşır bu kaçınılmaz çok duyuyorum.. bence birniki yıl daha doya doya yaşamak istiyor adam.. hepmizin başından geccek bunlar
- aslında bı yonden haklı ama nasıl bı cınsel hayatınız olduguna baglı cocuk gercekten etkılermı. ama oyle ya da boyle o cocuk olacak kacmanın ne anlamı var. cunku cocuk olunca herzaman seks yapılamaz rahatca gezılemez ve kadın bebege daha cok ılgı gosterecegı ıcın bırazz etkılenebılır ama ıkı tarafta anlasırsa bunun ustesınden gelebılır. sadece cocuk bahanesı ınandırıcı degıl belkı ayrılma ıhtımalını dusunuyordur. kac yıllık evlısınız?1|00|0
- acıkcası bu 2 si celişir her zaman cocuk olunca offline olur kadın. şimdi bi süre doguma yakın zamanlarda elleşemezsin sonrasındada logusalıkta. sonra zaten ara vermşsin devamı gelir. sonra cocuk zır zır uyutmaz aglar o iş yaş. seks önemli ve ister erkekler. ama cocukta isterler en güzeli sanırım 2 kadın olması biri cocuk için biri cocuksuz :D tabi böyle olmaz biliyorum1|11|0
- Kişinin önceliklerine bağlı. Yaftalamaya da gerek yok şimdi, olabilir. Çocuk istemiyor, cinselliğe düşkün kalmak istiyordur. Bir süre sonra belki fikri değişir. Ama sen çocuk istiyorsan ciddi bir şekilde konuş derim. Bu tarz kararlar ortak olmalı.0|00|0
- Evliliğinize bağlı öncelikle kaç sene evli olduğunuz önemli mesela 2-3 sene birbirinize doymalısınız ondan sonra bebek yapmalısınız ayrıca bebeğin cinsel yaşamı etkileyeceğini düşünmüyorum tabi ki hayatınızı etkiler ama cinsel yaşamı etkilemez0|00|0
- Cocuk olduktan sonra seks hayati bitmez ki, gayet de devam eder. Mutlaka etkilenir orasi ayri ancak seks hayati evliliklerde bircok faktörden etkilenir bu sadece bir tanesi olur. Kisacasi isterseniz cocuklariniz da olur, en güzelinden seks hayatiniz da.0|00|0
- Cinsel ilişkinin varlığının nedeni zaten çocuk, insanlığın neslinin devam etmesi için bu şart, eğer çocuk yapmıyorsa bırak düzine ile çocuk yapacak biri ile evlen sevaba girersin.2|10|0
- Ablacım senin kocan böyle bir hesabının olduğunu biliyor mu nfjdjd2|70|0
- Gizli Üye8 güBazıları çok saçma yorum yapmış adam çocuk istemiyor diye altında saçma sapan şeyler arıyorlar yok ayrılmayı düşünüyormuş yok nafakadan yırtmaya çalışıyormuş saf mısınız nesiniz siz ya evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmak istememiş ne var bunda? Evet çocuk cinselliği etkiler hem hamilelik döneminde hemde doğumdan sonra uzun bir süre cinsellik olmayacak. Çocukla uğraşmaktan kendinizi bile unutacaksınız bu çok kolay bir süreç değil yani belli adam bundan korktuğu için istemiyor.1|10|0
- Hamileyken seks yapılmayacağını sanıyor birçok insan ama böyle bir durum yok. Kocanda belki bundan istemiyodur. On ay kadar seks yapmayacağını düşündüğünden?0|00|0
- Aslında bir engel yok sadece çocuğa göre program yapmanız gerekiyor. Belki hazır değildir umarım kısa zamanda bu konuyu halledersiniz0|00|0
- Gizli Üye11 güCocuk iki tarafin istemesiyle yapilmali bence. Istemiyorsa, sen cinselligi etkilemeyecegini kafasina sokmaya calis. Su videoyu izlettir😉Bir tane cocukla etkilenecekse bu videodaki anne baba ne yapsin.https://www.youtube.com/embed/Iierh3dpL1k0|10|0
- Cinsel hayatınız büyük ölçüde etkilenir bence ! Sonuçta o bebeğe vakit ayırmak gerekir hatta bebek yüzünden cinsel hayatı biten çiftler var ve bu boşanmaya kadar gidiyor. :/0|40|1
- Çocuk seks hayatını öldürür öldürmesede eski halini alması minimum 3 sene o yüzden kocan haklı bu konuda2|10|0
- Vücudun bozulmasın, hamilelikte soft ilişkiye dönüşmesin, pozisyon daralması olmasın veee çocuga harcadığın enerjiyi yatakta bana harca demek istemiş olabilir. Ama Evliligin mantığına aykırı bence bu1|00|0
- Öncelik sıralaması farklı demek, sıralama değiştiğinde bakarsınız duruma.0|00|0
- Ne alaka ya çocuk aşkın meyvesidir ilgisiz olmak isteyen her türlü olur bahaneye sığınıyor bence0|00|0
- Ya bekarim çok bilgim yok. Ama azalir bir sure. Sonra eskisi gibi olur. Çocuk işi biraz zor. Sorumluluk bayagi. Bazen saç tarayacak vaktin bile olmadigi zaman oluyo0|30|0
- Gizli Üye13 güSenin kocan ergenlikten çıkamamış. Baba olmaya hazır olmayan küçük bir ergen kısacası. Seni seks makinesi olarak gördüğü bariz. Bir kadının annelik hakkını elinden alamaz kimse ilkel tek zevki için. Ona "adam ol" diyebilirsin kısaca1|31|4
- Bu kocan icin seksin daha onemli olduvunu degil kocanın babalik duygularinin henuz mayalanip kabarmadigini gosterir.1|00|0
- Haklı çocuk cinselliği bitirebilir
Zaten böyle bi dünyaya çocuk getirmek iyi fikir değil bence3|10|0 - Bence çok saçma tatlım bu ben birini bulsam kafama göre evlenip ilk işim cocuk yapmak olacak1|00|0
- evet etkilenebilir ama hayatta herşey de seks değil dimi1|00|0
- Çocuk kadar olmaz değeri ama unutmayın ki çocuk seksten meydana geliyor 😊👍1|00|0
- Seni bosamayi planliyor, cocuk yapsa birde nafaka, basina bela alacak.1|01|0
Adam birde su yönden hakli, oldukca kilolusun, hamile kalinca birde tam bozulacaksin, bebekten sonra vajina, fizik tamamen gidecek, elinde olan su durumla en azindan idare edebilmek istiyor.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@Mervee133 bilmem, detayli anlatta anlayalim. Birde neden baskasina ait fotoyu profilinde kullaniyorsun?
@Mervee133 evet baskasina ait fotonun müsadesiz kullaniminin tazminat dogurdugunu kimse söylemedimi sana?
@Mervee133 netten buldugunuz model fotosunu profil yapinca abaza avi dahami kolay oluyor?
- Seksi hiç bir zaman aile huzurunun önüne koymam. Saçma bir düşünce olmuş.1|00|0
- Çocuk için sorumluluk gerekir. kocaniz bu sorumluluktan kaçıyor seks bahane...1|00|0
- kocan benle aynı düşünüyor Bana kalsa ben hiç çocuk yapmam Kedi alırım2|20|1
- Cinsel doyuma ulaşınca o da ister bizde bir süre erteleyip tadını çıkaracaz0|00|0
- Yaş çok geçmemişse boşver çocuğu heycanlı anlar devam etsin0|20|0
- Yani bende çocuk istemiyorumda cinsellik etkilenir diye çocuk istememekte ayrı kafaymış...0|20|0
- Gizli Üye10 güÇocuk gelince seks hayatı biter.Çocuk Seksi bitirir.0|50|1
- Gizli Üye9 güseks seven biri ise evet, ama çocuksuz aile biraz sıkıntı1|11|0
- tek adam rejimi uygulayacak sanırım
Sadece ben emerim başkasınemmeain diyor demek1|00|0 - Dünya buna yöneldi. tek çocuk 35 yaşından sonra ve herkes keyfine bakıyor.0|10|0
- Çocuk daha önemlidir , seks kimine 5 dk kimine 45 dk birisi beyni ile sevişir kimisi aletiyle yani kısacası beyni ile sevişenle beraber ol1|00|0
- Cinsellik etkilenseydi herkesin bir cocugu olurdu ya da cocugu olan aileler mutlu olmaz ya da cocuktan sonra cinsel hayat biterdi ayrica cinsellik hersey degil saçma bir sebep0|30|0
- çocuk isteyene çocuk önemli seks her türlü olur çocuk için yaşı geçirmemek gerek2|00|0
- Cinsellik önemli ama bence cinselliğin ve evliğin de meyvesi çocuk. Kişiden kişiye değişebilir.2|10|0
- Önemli değil tabi ama kocan için seks önemliymiş çünkü hamile kalırsan 9 aydan fazla seks yapamıcaksınız o yüzden istemiyordur1|00|0
- Gizli Üye10 güHayir kesinlikle önemli degil benimde çoçuğum var tamam baya bir etkiliyor ama iyiki var0|20|0
- Adından belli oldugu gibi seks hasta sı olan sensin. Genel de koca ister çocuk. Kadın müşteri ye çıkamaz ayak bagı olur diye istemez1|02|0
- Değil tabiki ama etkilendiği kesin çocuk bir Yere kaçmıyor sonuçta zaten 1 2yıla yaparsınız1|00|0
- Gizli Üye12 güEvet ben de öyleyim 7 sene oldu yapmıyoruz cinsellik önemli çocuğu yaparız nedir2|00|0
Herkese göre değişir bence bu biraz öznel bi konu demekki aranızdaki sevgide bitmiş sevgi olsa birbirinizden uzak kalamazsınız imkansız
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Değildir ama ne alaka o çocuk uyuyucak elbet0|00|0
- Neden bu kadar cocuk meraklisisiniz zaten bu dünyaya cocuk getirmek çok büyük sorumluluk. Iyi yapıyor0|10|0
- Yerinizde olsam herşeyi yaşarım öyle çocuk yaparım1|10|0
- Gizli Üye1 güKocanız yanlış düşünüyor eger hayatında bir yoksa tabi1|00|0
- Seksten önemli değil tabikide1|00|0
- Belkide sonra yaparsınız.1|00|0
- Daha Fazla (32)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş