Biraz his olarak sevisme degil də çiftleşme gibi sanki sadece delikle ilgileniyor bu açıdan hoş değil ama tüm seks bu pozisyonda ise karşı çıkardım mesela 20 dakikalık bir sekste 5 dakika falan ortalarda olabilir ya da her seferinde bunu istememelidir hisler ile alakalı yani
Omuzlarını öpmesi, sırtını okşaması ve öpmesi, kalçalarını okşaması his değil mi? Ayrıca kadın başını geriye çevirdiğinde öpüşerek bile yapılabiliyor. His yürekte başlar, devamı hangi pozisyonda zevk alınıyorsa da devam eder.
Hiç yapmam değil zaten çok da uçuk bir pozisyon değil ama dediğim gibi öyle her sekste aynı pozisyon olursa bir de gelince işim bitti der gibi kalçamı itip yatarsa boşanma sebebi
Doggy güzel, ama duruş olarak doğru duruşu yapabilen kadın sayısı az. Uzun eşek oynuyormuş gibi durursan karşındaki erkek asla estetik bulmaz. Doğru duruş karnın ve başın yatağa basık olduğu, kalçanın olabildiğince dik olmasıdır. Ayrıca o pozisyon mesela beni de çok etkiliyor ama karşımda ayna olmalı ve izlemeliyim o daha keyifli olur.
İnsan haricinde ki tüm memeliler dört ayaklı olduğu için yalnız bu şekilde çiftleşir.. Ancak insan yüz yüze, göz göze ve dudak dudağa çiftleşir seks yaparak hayvanlar seks yapmaz yalmnız tohumlarını atar iş biter.. Benim açımdan dogyy pozisyonu kadını aşağılamaktır.
Doggy pozisyonu kadının basenleri çok büyük değilse veya erkek çok göbekli değilse harika zevkli bir pozisyondur. Penisin vajinaya en derine girebileceği bir pozisyondur. Bu pozisyonda bir de kadının ellerini bağlarsan çok daha muhteşem bir zevke dönüşür.
Göz temasınının olmaması ve sarılıp tüm vücudu hissedememek onun dışında partnerin diğer bölgeleriyle ilgilenememek. Doggy genel olarak salt zevk ve hayvani içgüdülerin hakim olduğu bir pozisyon bu sebeple duygu yoğunluğu düşük bunlar bana göre doggynin eksileri ama sevmemeyi gerektiren şeyler değil tabiki.
Favorilerim arasında ilk 3'e girer 😀sevmemek için bir neden yok ama partnerim bu pozisyonda kendini rahat hissetmiyorsa zorlamam seksi işkenceye dönüştürmenin bi anlamı yok
Doggy pozisyonu temponun arttığı dakikalarda (lig tv spikeri gibi oldu) sertligin dozunu yukseltmek acisindan uygun bir pozisyon. Genel olarak yuz yuze olunan ve vucutlarin daha cok temas ettigi pozisyonlari seviyorum.
Evet sevmiyorum yüzyüze bakmıyoruz hayvanlar gibi ne o öyle ayrıca başkasını düşünmediğini nerden bileyim? Bana dönükken ne olup bittiğini hissederim en azından.
Sen şöyle başını yastığa koy ellerini de yastığın altına sok, rahat rahat yatıyor gibi düşün, sadece yapman gereken kalçanı yukarı kaldırmak hepsi bu :) bir yerin ağrımaz da acımaz da. Yatakta yaparsan harika olur hatta :)