Ben 12 yıldır evliyim ama eşime ne zaman beraber girelim duşa desem , utanırım , saçmalama , kapı çalar deyip duruyor. Ancak benim sinirlenmem ve kızmam sonucu bir kaç sefer sırtımı yıkamaya geldi. Sizde durumlar nasıl?
Eşiniz ile duşa girer misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz sürekli gireriz kocamı kese yaparım o da bana yapıyor
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Baskıcı bir ortamda yetişmiş fakat artık Aş bunları diyorum. Artık boşanmam an meselesi. Benim hayal ettiğim evlilik , eş bu değildi. Zamanla kaçamak yapmaya başladım. Her şeyimiz var fakat mutluluğum yok.
İlgi yok hep istek var. Şu çıkmış alayımmı bu güzel alayımmı takı ayakkabı kıyafet ilişkisi bizimki. Daha bu güne kadar ben istemeden başlangıç yapmadı , birgün dizime oturup sohbet etmedi. Kocalarına aşırı ilgi gösteren arkadaşları ile dalga geçiyor birde.
Erkekler sabırlı olmalı sen karına odaklan rol yapmayı bil artık bunlar boşanma sebebi değil çoğu kadın öyle gidin arkadaşlarınıza sorun sen isteyince sevişin bunuda sorun etmeyin
Hazırlıklarımı yapıyorum boşanmasam bile evi ona bırakıp başka bir yerde yaşıycam. Bunu kendisine söyledim. İstersen biraz kendi başına tatile git dedi. Anlamıyor işin ciddiyetini.
Biraz ayrı kalın ozleyin birbirinizi saygı biraz azalmış sizde ben eşime saygısızlık yapmam öyle ve bir giyim firmasında tasarım ve modellik yapıyorum açık kıyafet yok ama. esinizi seçerken flört döneminde birbirinizi çok iyi tanıyın
Bekarken Çevremde baya ilgi çeken bir adamdım. Kız arkadaşlarım evlensene benle derdi. Benim hayal ettiğim ev hayatı bu değildi. teyzeler kızını vermek isterdi. Kendimi övmek değil amacım ama aklıma geldikçe sinirleniyorum bu duruma
Bence boşan gitsin. Amaç belli zaten. Kadının geleceğinin garantisisin gönlünde yoksun. Ben aramda bu derece mesafe olan bir kadınla hayatta bir arada duramam. Evi ona bırakmak gibi bir delilikte yapma bence. Boşan kurtul gitsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten birbirinizin en özelisiniz ne olacak ki eğlenceli olur herhalde ikna edebilirsiniz bence
Öyle. Yazlığım vardı beraber kalırken baktım oradada aynı yazlığı sattım sinirlenip. Tatile gittik otelde havuza giriyoruz sarılıyorum insanlar bakıyor. Lan hepsi yabancı baksa ne olacak.
Biri gelir, kapı çalar. Sen gir ben gelicem der gelmez. İşi gücü benim kız kuzenlerle WhatsApp dan dedikkodu sohbet. Kendini aş diyorum bana karşı ama bildiğin aşırı muhafazakar gibi.
Zorlama yok bende. Gerekeni çok konuştum. Senelerdir aynı şeyleri söylemek yoruyor beni. Ve bu olaylardan kavga bile ediyoruz. Dediklerimi en fazla 2 hafta yapıyor sonra yine aynı. Yaşı 36 ama davranışları 16. Bakalım bir süre uzak kalıcam ne tepki vericek.