Eşle birlikte yapılacak şeylerden bir tanesidir bence. Bunda bir sıkıntı görmüyorum. Zaten eşim değil mi her anımı benimle birlikte yaşayacak insan sonuçta. Bu yüzden hiç bir şekilde tereddüt etmem. Böyle bir şey isterse kabul ederim.
Eşimle beraber duş alırdım. Niye almayayım. Önce onun saçlarını yıkardım. Sonra güzelce bütün vücudunu. Ardından yıkanmamız biter. Havluya sarıp bi güzel kuruladıktan sonra tabureye oturtup saçlarını kurutturdum onun. Yavaş yavaş o güzel saçlarını seve seve. 🙃
Bacım ben her gün alırım. Pandalar, maymunlar falan ölüyor, İstanbul'un barajları süzgeç gibi. Elli seneye Mad Max gibi sokaklarda bir şişe su için kesicez.
Benimki öyleydi sevgiliyken her şey daha guzel daha heycan verici daha anlamliydi. Evlendikten sonra hele bir kac ay gectikten sonra bitiyo öyle şeyler cinsel ilişki anlaminda siradanlaşilmiyor. Ama birlikte duş almak falan anlamsiz geliyor ne gerek varr şimdiii oluyorsun yani :) . Cok istiyosak birlikte arada biyer kiralayip havuza saunaya falan gideriz ama evde kucucuk yerde skismaya gerek yok mantigi oluştu bi süre sonra sevgiliyken doyamazken o minicik yerde duş almaya :)