onun hoşuna gidecek hoş kelimeler, cümleler vs vs gibi. erkek olarak nasil istesin seni nasil davet etsin sekse hayal gücünü kullan ve söyle...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bir erkek anlar en azından senin ne istediğini öğrenmek için küçük dokunuşlarla test eder anlamıyormu ona fazla umut bağlama seni mutlu edemez zaten yelkenler fora
18 Yorumla
Soran+1 yıldaha net şöyle anlatayım mini etek giymisim altın da birşeye yok yanima gelince bunu dokununca hissedecek... benim de istediğim bunun cümle haline dönüşmüş sözlerini istiyorrum 😍
- +1 yıl
anlamadı ya da bir yaklaşımı olmadı peki böyle bir erkekten nasıl mutlu ve sağlıklı bir seks ilişkisi beklersin ki sana ne yapabilirki dilinle mi söyleyeceksin bana şunu yap bunu yap diye seks beden dilini kullanabilmektir bedene dokunarak verdiği hareketlerden ne istediğini bilmek değil mi ve erkeğe yürümek bence pek doğru bişi değil bu erkekle sevgili gibi bişi mi var yoksa içinde bir şey seni bir erkeğe itiyor ve bu mu değerlendirebileceğin erkek
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için
Soran+1 yıliyi fikir aklimda muhakkak teşekkür
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu cümleler yerine bakışlarla, jest ve mimiklerle ve ufak dokunuşlarla yapmak daha doğru olur, senin bakışından anlamalı erkeğin ne istediğini, hele ufak temaslar girerse işin içerisine ☺️
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftleşme dansı var , youtube bak
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılOnu tahrik edeceksin konusacaksin sevisirken onun isteklerini kesvedip dunyanin en mutlu adami edeceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılönce o beni mutlu etsin ben ala ala ederim onu😉
- +1 yıl
Mutlu edemiyorsa yeni sahillere dogru kayacaksin sanal seversen yazabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir gece mesajlaşırken ateş bastığını söyle. O lafın gerisinş getirir
10 Yorumla Doğaçlama
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil işte mesela nasil bir cümle onu heycanlandir
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seni istiyorum erkeğim de kulağına eğilip
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGel ne istersen yap de anlar :)
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kadın olarak erkeğimle ilişki istediğimi nasıl bir şekilde hissettirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat