Seks sırasında terleyen vücutlar çekici midir, itici mi? Birliktelik sırasında terleyen bir partner sizi o an soğutur mu, yoksa etkilemez mi? Belki çekici bulanlar da vardır.
Seks sırasında terleyen vücutlar çekici midir, itici mi?
Kesinlikle itici gelmez. Hatta çekici gelir. Sonuçta o heyecanlı anlarda salgılanan adrenalinin etkisiyle terliyor. Ayrıca sevişirken insan vücudu çok değişik bir koku yayar. Çekiciliği artıran bir koku. O kokuyu duymak seksin zevkini de kalitesini de daha da unutulmaz hale getirir.
Birliktelik sırasında terleyen bir partner aksine hoşuma gider. Onunda böyle bir durumun hoşuna gideceğine inanıyorum. Çünkü ortaya çıkan birliktelik durumunun Ne kadar çok ter o kadar çok emektir cümlesindeki gibi belirti şeklidir.
İkimizin terleri, o muhteşem şehvetimizle vücutlarımızın sımsıcak kaygan kaygan birbirine sürtmesinde muazzam bir jayganlaştırıcı görevi yapıyor ve ayrıca aşk sıvılarımız ve öpücük ve oral dışarında emişirkenki tükürüklerimizle de karışarak bir aşk iksiri halini alıyor. Çok mutluluk verici bence. 😍🥰😇🌸😎🔥
O ter olmazsa neyleyim ben o sevişmeyi. Ne kadar ter, o kadar zevk demektir. Hatta o kadar terlemeli ki, dilin damagin kurumali, su şişesi bir adım uzaktayken ona uzanacak mecali kalmamalı. Ve o şişedeki su , kaybettiğin miktarı karşılayamamalı. İşte o zaman müthiş bir sevisme yaşanmış demektir.
Asla sevgili olduğum insanın vücut kokusundan irite olmam. Aksine içimdeki arzu'yu körükler. Şöyle bir benzetme yapabilirim. Hani bazen mis gibi bir karışık kızartma kokusu gelir ya komşunuzun mutfağından ve o anda tok olsanız bile canınız çeker.
Sadece belki burada şöyle bir kriter olabilir. Örneğin pastırma, sarımsak vs. gibi yoğun aromatik ve tüketildiği zaman aromasının vücüda sirayet ettiği gıdalar tüketilmiş ise, belki buna uygun pozisyonlarda birlikte olunabilir.
Seks sırasında terleyen erkek kadar tahrik edici bir şey yoktur. Sarıldıkça sarılasım geliyor. Sürekli öpmek koklamak ve vajinal bölgeme girmesini istiyorum. Çok tahrik edici ve anlatılamaz duygulara şahitlik ediyoruz.
sekse harcanan emek daha fazla motive eder çiftleri, zevkin dibine vurdukça vurmak isterler. Zirveye ulaşmayı isteyenler bilir vücut terledikçe nasıl olduğunu peşinden de duşa girilir sevişilir
Partnerimin herseyi degerlidir guzledir. Zaten o terden vs igremeceksem neden seviseyim ki... burada onemli olan su bu benim gorusum eger onu bu durum rahatsiz ederse anlayisla karsilar en asindan ter kokmamaya ozen gosteririm.
Terden üstünde duramaz oluyor insan. Sonra birlikte duşa giriyorsun orada devam. Sonra yine devam. Cvp ise çekici oluyor fakat iki tarafında terlemesi çok daha çekici