Göğüslerim çok büyük ve bazen ağrı bile yaptığı oluyor. Bluz falan giyemiyorum gömlek bile hayal oldu benim için düğme yetişmiyor. Abartmıyorum gerçekten düz yattığımda yastık gibiler ama ayaktayken sarkiolar. Ben bu durumdan şikayetçi değilim ancak iri göğüs itici mi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim ki 90 beden. Ama kilolu değilim zayıfım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Merhaba, bana göre göğüsler, genel fiziki yapısıyla uyumlu olmalı, minyon birinde 105 göğüs itici durur, yine balık etli birinde de 70 göğüs iticidir
Gençken sıkı hali çekici ama 30 dan sonra iri göğüs hızla sarkmaya başlıyor çekicilikten uzaklaşıyor
Tam hayalim. Sakın elleme ne olur. Dünyanın senin gibi güzelliklere ihtiyacı var 😔
Büyüklüğü arttıkça sevgim artıyor? Ne kadar büyükler 😋
Memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bayılırım böyle balık etli kızlara iri göğüslere yaaaaa 😍❤️
Sevgilin varsa çok şanslı cidden ve eğer sevgilin ve sen de beğenip seviyorsanız memnunsaniz sorun yok yani
Çok büyük olunca itici duruyor ama seninki ne denli ve rahatsız edecek boyutta mı bilemiyorum
Büyük ya da küçükten ziyade estetik durması önemli.
Göbeğe kadar sarkıyorsa evet itici. Ama biraz sarkması normal zaten ve şekli güzelse değil
Bence küçültme ameliyatı olunabilir en azından sağlık için zamanla belinde eğilme dahi olabilir
Bana itici geliyor, hele torba gibiyse iyice kötü, Küçük göğüslerde sarkma olmuyor.
Kadınlar için büyük sıkıntı evet ama biz erkekler seviyoruz ellemeyi mıncıklamayı 😂😂😂🙈🙈🙈
İri olunca haliyle sarkıklık olur buda haliyle hoş görünmüyor
Ben çok iri göğüs sevmiyorum ele avuca gelecek avuclayınca el kavrayacak okşamasi rahat olmalı
iri gögüs kadar mükemmel bir şey yok doğru südyen giydiğine emin misin bu durum sarkma yapar ve kaç beden?
orada misin?
85 beden iyidir, üstü hoş durmuyor.
Seninki sağlık açısından zararlı
Çok çekici. Bayılırım.
Aşırı güzel görmek isterdim onları 😍
Görmek lazım yinede 😅
Emesim geldi dicem ayıp olacak
Ahh ahh... dedikçe içim. gidiyor
Bazıları itici oluyor
Büyük çekici güzeller
Yüzün güzelse her yerin güzel
fiziğin düzgünse evet güzel değilse değil