Evet soğutur
Hayır soğutmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunu sorun edecek ise zaten planlı ve programlı hareket edebilir. Spontane gelişen bir olayda bu tip bir durum göz ardı edilebilir bence kendim için düşünecek olursam da bu beni soğutmaz aksine normal halini de görmek farklı bir tutku verir
Partner için bir sey söylemek istemiyorum.
kendi adima Aniden gelişen sexlerden hoşlanmam.
Sebebine gelince ya tam yaparim ya da hic yapmam.
kisa süren ya da sürpriz sexler hosuma gitmez, yapmam da.
seks icin özel bir zaman ayırmayı uzun saatler ayırmayı tercih ediyorum.
Gerek beslenme gerek gündelik işler gerekse Spor Vs vs
gibi durumlari Cozdukten sonra ayirilabilir.
Çünkü Sexe bir sanat olarak bakiyorum onun dışında ki
hani şu 5 10 dk yapanlar varya onlar icin muazzam olur 😂😂😂
Tercih etmem yapmam.
Kendi adıma cevaplarsam soğutmaz. Soğutmamalı da. İnsanız, çalışıyoruz. Bazen yoğun çalışıyoruz. Bazen tempomuz fazla oluyor. Partnerimin temiz, bakımlı olması tabiki her zaman gerekir, isterim. Ama beni hazırlıksız olması durumu hiç rahatsız etmez. Hatta gerekirse beraber hazırlanırız. İlişki böyle olmalı..
Çok olgunsun😍
Yaşına göre baya olgun bir cevap aklı başında bir kadın işte
Kimse mükemmel olmak zorunda değil, herkes birbirini olduğu gibi sevmeli. Kusurlarıyla. Bunu savunuyorum. Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için 😊
İnsan zaten kusurludur ama çiftler birbirinin kusurunu eksiğini tamamladığında o ilişki güzel olur🙂
Bencede en doğru cevap bu çünkü spontane olan bı durum bu ama genede temiz ve hijyen. okmali insan her an
🙏 😊
Cevap
80Cevap
Yaşasın lazer.. Yine de bence çoğu erkek bunu sorun hâline getirmez eğer spontane gelişen bir ilişkiye hazır ise bunları da düşünmeli. Sorun edecekse planlı hareket etmeli neyin ne olacağı belli olmaz, herkes lazer yaptırmıyor.. Yaptırmayanın da hazırlıksız yakalanma durumu daha yüksek.. ben erkek olsam ben de pek takacağımı zannetmiyorum, aradaki çekim ve arzu çok fazla ise zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Az sureden kasti ne bilmiyorum ama yumak gibi bir vajina beni kusturur
Ya çok üzgünüm burada hemen hemen bildiğim her soruya yanıt vermeye çalıştım, Her yanıtım doğru ve samimiydi!!!
Düşünsenize Galata’da Anemon otelin terasındasın altın boynuz ayaklarının altında harika bir İstanbul gecesi, şarabı bitiriyorsunuz ve partnerim fısıltıyla odamıza geçelim diyor, asansöre zor atıyorsun kendini artık odanızdasınız😡😡😡kıyafetler çıkmadan deli gibi sevişiyorsun ve elin haliyle gitmesi gereken yere gidiyor ve hayallerin alt üst oluyor. Sakın kızmayın eleştirmeyin!!! ben durunca hemen anladı be müracaatı arayıp jilet istedi ama ben benden gitmiştim, ben artık yoktum!!!
O kadar ki itici geliyor bana😢
Merhaba
Her an seks yaşarım diyerek sürekli bakımlı oluyorum ve kendime dikkat ediyorum. Çünkü bizim genellikle hep aniden gelişerek kaçamaklarımız oluyor. Dün şirkette mesaiye kaldığım için partnerimle malzeme odasında seks yaptım. Böyle durumlar bana inanılmaz hazlar veriyor.
Erkeklerde kıl tüy işi beni çok bozmuyor ya oral kısımda agzima gelen bir bölgede vs olmadığı için insanlık hali olabilir der görmezden gelirim ama kadınlar bence daha dikkat etmelı asla bunu kadın dediğin bakımlı olur erkekler rahat olabilir anlamında demiyorum oral seks sırasinda erkekler direk emad ederken bizde böyle bir sıkıntı olmadığı için diyorum
Tek eksiği ya da fazlası tüyleri olsun. Bakımlı olması şart olsa da tüy gibi basit bir şey kaçıramaz keyfimi..
Beni soğutacağını sanmyorum. Çünkü böyle bi hayal kurmuştum. Tüy olabilir de hijyensizlik olmamalı madem her an ateşlenebiliriz bunu ikimizde biliyoruz o zaman her gün kişisel hijyen olmalı.
Gizli üye olarak yazdğmdan rahat olacağımAşkımın hani o organın toplarını emerken kendimi hayal ediyorum o anın şehvetiyle kıl olsa hiç etkileyeceğini sanmyorum bir o da aşkıma ait derim o derece seviyorum ve arzuluyorum onu. (Hiç seks yapmadık ve yapmadım)
Bu yüzden lazer önemli şey. Özellikle evlenmeden önce mutlaka yapılması gerekiyor 😂
Kesinlikle özellikle bayanlar için şart ama erkekte temiz ve hijnenik. ol. ali
Aşırı uzun değilse yeni çıkmaya başlamış ise bence problem olacağını sanmam yinede temizlik önemlidir böyle bişeyin olabileceğini düşünüp ona göre hazırlanmak gerek
Çekim gücü olursa soğutmaz çünkü her iki tarafta hazırdır tetik de bekliyorlardır.
Arkadaş çekmeceden kaşık alıyor galiba? Öhöm neyse, hazırlıksız ise zaten ona göre mutlaka bir tepki verecektir, veririm.
Soğutmaz soğutmamalı anlık gelişen olaylara karşı fazla takılmamak lazım sonuçta o anda hiç bişey önemli değil ama illaki temizlik vs den yana hazırlıklı olmak lazım ama bazen olamayabiliyor insan o yüzden anı yaşamak lazım 🤗
bir kadın özel birisi için beden hazırlığı yapmamalı kendisi için herzaman bakımlı temiz olmalı bu durum ilk buluşma değilse hiç sorun olmaz ama ilk buluşmada biraz sıkıntılı sanırım sen bilin ya
Bu gibi şeyleri ben pek takmam. insaniz ve dogamizin bazı gerekleri var bunların bilincinde olmayanlar soguyabilir. benim için problem yok
Bu durum herkesin başına illaki gelmiştir,, o anda pekte takilmam buna, tüy olması problem olmaz, yeterki temiz ve bakımlı olsun
Kadına kılı pek iyi göremiyorum ya kılsız olması tercihim ama sürekli yattığım biri olsaydı görmezden gelebilirdim
sürpriz gelen seksten güzeli ne olabilir ki küçük detaylarda takılmak olmaz zaten zevkin doruklarına çıkmak tek amaç olmalı
Vallahi duvar edebiyatçısı Hayrettin Sallabaş ne demiş,
"Kalkmışın dini imanı olmaz" 😁
Ben takılmam öyle şeylere moderatör hanım. Kıl falan anın ateşiyle fazla rahatsız etmez beni. O ateşle yakarız onları ☺.
Ateş harlanmış ise o ateşi ne tüy nede kıl söndürür.. Bir kadında kokulu yeşil akıntısı yok ise ateş daha da harlanarak yakar geçer o partneri..
Ablacım millet damacana ya halleniyor kıla tüye mi bakar
Hic yasamadigim bilemicem ama sanirim anlik yasandigi icin sogutmaz o şehvetle insan soğumaz
Partnerim olduğu için böyle bir durum soğutmaz anın zevkini çıkarırız beraber.
Hayır bence hiçbir şekilde soğutmaz o an odaklanılan konu çok daha farklı bir boyuttadır
Evet 😅 ben düzenli olarak dikkat ediyorum bir erkek olarak. Kadından da aynısını bekliyorum doğal olarak. Duşa girer ben alırım o tüyleri gerekirse. Öyle devam ederiz.
Benim yanimdaysa zaten etkin olarak heran seks yapabileceğini biliyordur
Yok be o duruma geldikten sonra öyle şeyleri göz ardı ederim
Cok az ise uzunkugu sorun olmazda lakin yumak gibi olduysa benden irak olsun
Kesinlikle soğutuyor ya. Pürüzsüz olacak kadın dediğin. Hepiniz lazere gidin :D temizlenin 😂😂😂
Benim ani canım isterde yaparsam kaşıma çıkacak herşeyi kabul etmişim demektir
Tam böyle bir rüya gördüm bu gece köşe bucak yer arıyorduk 🤣 soğutmaz..
Biz naapalım.. bu soğuk havalarda içlik giymek şart😂😂😂😂
Anlık gelişmişse eğer, gülü seven dikenine katlanır mantığıyla devam eder.
Resim e göre konuşuyorum içinden mercimek çıkmayacak ise sorun yok..
Kıl tüy sevmem kadında
Kaymak gibi olacak ki
Gönül rahatlığı ile kayabileyim 😝
Bu konuda pek sınırım yok şartlar ne olursa olsun yaparım sürekli isteyen biriyim zaten...
Bunu o anın güzelliğine göz ardı edip tadını çıkarabilirim 😊
Gözler dönmüş ise, pek sallanacak durum olacağını sanmam. İş bittikten doyum olduktan sonra batar insana.
Gizemli olan kapalılık bende merak uyandırır 😁😂
Hayır tabiki. Ama yinede her an sexe hazır olmak lazım...
Anlık gelişen seks te kusur gözetmem her şeyi ile kabulüm
soğutmaz. hatta partnerleri birbirine yaklaştırır.
Daha güzel olur doğal organik terli kokusu bol 😘🍑
Temiz olursa biraz genital kıl çok sorun değil ama koltuk altı olmasın
ben hiçbir zaman planlı seks yapmam zaten planlı yasamam her şey spontane gelişiyor
Ok yaydan fırlamış zaten. Sıkıntı olmaz o saatten sonra
Kardan adama döndürmez ama kartopu yapabilir
Yeni yeni çıkıyorsa sıkıntı olmaz
Ben kılı hiç sevmem bundan dolayı soğurum
Birazcık, engel değil.
Ben her zaman hazırım beni etkilemez
Tam terside olabilir.!
sakal bıyık hepimizin ortak sorunu 🤭
Hayır tabiki aksine hoşuna gider.
az süredir dediğin için soğutmaz.
Bence soğutmaz ama ikileme düşürebilir
Soğutur hemen kaçarım