.. yoksa sadece stresli mi?

Herkesin görebileceği bir yerde sevişmek adrenalin patlaması mı, gereksiz risk mi?
.. yoksa sadece stresli mi?

Herkesin görebileceği bir yerde sevişmek adrenalin patlaması mı, gereksiz risk mi?
Yo unutuluyor yakalanma ihtimali olan yerde de yaptım hatta yakalandık bile polise yine unuttum nasıl oldu hatırlamıyorum bile unutulması ya da unutulmaması tamamen yaptığın kişileri hissettiğin şeyle alakalı olan bir şey yoksa istersen toplu bir seks partisine katılmak olsun yine unutursun yine unutursun
Saçma sapan riskler almam. O kadar heyecan arıyorsanız sürünerek mağaralara girilen aktivitelere katılabilirsiniz. Onlar da bir yanlış harekette sıkışıp orada kalıp ölüyorlar. Naaşlarını çoğu zaman kurtaramıyorlar, öylece bırakıyorlar.
Ama yakalanma ihtimalim olan bir yerde öpüşürdüm çünkü toparlanmak kolay.
😅
Evet kesinlikle öyle oluyor. Ardinal bir hormon ve sekse olan ilgiyi artırıyor :D
https://www.youtube.com/embed/lRUoQBiy1Fcahahah 😅
Unutulmaz değilde ateşli heyecanlı olur 😅
Uuu.. 🤪
🤣🤣
❣️
🩷
Cevap
51Cevap
fantezi bu , hayal, film alıntları vs
Herkesi şahit etmem ben özel hayatıma..
Gerçekte öyle işlemiyor cinsel hayat ya da mahreme önem verenler için.
Dört duvar arası niye var? Bunun için var.🙂
Yine dört duvar arası olur ama mesela iş yeri olur, asansör olur, pencere önü olur, araba olur :D adrenalin severler için çekici olabilir.
Zaten hani birileri görsün değil görebilme ihtimali var sadece :D fiçuuu.. yoksa millete yayın yapılsın demiyoruz sdjs
Ay yok ya :D sanırım benim yazdığım yanlış anlaşıldı. Keyifli forumlar 🍃
Yoo gayet kendi görüşünüzü yazmışsınız. Ben sadece yorumlaşırken de hep genel yazıyorum insanlar da üstüne alınıyor 😅 hani soruya açıklık getirmeye çalıştım da biraz beceriksizim bu konularda sjdj
☺️💙
Normal sevişirken patlama yaşanmıyorsa ve buna gerek duyuluyorsa karşılıklı çekimler sorgulanmalı.😄
Milletin içinde sevişecek kadar geniş değilim, seks iki kişi arasında olur.
Bağırma bana
Ne bu şiddet bu celal.😄
Dimi, ben sana soruyorum ne bu şiddi ne bu celali dkfk
Kıskanmak böyle bir şey djjd
Sen bizlere kıskanmayı mı öğreteceksin 😅
Biz deme 😄
Siz mi diyeyim 🙄
Başka kadınlara bir şey öğrecetek değilim...
Cinsel bir birlikteliğin unutulmaz olması için başkalarının görebilme ihtimaline ihtiyaç varsa o iş olmaz. Muhtemelen yanlış ata oynanmıştır 😀
Tüh be
Jason Statham'ın adrenalin patlamalı bu sahnesi soruya cevap olmuş bence kadın sjsjsjs
O neydi öyle djfjs
Nasıl yani oha ddj
Sana bu sahneyi anlatayım sjdj
Hemen anlatıcam bekle beni sjdk
😘♥️
Ama burada jason amca bir zorunluluktan bunu yaptı. Adrenalşni yükseltmesi gerekiyordu zehrin etkisini azaltmak için😁
Herkesin görmesi hoş olmaz, tedirgin edicidir. Ama outdoor seks kuytu yerlerde insanı uçurur. Ben Van Akdamar adasında ve İstanbul Kınalıada'da yaptım, kimse görmedi ama biz herkesi görüyorduk. Harikaydı
Puplic yaygın bi fantezi zaten. Ben denizde sırf bu yüzden çiftlerden uzak yüzüyorum.
Bence bu taraflardan biri istiyorsa denenmeli. Eğer bir fark varsa devam edilmeli. ya da arafa bir heyecan için yapılmalı.
stres benim için iyi değil erken sonuçlanır :D. Ne kadar rahat bir ortam o kadar iyidir. Gerçi birkaç öyle denmemeler olmuştu adrenalinli heyecanlı oluyor
Çok sıkıntı oluyor. Biri gelecek endişesi içinde kalıyorsun. Aklın başka yerde olunca odaklanmak zor oluyor. Güzel oluyor ama her an rezil olma korkusu ve kaygısı oluyor.
Yakalanma ihtimali olan bir yerde olan birliktelik sadece sekstir.. Birçok kişi duygusal ve romantik bir an ister ama tercih sadece seks ise evet unutulmaz zevksiz bir an olur..
Hayır ya public iğrenç bir şey, bir defa rahat ve konforda değilsin. En güzeli baş başa olmak. ya da hiç insanın olmadığından emin olunan yerler.
Çok ilginc yerlerde yapanlari yakaladim. öyle yerde yapmak istemem. Lise zamani kizlari arkdaşlarin mobilya mağaza alt kata atmışız gece zar zor tersten işe girmişiz bir baktık babasi mağazayı aciyor biz bodum çıkışından kaçtık babasında dostunu getirmiş az daha yakalaniyorduk :)
Heyecanı var ama riski daha büyük adrenalin kısa sürer rezillik kalıcı olur ya gereksiz bence sjjjf
hem yakaknma hem yasak ilişki hem kameralar hem heyecan hem titreme nabız olmuş 180 hasta ölüyor..
Ahahah güzel senaryo
:) yaşandı yaşandı senaryo olsa keşke
bence hasta hiç yaşamamışım şimdiye kadar diyerek ufku açılıyor :))
Şartların olgunlaşmadığı yerde yapılan seks sadece hayvansal bir çiftleşmedir
Kesinlikle bir gün yaşamak isteyeceğim bir tecrübe... 😀 Daha heyecanlı olur.
Umurunda olmuyor genelde yapanların anı yaşıyorlar sjsjsj
Bir yandan stresli de olsa öte yandan adrenalin dolu bir an olur. İnsanın ruh haline bağlı bence.
Gereksiz ya. En azından benim için. Odaklanamıyorum ben öyle olunca ve zevk vermiyor bana
Evet olabilir hatta yakalanılırsa travma bile kalabilir 😅
Adrenalin daha yüksek olacağı için daha keyifli olur sanırım
Adrenalin daha yüksek.. denizde herkesin içinde suyun içinde seks gibi
Benim çok hoşuma gitmenişti ki bir çok riske girdim, iş yeri tuvalrti, pasaj merdivevi , okul bahçesi, arabada mısır tarlası!!!
Film lere bakıpta yapmaya kalkma sakın aman
kesinlikle evet bar tuvaleti ve uçak tuvaletinde yaşadım bu hazzı kaç yıl geçti hala aklıma geliyor ara ara :D
Böyle riskli şeyler gereksiz bence
Dejavu oldu mu 😅
Sorumu uçuyordu yeniden tuttum dkfj
Ahahsha 🤍
Umarım bu sorular bilinçaltıni yansitmiyodur jdjdjdj
Orası muamma.
Desene sende fırtınalar hiç dinmiyor jxjxjxjx
Stres seven biri değilim olsa olsa sevişme olur yakalanma ihtimali olan yerlerde
Buraya yorum yapan kizlara desem hadi gelin yapalim hic biri yanasmaz
Daha heyecanlı oluyor özellikle bu durumlar genelde iş yerlerinde yaşanır
Daha tutkulu ve arzulu olur, alınan zevk çok daha yüksek olur
Heyecanlı olur düşüncesi güzel belki ama cesaret edemezdim 🙈
Cinsellik konu başlığı engelli olduğu halde neden bu soru önüme çıkıyor? Ne yapmam gerekiyor çıkmaması için?
Bunu bir de KızlarSoruyor admin hesabına yazıp sor istersen
@Sosyetic_SheqiiL takip ediyorsan ya da o seni ediyorsa olabilir.
Hayır takip durumu yok. Soru vitrinde olduğu için olabilir belki
Evet vittin soruları düşer önüne.
Ucuz olur , konforsuz olur , gerek yok.
Evet bence bunu insan kolay kolay unutamaz.
Adrenalin patlaması tabii 🤩
Unutulmaz olacağı kesin
Evet daha güzel daha arzulu olur
Gavvatlık genişlik deyyusluk ursbuluk.
Evet aşırı heyecan yapar
Korku ve haz uyarrilmasi olur
Olabilir. Kulağa hos geliyor
Daha güzel oluyor sanki
Adrenalin heyecan yaratır
Evet daha unutulmaz olur
O adrenalin yaşanmalı 😂😂
O stresi yaşamak bana saçma geliyor