Romantizm anlayışı kişilere göre değişiklik gösterebilir, özellikle kadınlar romantizmden fazlasıyla etkilenir. Tamam güller, mumlar falan etkileyici ama sanırım gecenin devamında yaşanacak ateşli anlar daha çok etkilerdi beni. Romantik gece denildiği an senin aklına ilk gelen nedir?
Romantizm!!! Sonu olmayan bir tarz, ne yazarsan ya daha ileriye taşıyor insanı. Romantizm:kimi insanda tavan kimisinde maalesef yoksun bırakılmış duygu yoğunluğu!!! Akşamı dışarıda geçirmek istermiyiz diye soru ile başlardım ben, evet ise ben alırdım kendisini arabamın içindeki koku onun sevdiği kokuyu içersin, arabaya binince arka koltuktaki onlarca gülü kucağına bırakır yerime geçerim! gittiğimiz yerde Sevdiği enstrüman (eminim Keman olurdu) hep çalmalı!!! Öküzgözü boğazkere hanchalar 2016 kırmızı tercih ederdik, peynir çeşitleri yeşil elma üzerine tarçın ve limonlu meze. yemekten sonra bulunduğumuz yerin en yüksek tepesine çıkardık, geceyi içimize çekmek ve ona olan sevdalarımın bu tepelerden daha yüksek olduğunu haykırmak için
Bu bir bütün bence. Mum ışığında yenen bir yemek, ay ışığında içilen bir kahve ve devamında gelen ateşli saatler. Ama devamında gelecek diye bir şey yok tabii ki. Sonuç da maç yapmıyoruz illa 1. devre 2. devre olacak diye bir kural kaide yok. Önce ateşli saatler sonra sonra mum ışığında bir yemek, sonra ateşli saatler, sonra ay ışığında bir kahve sonra ateşli saatler sonra sıcak bir muhaabbet sonra ateş yine bizi çağırabilir. :)
Benim hazırlayacağım romantik bir gece anlatayım. Güzel seksi bir elbise ve tamamlayıcı makyaj ile ben. Hazırladığım güzel bir sofra. Duruma göre şarapla tamamlanmış.. Hafif loş, müzikli bir ortam. Mümkünse yemekten sonra şarabımızı alıp devam edebileceğimiz minderli bir teras. Birbirimizden bahsetmek.. Sonrasında onun için hazırladığım mumlar ve aromatik yağla tamamlanmış masaj. Belki başımız hafif dönünce başlayan dans.. Sonrasında ya romantizme devam,, ya da birbirimize sarılıp sızıp kalmak. Sabah kollarında uyanma garantisi ile..
Soruyu anlayamadım ama şöyle bir açıklama yapayım. Amaç seks değil, amaç romantizm. Seks tabiki olan romantizmi tamamlayacak bir şey ama anın tadını çıkarmadan değil asla.
Ormantizm. Çünkü bütün romantik (ne demekse) denilen, anların amacı ormantizim dir. Olaylar, canımla cicimle başlar, hedşyeler ile devam eder, erkek pul kolleksiyonu nu gösterir (bu cennet kuşlarında da aynı şekil) fren boşalır, canımlar, cicimler küfürlere dönüşür lakin hatun kişisinin hoşuna gider, romantizm maskesi sıyrılır, alt beyinler tüm hayvani hallerine bürünür. Sonra uyanıtlar, ikisi dr "ulan ben ne halt ettim, ya evlenmez ise," ya da "ya evlenmek ister ise" gibi karmaşalar yığınına kapılırlar, çünkü ifrazat gerçekleşmiş, pammıh kıvamına gelen er kişi "nasıl kaçsam" ya da "bir kaç kerem dahamı alsam" düşünceleri içerisinde dir. O an ne dese, "tabiki" der ama neye dediğini bilmez🙂
https://m.youtube.com/watch?v=I4_hE2TGPiQ Erkek bundan ders almalı. Birde mavi kapak kolleksiyonu var bunların, gördüğün gibi, işi bitince, bunca uğraşı bırakıp, kaçıp gidiyor🙂
Varlığı bile mutluluk sebebi olmalı Huzur olmali kanepeye uzanıp saçlarını oksamak dizlerine yatırıp film izlemek ya da sabah erkenden kalkıp kir çiçekleri toplayıp güzel bir kahvaltı hazırlayıp yatağına götürmek Konuşmak hayata yasama insana dair Siirler okumak Notlar yazmak Öyküler yazmak ona dair Beraber plansız çıkıp hadi gidiyoruz diyip küçük bir kaçamak yapmak il dışına kus sesleri içinde bir doğayla iç içe bir pansiyonda bas basa yemek yemek vb Ama bunların tamamı samimet içtenlik kokmalı ya da gözlerinin içine bakıp türküler söylemek aska dair
Birlikte sarılarak izlenen bir film, birlikte yenilen yemek, loş bir ışık, romantik mumlar ve slow bir müzik eşliğinde onun beline sarılarak yaptığımız dans.
Evin kapısından yemek masasına, banyoya, yatağa kadar özel imajlar yapmak. Yemeği erkeğin hazırlaması, sevgilisine ikramı. Yemek masasından duşuna kadar havlularını hazırlaması, küvette keyif yapabilmek. Ön hazırlıklar kucaklayıp banyodan yatağa tütsü kokuları eşliğinde devam etmek. Romatizm ruhda olmalı içinde olmadı mı ne yapsan yerini tutamaz. Fiziksel olarak ile ruhen romantizm gereklidir.
Ben bir türlü beceremedim gitti şu romantizmi. Odun geldim odun gidicem vesselam. Yok ya dur neden kendime haksızlık ediyorum. Pek ala yapabiliyorum defalarca da yaptım ama karşılığını göremeyince bıraktım. Romantizm duygularla başlamalı bedenlerle taçlanmalı. Ama karşında ki kişi olaya sadece ruhlar aleminde kalmak gözüyle bakınca hep bir ayak eksik kalıyor. Sonra da devriliyor. Meyve veren ağaç bildiğin odun oluyor.
Kanepeye oturayım o da uzanıp başını dizlerime koysun. Saçlarıyla oynayıp başını okşayayım. Güzel bir filmi izlerken uyuya kalsın. Onu uyandırmadan üzerine battaniye örtüp ben debarkasına sokulup sarılıp uyuyayım sabah olunca bu şekilde uyanalım. Seks istemiyorum sadece sarılıp uyumak istiyorum
Romantik bir gece deyince hep güller, mumlar gibi görünüyor dimi ama ben daha çok sade bir ortam da yine bir akşam yemeği, sevdiğimiz bir müzik, şömine başın da sıcacık bir gece hayal ediyorum..
Gün içerisinde enteresan ilgili mesajlar ve güzel bir akşam yemeği mumlar güller ve belki çoğu kişi umursamaz ama güzel kendi kalemimden iki satır güzel sözler, sonrasında güzel müzik loş ışık altında gözgöze yemek dans neyse devam etmeyeyim ben ya 🙃
Yemek jazz muzik esliginde dans klasik gozler bakislar tutkulu elin belinde bazen saclarinda boynuna dokunmada sonra aniden gelisen öpüşme kucaga almak ve daha fazlasi...