Özel bölgelere dövme yapılırken orgazm olunur mu? Bu tarz bir görüş okumuştum. Bacak arasına dövme yapılırken orgazm olan bir kadın... Sizce böyle bir şey mümkün müdür? Özel bölge ve çevresine dövme yapılırken orgazm olunur mu?
Yani dövmem var ama özel bölgemde değil. Çok can yakan bir uygulama dövme yapımı o sebeple orgazm olabilen varsa mazoşist eğilimleri vardır diye düşünüyorum. Keyifli günler.
En çok acıyı hisseden bölgelerimiz Koltuk altı, kasık bölgesi dirsek ve diz kapakları, kalçalar, boyun ve omurga bölgesi, baş yüz ve kulaklar, dudaklar, el ve ayak parmak araları... Ben parmağıma ve iç koluma yaptırdım, pek acı hissetmedim sanırım enjektör kullanan hemşirenin el hafifliği gibi bir şey, kişiye göre değişen bir durum
Her kadın bu durumu yaşayamaz. Düşünerek bile orgazm yaşayabilen ard arda boşalabilen kadınlar için ihtimal yüksek. Bazı kadınlar klitoral destekle bile zor orgazm oluyor ki libidosu yüksek ama birleşme ile orgazm yaşayamayan kadınlar gördüm.
Tabiki dokundukça, o aletin titreşimlerini hissettikçe olabilir. Benim bir bayan kuaför arkadaşım Fethiyede, kaşık bölgesindeki kıllarını sanırım ağdayla aldırırken erkek müşterisinin peni*inin sürekli ermekte olup kalktığını ve boşalacak diye çok korktuğunu söylemişti. 🙈🙊😎
Evet bencede ; dövmeciye soruyorlar en zor dövme bölgesi neresi diye oda vajina bölgesi diyor: dövme aletinin etkisi ile bayanlar orgazm oluyor, neticede hem ıslaklığı kurulama hemde titreme nöbetleri çalışmamıza mani oluyor demişti.
Evet orgazm olan kadınlar var, kadın vajina bölgesine yapılan dövme sırasında dövmecinin suratına boşalmıştı. Vajina vajina değil bildiğin düden şelalesi gibiydi Allah çarpsın